Προς το περιεχόμενο

Νέο Bowie...

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι κάνετε μωρέ;

Σταματήστε το κάρβουνο.

Ελα ρε trolley, και το καρβουνο καλο ειναι ;D

Ειδα δυο τρεις φορες το βιντεο - καθε τοσο λεω "ωραιο αυτο, ωραιο εκεινο" αλλα κατι δε μου καθεται και δεν ξερω ΤΙ. Ειναι λιγο creepy το  μαιμουδοπλασμα αλλα δεν φταει αυτο...θα επανελθω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Εγώ είμαι περίεργος να διαβάσω από τον Trolley αν του άρεσε το video , μάλλον το είπε ότι του άρεσε , να διαβάσω γιατί του άρεσε το video .

ΥΓ: Ρωτάω τον φωτογράφο , όχι τον κομπιουτερά.  ;D

Ελα ρε trolley, και το καρβουνο καλο ειναι ;D

Ειδα δυο τρεις φορες το βιντεο - καθε τοσο λεω "ωραιο αυτο, ωραιο εκεινο" αλλα κατι δε μου καθεται και δεν ξερω ΤΙ. Ειναι λιγο creepy το  μαιμουδοπλασμα αλλα δεν φταει αυτο...θα επανελθω.

Πλάκα κάνω (ρε).

Απλώς χρησιμοποίησα τη φράση του Κούρκουλου, για να αποτρέψω περαιτέρω συμμετοχή στην αποκαθήλωση του βίντεο. Άλλο που ο παράγκας θυμήθηκε όλη τη ταινία.

@LK

Αντικειμενικά, δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο. Απλά το καλοδέχτηκα επειδή είχα εισπράξει πολύ Hollywood πρόσφατα και μου άλλαξε τον αέρα.

Mea Culpa

• Moderator

@LK

Αντικειμενικά, δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο. Απλά το καλοδέχτηκα επειδή είχα εισπράξει πολύ Hollywood πρόσφατα και μου άλλαξε τον αέρα.

Ωραία, έτσι το καταλαβαίνω.

Απλά θα μπορούσε να είναι το Video οποιουδήποτε youtuber, αλλά όχι του DB....εγώ από τέτοιους αναμένω τέχνη.  ;D

Προσωπικα,τοσην ωρα προσπαθω να βρω κατι που θα μ εκανε να το ξαναδω-ακουσω.

:-\

Κατανοητη βεβαια η ανταποκριση των φαν και ισως ακατανοητη η ελλειψη αισθητικης μου.. :)

Αν το τραγουδι-βιντεο ηταν του Μπαμπη του μερακλη που τραβηξε τις διακοπες του στο Βερολινο,ειμαι σιγουρος οτι...

ΤΩΡΑ,ΕΡΧΟΜΑΙ!(η γυναικα μου φωναζει,σορρυ..) 8)

• Moderator

Νταξ, οφείλω να δευτερολογήσω….και να δικαιολογήσω το «τέχνη»….που έγραψα παραπάνω.

Κάποτε Παναγιώτη με «κατηγόρησες» ότι δεν είμαι της pop κουλτούρας (αλλά λόγω παρεξήγησης)  ;D

Και επειδή είμαι πολύ της Pop κουλτούρας αναφέρω τα κάτωθι:

Το video είναι λοιπόν του Tony Oursler.

Αυτός την ψάχνει εικαστικά (εικαστικός είναι κατά βάση- και όχι σκηνοθέτης) με αυτά τα head double κουκλάκια, αρκουδάκια….και όχι μόνον, και στις εκθέσεις του.

New Yorker….από αυτούς που αναρωτιέσαι αν κάνουν πλάκα, ή αν κάνουν τέχνη που δεν καταλαβαίνεις (εγώ ψαρώνω με αυτά και μου αρέσουν  :P). Απλά σκηνοθετικά, δεν μου άρεσε....αν το έβλεπα σε έκθεση...ναι.

Επειδή μου αρέσει αυτή η σχολή , π.χ. λατρεύω τον Robert Longo (μπορεί να φταίει και το American Pshycho σε αυτό ;D ;D ;D), και το εικαστικό μέρος του και τις ταινίες του.

Τους θεωρώ «κοντά» εν πάσει περιπτώσει.

Απλά ο Longo σκηνοθετεί καλλίτερα (λέω εγώ τώρα, με την έννοια ότι δεν εγκλωβίζεται τόσο στο εικαστικό κομμάτι του, αν και υπάρχουν αναφορές σε αυτό) .

Φυσικά το κομμάτι , μπαλαντοειδές – μελαγχολικό , είναι περιοριστικό και για το story boarding και για το μοντάζ.

Απλά….απλά περίμενα τη διαφορά….που περιμένεις από έναν super-star όπως ο Bowie.

Δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι το Video έγινε από άποψη και ότι αυτό ήθελαν….απλά εγώ λέω τι περίμενα (φυσικά ποιος με ρωτάει εμένα) ;D.

Αυτά, για να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Νταξ, οφείλω να δευτερολογήσω….και να δικαιολογήσω το «τέχνη»….που έγραψα παραπάνω.

Κάποτε Παναγιώτη με «κατηγόρησες» ότι δεν είμαι της pop κουλτούρας (αλλά λόγω παρεξήγησης)  ;D

Και επειδή είμαι πολύ της Pop κουλτούρας αναφέρω τα κάτωθι:

Το video είναι λοιπόν του Tony Oursler.

Αυτός την ψάχνει εικαστικά (εικαστικός είναι κατά βάση- και όχι σκηνοθέτης) με αυτά τα head double κουκλάκια, αρκουδάκια….και όχι μόνον, και στις εκθέσεις του.

New Yorker….από αυτούς που αναρωτιέσαι αν κάνουν πλάκα, ή αν κάνουν τέχνη που δεν καταλαβαίνεις (εγώ ψαρώνω με αυτά και μου αρέσουν  :P). Απλά σκηνοθετικά, δεν μου άρεσε....αν το έβλεπα σε έκθεση...ναι.

Επειδή μου αρέσει αυτή η σχολή , π.χ. λατρεύω τον Robert Longo (μπορεί να φταίει και το American Pshycho σε αυτό ;D ;D ;D), και το εικαστικό μέρος του και τις ταινίες του.

Τους θεωρώ «κοντά» εν πάσει περιπτώσει.

Απλά ο Longo σκηνοθετεί καλλίτερα (λέω εγώ τώρα, με την έννοια ότι δεν εγκλωβίζεται τόσο στο εικαστικό κομμάτι του, αν και υπάρχουν αναφορές σε αυτό) .

Φυσικά το κομμάτι , μπαλαντοειδές – μελαγχολικό , είναι περιοριστικό και για το story boarding και για το μοντάζ.

Απλά….απλά περίμενα τη διαφορά….που περιμένεις από έναν super-star όπως ο Bowie.

Δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι το Video έγινε από άποψη και ότι αυτό ήθελαν….απλά εγώ λέω τι περίμενα (φυσικά ποιος με ρωτάει εμένα) ;D.

Αυτά, για να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Καίτοι, το σχόλιο μου (αυτό που μνημόνευσες, αλλά δεν θυμάμαι) μάλλον αναφερόταν στο μουσικό σκέλος της ποπ κουλτούρας (δεδομένου ότι δεν έχουμε ξανασυζητήσει για μουσικό κινηματογράφο), είμαι υποχρεωμένος να αναιρέσω μετά τις εμπεριστατωμένες πληροφορίες που παρέθεσες, και τις απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο.

Τα μουσικά βίντεο, ως κινηματογραφικό είδος, έχουν ένα "πρόβλημα" - δεν μπορούν ποτέ τους να είναι περισσότερο "τέχνη" από το τραγούδι που παρουσιάζουν. Ο Bowie γενικώς (και στο υπό συζήτηση βίντεο, επίσης) συχνά ισορροπεί όμορφα ανάμεσα στην εμπορική ανάγκη για παρουσίαση του τραγουδιού και την "υποχρέωσή" του να κάνει τέχνη. Τα παλιά του βίντεο ήταν χάλια, αλλά ειδικώς τη δεκαετία του '90 άρχισε να το βλέπει σοβαρότερα το θέμα και έχει δημιουργήσει όντως προσδοκίες σαν αυτές που ανέφερες.

Απ' την άλλη, με τον Bowie συμβαίνει το εξής: είναι πολύ κοινότοπος, με την έννοια ότι παίζει και κάνει ότι κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι... με τη διαφορά ότι τα κάνει πέντε έως δεκαπέντε χρόνια πριν τους υπόλοιπους. Δεν αποκλείω - το συγκεκριμένο βίντεο - να εγκαινιάσει μία νέα περίοδο αναζήτησης "εικαστικών" καλλιτεχνών μέσα από τον μουσικό κινηματογράφο, κάτι καλοδεχούμενο μετά από μία δεκαετία (και πλέον) με άσπρα και μαύρα κωλομέρια να διεκδικούν την προσοχή μας, αδιακρίτως του τραγουδιού που ακούγεται.

Mea Culpa

Εμενα ποτε δε με συγκινουσε ο Bowie,ουτε σα τραγουδιστης-μουσικος,ουτε και σαν καλλιτεχνης!Δεν ειναι τυχαιο ομως,πως στις περισσοτερες βιογραφιες μουσικων που εχω διαβασει,αναφερονται στον Bowie ως η επιδραστικοτερη μορφη που εχουν γνωρισει στη ζωη τους!!!Δε μπορει κατι θα εχει ο τυπος...

θες η πολυ παρεα με τον Τζαγκερ ;D ;D ;D ;D ;D

Slow must go on....!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου