Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Πάντως το αντίθετο θα ήταν super. Δηλαδή εικαστική έκθεση του Oursler, με περιβάλλοντα χώρο , αυτό ακριβώς που βλέπουμε στο video (κάτι μου λέει ότι είναι το studio του). Σε αυτό το set-up δυο «αρκουδάκια» και στο κεφάλι τους να προβάλλεται ο Bowie όπως στο video. Από πίσω οθόνη να προβάλει δρόμους από Berlin. Από τα ηχεία (και με φυσικό ambiance από το χώρο) …το κομμάτι . Ό,τι πρέπει για Παρασκευή βράδυ. ;D Αλλά για video….πολύ στατικό….. Βέβαια μπορεί να έχεις δίκαιο…..να γίνει μόδα, να κάνει και σχολή….δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό. ΥΓ, Πλάκα κάνω για την pop κουλτούρα, ήταν θέμα παρεξήγησης άλλωστε…για τη διασκευή των Gotye το «Somebody That I Used To Know» ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ενδιαφέρον Άρθρο για το θέμα που συζητούμε: http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/music/music-news/tony-parsons-does-tragedy-lie-behind-1526854 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Η προβολή των στίχων το αδικεί. Το κάνει πολύ εγκεφαλικό. Αλλιώς βρήκα τη μουσική και το βίντεο πολύ "ανθρώπινα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ενδιαφέρον Άρθρο για το θέμα που συζητούμε: http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/music/music-news/tony-parsons-does-tragedy-lie-behind-1526854 Το διάβασα. Έχουν θάψει τον Bowie(όπως και τους περισσότερους ροκ σταρ) πολλές φορές. Μου φαίνεται περίεργο το ενδιαφέρον για τη ζωή αυτών των ανθρώπων. Μπορεί να οφείλεται στα λούσα και τις υπερβολές τους, τα οποία ζηλεύει πολύς κόσμος, μπορεί και στην θέληση των ακροατών για ανάμειξη στη ζωή τους, λόγω αγάπης για το έργο τους. Πάντως, λίγοι μου κεντρίζουν το εξω-μουσικό ενδιαφέρον. Παράδειγμα ο Κοέν με τα βιβλία του και ο Beefheart με την ζωγραφική του. Μακάρι να είναι καλά ο Bowie και να συνεχίσει να βγάζει ωραίες μουσικές. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Πάντως, λίγοι μου κεντρίζουν το εξω-μουσικό ενδιαφέρον. Παράδειγμα ο Κοέν με τα βιβλία του και ο Beefheart με την ζωγραφική του. Αυτοί στο κεντρίζουν ή δεν στο κεντρίζουν; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Μου το κεντρίζουν (λίγο περίεργο ακούγεται αυτό ;D ) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Μου το κεντρίζουν (λίγο περίεργο ακούγεται αυτό ;D ) Ναι όντως... ;D ;D ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ενδιαφέρον Άρθρο για το θέμα που συζητούμε: Εγώ πάλι, συμφωνώ με πολλά σε αυτά που λέει , μερικά τα σκέφτηκα και εγώ, κάποια πάλι όχι, μιας και δεν είχα και το info. Ωραίο άρθρο. Ειδικά για εμένα που δεν μπορώ να διαχωρίσω τον άνθρωπο από το έργο του,να απομονώσω μόνο το έργο, και να αδιαφορήσω για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ή για τις οποίες έγινε. Το κατανοώ έτσι καλλίτερα (το έργο του). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Astroman Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Hello Earthlings and Spaceboys! Τι να πω ρε παιδιά...οταν ένας καλλιτέχνης στα 50 του και βάλε (μιλάμε για το 1995) παίρνει ένα απο τα πιο κλασσικά τραγούδια του και τα "πειράζει" με αυτόν τον τρόπο τότε έχει τον απόλυτο σεβασμό μου! ...Είναι απλά τεράστιος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάλι, συμφωνώ με πολλά σε αυτά που λέει , μερικά τα σκέφτηκα και εγώ, κάποια πάλι όχι, μιας και δεν είχα και το info. Ωραίο άρθρο. Ειδικά για εμένα που δεν μπορώ να διαχωρίσω τον άνθρωπο από το έργο του,να απομονώσω μόνο το έργο, και να αδιαφορήσω για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ή για τις οποίες έγινε. Το κατανοώ έτσι καλλίτερα (το έργο του). Συμφωνώ ,δεν είναι θέμα κλειδαρότρυπας ,δεν με νοιάζει αν έχει λιμουζίνες και τη μοντέλα γυναίκα ,είναι όλη η παρουσία ,όχι μόνο του Δαυίδ ,όλων των καλλιτεχνών . Βέβαια δεν είναι και όλοι οι καλλιτέχνες γνωστό τι κάνουν έξω από τη τέχνη τους και κανονικά δεν θα έπρεπε αυτό να μας επηρεάζει-το τι κάνουν εκτός τέχνης στις ζωές τους ............αλλά να,διαβάζεις ας πούμε για κάποιον ότι είναι παιδόφιλος πχ και σου γυρνάν τ' άντερα . Όλα παίζουν ρόλο και συνάμα και τπτ σε σχέση με τις ιδιωτικές τους ζωές . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση