ibanezbass Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Πράγματι παιδιά μεγάλο το πρόβλημα στο μπουζουκάκι που πήρα (μεταχειρισμένο)!Μυρίζει μέσα το σώμα του σαν κλεισούρα και σκόνη κάπως! Τώρα θα μου πεις που πας και βάζεις την μύτη σου...Αλλά ρε παιδιά έτσι για το γαμώτο να μυρίζει λεβάντα! Αν βοηθάει το σώμα είναι συνθετικό και εσωτερικά είναι επενδυμένο με αυτοκόλλητο.(λουλουδάκια!!!χαχαχ) Υ.Γ. Έλατε τρολάκια χωθείτε μου!!! ;D http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=5385 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Ελα ρε χαλαρωσε.Δεν ειμαστε μπαμπουλες ;D Κρεμασε ενα τετοιο στις χορδες και θα εισαι οκ ;D ;D Ενταξει πλακα κανω :D Αστο για μερικες μερες εξω απο την θηκη να αεριστει το οργανο αλλιως βαλτου καποιο αρωματικο σε σπρει.No harm think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Παλι καλα,τελικα για μουσικο οργανο μιλαει... ;D Το ξυλο γνωριζω οτι μυριζει οταν μεινει υγρασια μεσα του. Με ο,τι αυτο συνεπαγεται 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 βγαλε τα παπουτσια κ δε θα σε ενοχλει η μυρωδια του οργανου!!! :P Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Εγώ είχα ένα μπαγλαμαδάκι που μύριζε κάπως έτσι :)...ε καταλαβαίνετε τώρα δύσκολοι καιροί ... πουλάω στις αγγελίες τα κλειδιά του και τις χορδές! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezbass Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Εγώ είχα ένα μπαγλαμαδάκι που μύριζε κάπως έτσι :)...ε καταλαβαίνετε τώρα δύσκολοι καιροί ... πουλάω στις αγγελίες τα κλειδιά του και τις χορδές! ;D ;D Ευχαριστώ παιδιά πραγματικά με στηρίζετε!!! ;D http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=5385 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Εγώ είχα ένα μπαγλαμαδάκι που μύριζε κάπως έτσι (δες link) ...ε καταλαβαίνετε τώρα δύσκολοι καιροί ... πουλάω στις αγγελίες τα κλειδιά του και τις χορδές! http://www.touristorama.com/assets/images/advertisers/kalammmakia_gril_house/mprizola.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Αν ρίξεις κάποιο αρωματικό σπρέυ μάλλον θα τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα... Θα μυρίζει καλά αρχικά και στη συνέχεια θα σε πάρει η μπόχα για τα καλά!!! Για αρχή βάλε ένα ηλεκτρικό σκουπάκι για να τραβήξει ενδεχομένως τίποτα "περίεργο" , στη συνέχεια "αέρισε" το όργανο καλά και προσπάθησε να δεις αυτή την πλαστική επένδυση γιατί κάτι μου λέει ότι αυτή φταίει για τη βρώμα !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου αστο ήσυχο το μπουζουκάκι σου είναι απόλυτα φυσιολογικό μην το μυρίζεις και συνεχισε να παίζεις. στις αγγελίες τα κλειδιά του και τις χορδές πόσο πουλάς τις χορδές του σοβαρολογείς τώρα; αντικαταβολή στέλνεις κομοτηνή ? ;D μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 πόσο πουλάς τις χορδές του σοβαρολογείς τώρα; αντικαταβολή στέλνεις κομοτηνή ? ;D Φίλε θα σου έστελνα λίγο από το μπαγλαμαδάκι να δοκιμάσεις αλλά δεν έμεινε τίποτα !μιλάμε καταπληκτικός μεζες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση