Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Μια και μιλάμε για video clip στο άλλο thread για τον David Bowie και περι συνεργασίας εικαστικών και μουσικού video, κρίνω σκόπιμο να παραθέσω το καινούριο ZZ top song/video, το οποίο βρίσκω ότι έχει εξαιρετικά μεγάλο εικαστικό ενδιαφέρον, ειδικά μετά το 0:50 :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Απλοποιημενο σεναριο, χωρις κορυφωση συναισθηματων και εμβαθυνση των χαρακτηρων...αντε να δεχτω καπως τη διευθυνση φωτογραφιας :P Τρελλη Αμερικανια φιλως!!!! :o ;D ;) Δεν καταλαβαινω τι σου αρεσε!!! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Μια και μιλάμε για video clip στο άλλο thread για τον David Bowie και περι συνεργασίας εικαστικών και μουσικού video, κρίνω σκόπιμο να παραθέσω το καινούριο ZZ top song/video, το οποίο βρίσκω ότι έχει εξαιρετικά μεγάλο εικαστικό ενδιαφέρον, ειδικά μετά το 0:50 :P ;D ;D ;D Άντε Λάκη μου... πάρε καμιά ιδέα για τα επόμενα κλιπ σου ;D ;D ;D Γίνε λίγο πιο τολμηρός- από σκηνοθετικής/ αισθητικής άποψης ;D ;D ;D ;D Γιατί δεν λέω, στο παρελθόν το έχεις «κυκλώσει» το ζήτημα, αλλά κάπου δεν έκανες το παραπάνω βήμα ;D Πρέπει να απελευθερώσεις την δημιουργία σου, να σταματήσεις να αυτοπεριορίζεσαι βρε ;D ;D ;D ΥΓ: Τι ωραίο, απόλυτα «κακό» ήχο που έχει αυτό το αγόρι στην κιθάρα 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Απλοποιημενο σεναριο, χωρις κορυφωση συναισθηματων και εμβαθυνση των χαρακτηρων...αντε να δεχτω καπως τη διευθυνση φωτογραφιας :P Δεν καταλαβαινω τι σου αρεσε!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Κοίτα, όταν το άκουσα, ήταν σαν να ακούω το Mescalero 9 χρόνια μετά, με άλλο τίτλο…..και άρχισα να βαριέμαι. ;D ;D Μετά όμως το Ο:50, κάτι έγινε και το θεώρησα τραγουδάρα….μην είναι τα ακόρντα…μην είναι το μπάσο….δεν ξέρω τι. :P Πάντως πέρα από την πλάκα…..πάλι τα ίδια και μουσικά και video clip…αλλά αυτό είναι οι ZZ –top χρόνια τώρα…. Εξαιρώ το “rough boy” ….μπά και αυτό μια από τα ίδια. ;D ;D Αλλα είναι καλό! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Άντε Λάκη μου... πάρε καμιά ιδέα για τα επόμενα κλιπ σου ;D ;D ;D Γίνε λίγο πιο τολμηρός- από σκηνοθετικής/ αισθητικής άποψης ;D ;D ;D ;D Ρε συ δεν έχω έρημο....εδώ κόντα αλλιώς θα σου λεγα εγώ. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ο Χριστός κι η Παναγία. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ρε συ δεν έχω έρημο....εδώ κόντα αλλιώς θα σου λεγα εγώ. ;D ;D Ε, ΟΚ... Έχεις άλλα... Γέφυρα, λίμνη, φράγμα. Αντί για οχήματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις jet ski για παράδειγμα (και wet t-shirt με τόσο... νερό) ;D ;D ;D Άντε, όλα εγώ θα τα σκέφτομαι; ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ο Χριστός κι η Παναγία. ....και οι σαράντα απόστολοι ;D Άντε, όλα εγώ θα τα σκέφτομαι; ;D ;D ;D ;D Ναι! Προσλαμβάνεσαι...executive producer! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ναι! Προσλαμβάνεσαι...executive producer! ΟΚ μέσα. Μόνο που θα μου επιτρέψεις να πάρω για βοηθούς τους Jazzjoker και Nestor, για να κάνουν το... «σκάουτινγκ» για το καστ ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Οι τυποι ειναι παλιοτομαρα ;D ;D ;D Εδω εχουν κανει και χειροτερα....εβαλαν κατι παλιοκοριτσα να χορευουν γυρω γυρω :o :o :-* :-* ZZ Top with Carmen Electra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση