Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Ιδιοφυές ! Με το σωστό promo, θα ακούγεται παντού! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Δηλώνω fan!! :D Καλύτερα μιας και μας παρουσιάστηκες σαν ημί-θεος δηλώνω πιστός! Hallelujah!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 ''Ήσουνα μια σκύλα και μισή,παλιοκατσίκα!!'' Έλιωσα όμως!!!Μπράβο samy,εξαιρετικό!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Βαλτός είσαι αδερφέ και με θυμήθηκαν πρωί πρωί ? Ήταν καλοί πάντως ... μου δώσαν 10 μέρες διορία ;D Έπρεπε να τους βάλω και το τεμάχιο να ακούσουν μπας και μου δώσουν 20 ::) edit : Κι εμένα μ' άρεσε www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ δια τα καλά σας λόγια, στα περί νηφαλιότητος έχω να πω ,πως ή κιθάρα και το κιθαρόμπασσο γράφτηκαν εντελώς νηφάλια καθότι ο μετρονόμος καραδοκούσε . Τα φωνητικά γράφτηκαν σε σχετική κατάσταση ευθυμίας . Το τουμπερλέκι δεν γράφτηκε ποτέ καθότι ο παίχτης που κουβάλισα για το σκοπό έγινε ντέφι απ το πολύ τσίπουρο και το μόνο που κράτησα ήταν οι κραυγές του στο φινάλε ,μαζί με κάτι ψιλά κοπανήματα ;D Το ''τουμπερλέκι'' είναι ψηφιακό και το έφιαξε ένας καλός φίλος ο οποίος έκανε και το μάστερινγκ . Ο σκύλος που ακούγεται είναι πραγματικός -βέβαια γαύγισε μόνο μια φορά και τον συνέλαβε το μικρόφωνο της κιθάρας σε κάποια παύση ;D Μου άρεσε καθότι είναι και θυληκού γένους ,άρα σκύλα και την ανέδειξα σε ροκ σταρ ;D Αναμένω το σκηνοθέτη μου για ν' αρχίσουμε τα γυρίσματα του οβίδεον κλιπ 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 μόνο που είμαι κρητικός Δεν σε κόβω... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Αν η λέξη "τιτανοτεράστιος" δεν είχε αποδοθεί, αριστείνδην βέβαια, αλλού θα έπρεπε από σήμερα να στολίζει το κειμενάκι κάτω απ' το nickname σου και πάνω από τη φωτό σου . :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 πολύ πρωτότυπο...και πολύ καλό!!!!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Αναμένω το σκηνοθέτη μου για ν' αρχίσουμε τα γυρίσματα του οβίδεον κλιπ 8) Κατσίκα βρήκατε; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 O Σαμης ο Παραγκας αποκαλυπτεται σιγα σιγα. ''Προκειται για εναν ρηξικελευθο καλλιτεχνη που η επιβιωση τον ωθησε στην ποταπη ατραπο της βιοπαλης. Ο καλλιτεχνης καταφερνει να περασει βαθια κοινωνικα μηνυματα μεσα απο μια ανεπιτηδευτη ασυδοσια αντρικης οργης. Δεν καταφευγει στην επιτηδευση κι ας την φλερταρει,χωρις-ανεπιτυχως-να εμπλεκεται σε τετριμμενα κλισε τα οποια βεβαια αποφερουν οικονομικες απολαβες αντιστροφως αναλογες της αξιας τους. Απο το παραπανω γινεται ευκολως αντιληπτη η αποτιναξη των υλικων αγαθων εκ μερους του δημιουργου προς οφελος μιας συναισθηματικης ολοκληρωσης κι ας μην ερχεται τελικα. Η μουσικη δε επενδυση αποτελει εκπληξη για οιονδηποτε λατρευει την αυθεντικη ενσυναισθηση για καποιον κουρασμενο γελαδαρη σε καποια ξεχασμενη πολιτεια του αμερικανικου νοτου. Αναμενουμε συνεχεια..'' Εισαι ωραιος ρε Σαμη! I used to love her but I had to kill her.. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση