Προς το περιεχόμενο

Απορίες για αγοά synth,stage piano

angelospap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την ομάδα του noiz και όλους τους μουσικούς.. παίζω επαγγελματιά κιθάρα, αλλά τώρα θέλω να κάνω μια στροφή σε αρμόνιο, synth, piano, τα γράφω έτσι γιατί δεν πολύ ξέρω τον ρόλο του κάθε ενός.. το έχω ψάξει, αλλά περισσότερο μπερδεύομαι παρά βοηθιέμαι.. Αυτό που θέλω να κάνω είναι μουσική post-rock σε home studio και απ'οτι έχω καταλάβει οι ήχοι αυτής της μουσικής είναι του φυσικού πιάνου, ήχοι απο synth, όπως και τα drums είναι ηλεκτρονικά, και μια κιθάρα.. Με αυτά που έχω δεί και έχω ψάξει νομίζω οτι θα είμαι καλυμμένος με ένα ROLAND RD 700SX και με ένα M-AUDIO VENOM.. 'Ειμαι διατεθειμένος να αγοράσω το ROLAND RD 700SX μεταχειρισμένο μέσα απο το noiz , αν βρώ και synth γιατί όχι.. Σας δίνω μιά ιδέα αυτής της μουσικής, ίσως σας βοηθήσει περισσότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

To Venom το εχω, πολυ καλο synth με ιδιαιτερο ηχο, και στην τιμη που το εχουν τωρα ειναι καρα-bargain. Για το Roland δεν ξερω να σου πω, δεν το εχω ακουσει, αλλα στην κατηγορια τιμης που ειναι φανταζομαι οτι θα ειναι μια χαρα stage piano. Πολλα λεφτα παντως, αφου δεν παιζεις καθολου πληκτρα γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για ενα stage piano? Στην τιμη που το πουλανε αγοραζεις ενα τοπ workstation και κανεις παπαδες σε οποιοδηποτε μουσικο ειδος.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Φίλε Waterfall-K σ ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν τα ήξερα τα workstations. Όσο για το roland δε θα πήγαινα σε καινούργιο αλλά σε μεταχειρισμένο. Για το venom είμαι σχεδόν μέσα. Μου προτείνεις εσύ κάποιο συγκεκριμένο workstation? απλά έχε στο νου σου και τιμές μεταχειρισμένων....

Κοντα στο χιλιαρικο μπορεις να αγορασεις φανταστικα workstations που θα σε καλυψουν απολυτα. Τα workstations ειναι κυριως synths με ενσωματωμενο sequencer και εφφε, τα πιο ακριβα εχουν και sampler. Κοντα στο χιλιαρικο υπαρχουν, πχ, τα Yamaha MOX6, Korg M50 και Korg Krome. Αν θες workstation με sampler παμε σε αλλες τιμες, απο 1700 και πανω.

Κοιτας τις αναγκες σου, ακους και αποφασιζεις. Κι εδω ειμαστε για οτι ερωτηση προκυψει.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

To yamaha λεει πολλα αλλά....αλλά.....Tι εχεις να πεις για το Roland Fantom G8 το μεταχειρισμενο το βρηκα σε καλη τιμη... και απ οτι εχω καταλαβει, αν παρω ενα workstation δεν θα χρειαστω το venom ετσι? οσον αφορα την ηχογραφησει πιστευεις πως θα εχω εναν καλο ηχο? η γραμη θα ειναι .. workstation---->εξωτερικη καρτα ηχου----->pc.  Αν βρισκεις καποιο λαθος ως προς τη  συνδεση πες μου... Και ακομη κατι... drums θα μπορω να εχω απο το workstation?

Ναι, με το Fantom G δε θα χρειαστεις, ουτε το Venom, ουτε καν κάρτα ήχου.

Είναι απο μόνο του και Venom και καρτα ήχου με τέλεια προενίσχυση.

Φυσικα θα μπορεις να εχεις και drums,  και αν θες μερακλιδικη δουλεια, υπαρχει καρτα επεκτασης arx για ακομα καλύτερα ντραμς.

Γενικά ειναι μια πολυ ολοκληρωμενη λύση :)

γεια χαρά foxx. απλά θέλω ένα workstation που οι ήχοι του να μην θυμίζουν ηλεκτρονική μουσική. το έχω δεi το yamaha αλλά ξεφεύγει σε τιμή σε σχέση με το roland.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου