metalmike Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Αστο για μερικες μερες εξω απο την θηκη να αεριστει το οργανο... Kλ@νει το όργανο; :o ;D Μιλάμε για φοβερό humor, όχι αστεία, έτσι; http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Kλ@νει το όργανο; :o ;D Μιλάμε για φοβερό humor, όχι αστεία, έτσι; Άρα προσοχή με τους αναπτήρες όταν κάθεται κανείς δίπλα στο όργανο ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ έχω μια παλιά κιθάρα σκάφος που μέσα στις τρύπες μυρίζει. Η μυρωδιά είναι ένας συνδυασμός τσιγάρου, παλαιοπωλείου,παπουδίλας, 60's και άλλα τέτοια. ;D ;D Αλλά μπορώ να πω οτι μου αρέσει η συγκεκριμένη μυρωδιά και δεν την πειράζω,και απ'ότι βλέπω δεν πρόκειται να φύγει και ποτέ παρόλο που την κιθάρα δεν την βάζω σε θήκη. Δίνει vintage αξία στο όργανο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ έχω μια παλιά κιθάρα σκάφος που μέσα στις τρύπες μυρίζει. Η μυρωδιά είναι ένας συνδυασμός τσιγάρου, παλαιοπωλείου,παπουδίλας, 60's και άλλα τέτοια. ;D ;D Αλλά μπορώ να πω οτι μου αρέσει η συγκεκριμένη μυρωδιά και δεν την πειράζω,και απ'ότι βλέπω δεν πρόκειται να φύγει και ποτέ παρόλο που την κιθάρα δεν την βάζω σε θήκη. Δίνει vintage αξία στο όργανο! ;D Όντως είναι ένα κριτήριο γα την εφεντικότητα του πόσο παλιό είναι το όργανο ;D ;D ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Η μυρωδιά είναι ο υπ'αριθμόν #1 παράγοντας mojoποίησης κάθε σκαφάτου οργάνου. Kate me πάει περίπου όπως με τα σπίτια ή και με τους ανθρώπους ακόμα: ορισμένοι, ακόμα και πεντακάθαροι, μυρίζουν ντουλαπίλα. Πρόταση: Δεν κάνει κακό να ανοίγουμε και καμιά μπαλκονόπορτα πότε - πότε, ακόμα κι αν δεν καπνίζουμε, ακόμα κι αν σκονιστεί η σερβάντα. ;D Ακόμα και η πιο ποθητή ακουστική κιθάρα όταν πάλλεται και δε στέλνει στο χώρο παρά μόνο τσιγαρίλα με ξενερώνει και με κάνει να μην ακούω ξύλα. ;D ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Kλ@νει το όργανο; :o ;D Μιλάμε για φοβερό humor, όχι αστεία, έτσι; Που να ξερετε εσεις στην Αθηνα με τοσο νεφος........ ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση