Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Aμε!Ασχημο ειναι το streamerακι?! Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ ;D ;D ;D Που είναι αυτό το αγόρι; Εδώ η συζήτηση έχει ανάψει για τα... κσύλα της Warwick ;D ΥΓ: Πέρα από την πλακίτσα- όπως τα έχουμε πει και κατ ιδίαν- κάποια από αυτά τα... κσύλα είναι μια χαρά ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
juggler Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ ;D ;D ;D Που είναι αυτό το αγόρι; Εδώ η συζήτηση έχει ανάψει για τα... κσύλα της Warwick ;D ΥΓ: Πέρα από την πλακίτσα- όπως τα έχουμε πει και κατ ιδίαν- κάποια από αυτά τα... κσύλα είναι μια χαρά ;) Αφου το ξερω οτι εισαι κρυφοανοιχτομυαλος παναθεμα σε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους παιδες ! Μπρος ολοταχως για το Jazz . Συνεχιστε τις συζητησεις για τα Warwick :Ρ ! Και λγ respect στους Black Keys :'( . I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Καλόπαιχτο το Jazz αλλά για το στυλ της μουσικής σας αλλά και του μανικιού (που είναι λεπτό), η παρακάτω Μεταχειρισμένο jaguar! θεωρώ (αν και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα jaguar) ότι ήταν η καλύτερη πρόταση από τις μονήρεις προτάσεις μας. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Καλόπαιχτο το Jazz αλλά για το στυλ της μουσικής σας αλλά και του μανικιού (που είναι λεπτό), η παρακάτω θεωρώ (αν και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα jaguar) ότι ήταν η καλύτερη πρόταση από τις μονήρεις προτάσεις μας. ;) Βρε πλάκα στην πλάκα δεν είναι κακή η ιδέα Jaguar - και ας μην είμαι και εγώ φίλος. Είναι για το στιλ που θέλει ο φίλος μας και έχουν και αρκούντως «φσιτ- μπόινγκ» σχήμα- βλέπε «μαύρα κλειδιά», που είναι και το ζητούμενο μας ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση