Προς το περιεχόμενο

Η ωδή της Δεής

samy paraga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα πάλι μου "φέρνει σε κάτι" λίγο Μπουκοφσκικό.

Λίγο σαν την τέχνη της "προσωπικής εσωτερικής παρακμής" σε ένα κόσμο που ενώ ρέπει ολοένα προς τα κει, την δαιμονοποιεί ταυτόχρονα.

Μα τι άλλο θα μπορούσε να είναι πιο άμεσα εσωτερικό?

Αν και δεν συμφωνώ με το νόημα των "στίχων" όπως εγώ το λαμβάνω, σαν δημιουργική έκφραση μου άρεσε.

Και το σημαντικότερο Σάμυ, είναι ότι "δεν μοιάζει".

Είδες τελικά τι μπορούν να σου προσφέρουν τα μηχανήσματα και τα προγράμματα του διαβόλου?

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παρα πολυ μου αρεσε!!!

Εδιτ:Περα απο τη πλακα που κανατε πιστευω οτι αν βαλεις καλο Αμερικανικο στιχο,θα εχει ενα πολυ καλο αποτελεσμα!

Slow must go on....!!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ,αυτή είναι άλλωστε και η μεγάλη ικανοποίηση που λαμβάνει οποιοσδήποτε από εμάς ανεβάζοντας ένα τραγούδι-οβίνδεο κλπ . Να ακούσει από άλλους μουσικούς πως έφτιαξε κάτι καλό ,ή ακόμα και να του προσφέρουν γνώμες για να το κάνει καλύτερο.

@Grey ,όχι δεν είμαι κρητικός ,αλλά δεν έχει καμιά σχέση για πλάκα ανέφερα τις μπαλωθιές

@ Kwstas79 κατσίκα πέριξ του Παγκρατίου δεν κυκλοφορεί ,οπότε το σενάριο του οβίνδεου έχει προσαρμοστεί πάνω στην απουσία της ;D

Προς όλους όσους είπαν περί πρωτότυπου και δεν μοιάζει . Σαφέστατα και δεν είναι πρωτότυπο ,δεν ανακάλυψα το τροχό ,ούτε καν τον βελτίωσα  ;D Απλά έπαιξα χαριτωμένα -ίσως- ένα ηεχασμένο μουσικό ιδίωμα με ελληνικό σατυρικό στίχο. Προσωπικά τους στίχους τους έγραψα με διάθεση σάτυρας και ειρωνίας προς το πρόσωπο μιας πρώην .

Η κατάταξη του βασιλείου έχει ως εξής , Θεοί- Ημίθεοι ,που είμαι εγώ και πάνω απ όλους οι Τιτανοτεράστιοι ,κάτι τύποι ,σα το Νέστορα , τον Ελευθοροκά,το Τέρρυ και αρκετούς ακόμα εδώ μέσα λεβέντες ,που βάζουν φωτιά στα τέλια ,έχουν γκρουπάρες και παράγουν εδώ και χρόνια μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο κι ας είναι ερασιτέχνες.

Φυσικά και δεν μπορώ να μην αναφέρω ξανά και το ίνδαλμά μου το Λάκη ,ο οποίος είναι ο άνθρωπος για όλα . Γιατί μπορεί να μην είναι Ο Κιθαρίστας , Ο Τραγουδιστής, Ο ντράμερ, ο, ο ,ο ,αλλά είναι όλα αυτά και μαζί σκηνοθέτης ,εικονολήπτης και μοντέρ ,τα έχει όλα και συμφέρει κι ας είναι μπαόκι  ;D ;D ;D

Τέλος και επ ευκαιρίας του άσματος θα ήθελα να ευχαριστήσω το θειό μου το Κιθ ,που μου έμαθε τη πεντάχορδη κιθάρα σε ανοιχτό σολ  ;D ;D ;D

@ Φούζιε τα μηχανήματα του διαβόλου τα κοροιδεύω ,αλλά προσπαθώ να τα μάθω και να τα χρησιμοποιώ ,δεν τα δαιμονοπιώ και συστίνω σε όλους μας να μην είμαστε τεχνοφοβικοί, η κόσμος πάει μπροστά ,έστω κι αν παίζει με 5χορδη ακουστική  ;D ;D ;D

No one wants an alien

ήταν καλή η ωδή στη Δεή...με άρεσε πολύ..  :)

τα συγχαρίκια μου, mr Samy

Να τώρα ας πούμε ,μου δίνει χαρά ο Τζιβούριος ,ένας παίχτης ολκής  να μου αποδίδει εύσημα ,νδρέπομαι και κοκκινίζω ωσάν να ήμουν στη κόκκινη πλατεία και θυμώνω που έτυχε επ ευκαρία του σχολίου του, με τον Μουσταφα(νκ) ;D να έχει τόσες όμορφες ιδέες στο soundcloud και να μη τις έχει πάει ένα βήμα πιο πάνω. Νδροπή σου Μουσταφά(νκ)  ;D κι σε ευχαριστώ κι εσένα για το καλό σου λόγο  ;)

No one wants an alien

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η ρεπόρτερ του σταθιμού μας Καίτη Μπουλκουμέ ,παρευρέθει σήμερις το απόγευμα στα γυρίσματα του οβίδεον κλιπ των Samy and the Paragas για το νέος τους τραγούδι, Ήσουν καλή (Η ωδή της ΔΕΗς) .

Δείτε κατ' αποκλειστικότητα ,τι κατέγραπσε ο φακώς της εκΠΟΜΠΗΣ μας  ;D

No one wants an alien

• Moderator

ΘΕΟΣ!!!!

Το song πήρε 10.

Το video θα πάρει 20!!!

ΥΓ. Τέλειο outfit , σαν τον  Τurturro στο secret window

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου