Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έχω μια Ibanez RG550ex και θέλω να βγάλω τα inlays από τα τάστα γιατί θέλω να βάλω το tree of life. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αφαιρέσω χωρίς να πάθει ζημιά το ξύλο? Στα τωρινά τάστα δεν έχω τις βουλίτσες(μακάρι να τις είχα γιατί το tree of life τις καλύπτει όλες) αλλά εκείνα τα χαρακτηριστηκά της Ibanez που μοιάζουν με κεραυνούς. Βοηθήστε με...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αφαιρέσω χωρίς να πάθει ζημιά το ξύλο? Εσύ μόνος σου? Το έχεις ξανακάνει? Στα τωρινά τάστα δεν έχω τις βουλίτσες(μακάρι να τις είχα γιατί το tree of life τις καλύπτει όλες) αλλά εκείνα τα χαρακτηριστηκά της Ibanez που μοιάζουν με κεραυνούς. Δηλ τα τωρινά inlays είναι μεγαλύτερα από τα "επιθυμητά"? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Αφαιρείς/πουλάς το υπάρχον μπρατσο. Αγοράζεις καινούργιο μπράτσο με tree of life. Κουμπώνεις καινούργιο μπρατσο. Παίζεις. Γουστάρεις. Μην διαννοηθεις να αλλάξεις inlays...θα πληρώσεις τα ζωτικά σου όργανα με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ακόλουθα την πεπατημένη, η οποία θα σου βγει και φθηνότερα στην τελική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Εσύ μόνος σου? Το έχεις ξανακάνει? Δηλ τα τωρινά inlays είναι μεγαλύτερα από τα "επιθυμητά"? ναι μόνος αν μπορέσω και ναι είναι μεγάλα και άμα βάλω το tree of life θα φαίνεται πολύ άσχημα... Αφαιρείς/πουλάς το υπάρχον μπρατσο. Αγοράζεις καινούργιο μπράτσο με tree of life. Κουμπώνεις καινούργιο μπρατσο. Παίζεις. Γουστάρεις. Μην διαννοηθεις να αλλάξεις inlays...θα πληρώσεις τα ζωτικά σου όργανα με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ακόλουθα την πεπατημένη, η οποία θα σου βγει και φθηνότερα στην τελική... ποιος θα αγοράσει το μπράτσο μου και απο που θα αγοράσω εγώ έτοιμο μπράτσο με το tree of life? :( :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 ναι μόνος τότε... Αφαιρείς/πουλάς το υπάρχον μπρατσο. Δές εδώ πώς γίνεται... http://www.jokerguitars.gr/?page_id=385 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 το θέμα δεν είναι πώς θα τα βάλω... αυτό το ξέρω και είναι εύκολο... το θέμα είναι πώς θα τα βγάλω εάν βγαίνουν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 το θέμα δεν είναι πώς θα τα βάλω... αυτό το ξέρω και είναι εύκολο... το θέμα είναι πώς θα τα βγάλω εάν βγαίνουν!! Το θέμα είναι ότι έχεις ένα ποσοστό 99% να το χαλάσεις.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 το θέμα δεν είναι πώς θα τα βάλω... αυτό το ξέρω και είναι εύκολο... το θέμα είναι πώς θα τα βγάλω εάν βγαίνουν!! Εύκολο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να βάλεις inlay -ιδίως tree of life - ακόμα και σε παρθένο μανίκι. Και τα σκαψίματα από τα προηγούμενα inlays τι θα τα κάνεις... Εκτός και αν... Ρε συ μήπως μιλάς για αυτοκόλλητα; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αφαιρέσω χωρίς να πάθει ζημιά το ξύλο? Κάνε ότι έκανα και εγώ πριν από λίγο καιρό ...αφαίρεσε την ιδέα από το μυαλό σου και όλα καλά ;D Όταν μπορέσεις αγοράζεις ένα λαιμό όπως σου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Κάνε ότι έκανα και εγώ πριν από λίγο καιρό ...αφαίρεσε την ιδέα από το μυαλό σου και όλα καλά ;D Όταν μπορέσεις αγοράζεις ένα λαιμό όπως σου αρέσει. σωστός.. χαχα Εύκολο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να βάλεις inlay -ιδίως tree of life - ακόμα και σε παρθένο μανίκι. Και τα σκαψίματα από τα προηγούμενα inlays τι θα τα κάνεις... Εκτός και αν... Ρε συ μήπως μιλάς για αυτοκόλλητα; φυσικά και εννοώ αυτοκόλλητα... αυτοκόλλητο tree of life θα βάλω αλλά πρέπει να βγάλω αυτά που έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση