gdevelek Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Το κομμάτι το βρήκα παρα πολυ ομορφο. Ισως απο καποιον αλλο καλλιτεχνη, το ιδιο κομμάτι να περνουσε απαρατήρητο, αλλα χωρις αμφιβολία, καθε τραγουδι κουβαλάει και το παρελθον του καλλιτεχνη. Σε αυτό το πλαίσιο, νομίζω ότι ειναι πολυ όμορφο. Σύμφωνοι αλλά τότε πλέον δεν κρίνουμε το τραγούδι αλλά το... πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Σύμφωνοι αλλά τότε πλέον δεν κρίνουμε το τραγούδι αλλά το... πλαίσιο. Μα, θελουμε δε θελουμε, είναι εκει. Αν βγει αυριο ο Γκίλμουρ και πει το "δεν ταιριαζετε σου λεω", κανεις δε θα πει "α, τι ωραιο/αθλιο καψουροσκυλαδικο". Όλοι θα πουν, "ρε τον μπαγασα τον Γκιλμουρ, τι τρολλιά μας επαιξε." Ετσι κι εδω. Οτι και να κάνει ο Bowie, θα κουβαλάει τις μουσικάρες που εχει γραψει στο παρελθον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Ειμαι ο μονος που δεν του πολυαρεσε το βιντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Ετσι κι εδω. Οτι και να κάνει ο Bowie, θα κουβαλάει τις μουσικάρες που εχει γραψει στο παρελθον. Σύμφωνοι και πάλι. Αλλά δεν πιστεύω πως θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι αν πούμε "Εντάξει, έχει δώσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά στη ροκ μουσική, αλλά πλέον έχει στερέψει.". (Πάντα με βάση αυτό το ένα και μόνο κομμάτι που ξέρουμε οι περισσότεροι από το νέο δίσκο του.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Σύμφωνοι και πάλι. Αλλά δεν πιστεύω πως θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι αν πούμε "Εντάξει, έχει δώσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά στη ροκ μουσική, αλλά πλέον έχει στερέψει.". (Πάντα με βάση αυτό το ένα και μόνο κομμάτι που ξέρουμε οι περισσότεροι από το νέο δίσκο του.) Προφανως και όχι :) Απλα λεω γιατι μου αρεσε το συγκεκριμενο κομματι, περισσότερο απ'οτι θα μου αρεσε, αν το ακουγα απο κάποιον αλλο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Υ.Γ. Είμαι ο μόνος που του άρεσε το Hunky Dory τόσο πολύ; Μπορεί τελικά να ήταν και οι συνθήκες. Δ-Ι-Σ-Κ-Α-Ρ-Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Προσωπίκα ποτέ δε μου άρεσε ο Bowie. Δεν έχω κάποιο δίσκο του (ηθελημένα) και ότι έχω ακούσει μου περνάει αδιάφορα! Επιπλέον έχω ακούσει αρκετά πράγματα και έχω παίξει κάποια πράγματα επίσης. [/μυρμήγκι που νομίζει ότι έχει άποψη] Το συγκεκριμένο τραγούδι μου άρεσε πολύ και το βίντεο ακόμη περισσότερο! Οφείλω να ανοίξω λίγο ακόμη τα αυτιά μου και να ακούσω παραπάνω πράγματα! αλλά όπως και νά'χει μερικοί άνθρωποι έχουν το ακαταλόγιστο... Ότι και να κάνουν (σχεδόν). Έτσι δεν είναι; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Προσωπίκα ποτέ δε μου άρεσε ο Bowie. Δεκτόν ,αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να άκουγα τη πενιά του πιάνου στο Lady grinning soul απ τα ταλαντούχα χεράκια σου ;) Δεν κατέχω αν είναι εύκολο ή δύσκολο ,υποθέτω πως για έναν κλασσικό πιανίστα μάλλον απλό θάναι ,αλλά το πιάνο αυτό μαζί με τη φωνή του Δαυίδ ραγίζει καρδιές . @Odis13 κι εμένα δεν με άρεσε το οβίδεον και το είπα πριν από εσένα ,οπότε είμαστε 2 ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Δεκτόν ,αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να άκουγα τη πενιά του πιάνου στο Lady grinning soul απ τα ταλαντούχα χεράκια σου ;) Δεν κατέχω αν είναι εύκολο ή δύσκολο ,υποθέτω πως για έναν κλασσικό πιανίστα μάλλον απλό θάναι ,αλλά το πιάνο αυτό μαζί με τη φωνή του Δαυίδ ραγίζει καρδιές . + όσα θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 @Odis13 κι εμένα δεν με άρεσε το οβίδεον και το είπα πριν από εσένα ,οπότε είμαστε 2 ;D ;D ;D Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση