Προς το περιεχόμενο

Νέο Bowie...

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το κομμάτι το βρήκα παρα πολυ ομορφο.

Ισως απο καποιον αλλο καλλιτεχνη, το ιδιο κομμάτι να περνουσε απαρατήρητο, αλλα χωρις αμφιβολία, καθε τραγουδι κουβαλάει και το παρελθον του καλλιτεχνη. Σε αυτό το πλαίσιο, νομίζω ότι ειναι πολυ όμορφο.

Σύμφωνοι αλλά τότε πλέον δεν κρίνουμε το τραγούδι αλλά το... πλαίσιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σύμφωνοι αλλά τότε πλέον δεν κρίνουμε το τραγούδι αλλά το... πλαίσιο.

Μα, θελουμε δε θελουμε, είναι εκει. Αν βγει αυριο ο Γκίλμουρ και πει το "δεν ταιριαζετε σου λεω", κανεις δε θα πει "α, τι ωραιο/αθλιο καψουροσκυλαδικο".

Όλοι θα πουν, "ρε τον μπαγασα τον Γκιλμουρ, τι τρολλιά μας επαιξε."

Ετσι κι εδω. Οτι και να κάνει ο Bowie, θα κουβαλάει τις μουσικάρες που εχει γραψει στο παρελθον.

Ετσι κι εδω. Οτι και να κάνει ο Bowie, θα κουβαλάει τις μουσικάρες που εχει γραψει στο παρελθον.

Σύμφωνοι και πάλι.

Αλλά δεν πιστεύω πως θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι αν πούμε "Εντάξει, έχει δώσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά στη ροκ μουσική, αλλά πλέον έχει στερέψει.".

(Πάντα με βάση αυτό το ένα και μόνο κομμάτι που ξέρουμε οι περισσότεροι από το νέο δίσκο του.)

Σύμφωνοι και πάλι.

Αλλά δεν πιστεύω πως θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι αν πούμε "Εντάξει, έχει δώσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά στη ροκ μουσική, αλλά πλέον έχει στερέψει.".

(Πάντα με βάση αυτό το ένα και μόνο κομμάτι που ξέρουμε οι περισσότεροι από το νέο δίσκο του.)

Προφανως και όχι :) Απλα λεω γιατι μου αρεσε το συγκεκριμενο κομματι, περισσότερο απ'οτι θα μου αρεσε, αν το ακουγα απο κάποιον αλλο :)

• Guru

Προσωπίκα ποτέ δε μου άρεσε ο Bowie. Δεν έχω κάποιο δίσκο του (ηθελημένα) και ότι έχω ακούσει μου περνάει αδιάφορα! Επιπλέον έχω ακούσει αρκετά πράγματα και έχω παίξει κάποια πράγματα επίσης. [/μυρμήγκι που νομίζει ότι έχει άποψη]

Το συγκεκριμένο τραγούδι μου άρεσε πολύ και το βίντεο ακόμη περισσότερο! Οφείλω να ανοίξω λίγο ακόμη τα αυτιά μου και να ακούσω παραπάνω πράγματα!

αλλά όπως και νά'χει μερικοί άνθρωποι έχουν το ακαταλόγιστο... Ότι και να κάνουν (σχεδόν). Έτσι δεν είναι;

Προσωπίκα ποτέ δε μου άρεσε ο Bowie.

Δεκτόν ,αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να άκουγα τη πενιά του πιάνου στο Lady grinning soul απ τα ταλαντούχα χεράκια σου ;)

Δεν κατέχω αν είναι εύκολο ή δύσκολο ,υποθέτω πως για έναν κλασσικό πιανίστα μάλλον απλό θάναι ,αλλά το πιάνο αυτό μαζί με τη φωνή του Δαυίδ ραγίζει καρδιές .

@Odis13 κι εμένα δεν με άρεσε το οβίδεον και το είπα πριν από εσένα ,οπότε είμαστε 2  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δεκτόν ,αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να άκουγα τη πενιά του πιάνου στο Lady grinning soul απ τα ταλαντούχα χεράκια σου ;)

Δεν κατέχω αν είναι εύκολο ή δύσκολο ,υποθέτω πως για έναν κλασσικό πιανίστα μάλλον απλό θάναι ,αλλά το πιάνο αυτό μαζί με τη φωνή του Δαυίδ ραγίζει καρδιές .

+ όσα θέλεις

@Odis13 κι εμένα δεν με άρεσε το οβίδεον και το είπα πριν από εσένα ,οπότε είμαστε 2  ;D ;D ;D

Τι κάνετε μωρέ;

Σταματήστε το κάρβουνο.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου