Grey Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 "Take your protein pills and put your helmet on..." >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 1)Βαρετό ::) 2)Μετά το Diamond Dogs(1974) βαρετός......(προσωπική άποψη ;)) 1)Αυστηρή αλλά και συνάμα δίκαιη κριτική. 2)Αυστηρή αλλά και συνάμα άδικη κριτική. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Πολύ μου άρεσε. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 1)Αυστηρή αλλά και συνάμα δίκαιη κριτική. 2)Αυστηρή αλλά και συνάμα άδικη κριτική. 2)Μάλλον έχεις δίκιο,έγραψε τους στίχους και τραγούδησε το "gasoline" :o ;D Υ.Γ. Και να σκεφτείς δύο απο τους πολύ αγαπημένους μου δίσκους είναι ο Ziggy και ο Aladdin ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Υποκλινόμαστε στον Bowie ακόμη κι αν γράφει τέτοια τραγουδάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Μάλλον έχεις δίκιο, έγραψε τους στίχους και τραγούδησε το "gasoline" :o ;D http://en.wikipedia.org/wiki/David_Bowie_discography Εξακολουθώ και λέω ότι είσαι άδικος. Εγώ γιατί βλέπω τουλάχιστον 7 αριστουργήματα μετά το 1974; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/David_Bowie_discography Εξακολουθώ και λέω ότι είσαι άδικος. Εγώ γιατί βλέπω τουλάχιστον 7 αριστουργήματα μετά το 1974; Για φαντάσου... και εγώ επτά(7) τα έβγαλα, αλλά μάλλον δεν εννοούμε (ακριβώς) τα ίδια. Όπως και να έχει, ο τύπος θέλει ένα ράφι στη δισκοθήκη μόνος του... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Για φαντάσου... και εγώ επτά(7) τα έβγαλα, αλλά μάλλον δεν εννοούμε (ακριβώς) τα ίδια. Όπως και να έχει, ο τύπος θέλει ένα ράφι στη δισκοθήκη μόνος του... Σε κάποια θα συμπέσουμε, δε μπορεί. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Σε κάποια θα συμπέσουμε, δε μπορεί. ;) Station to Station Low Heroes Lodger Scary Monsters (and Super Creeps) Let's Dance Earthling :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/David_Bowie_discography Εξακολουθώ και λέω ότι είσαι άδικος. Εγώ γιατί βλέπω τουλάχιστον 7 αριστουργήματα μετά το 1974; Οπως είπε και ο RayDTutto (πολύ σωστά) Γούστα... Προς Θεού δεν λέω ότι ο Bowie δεν συνείσφερε στην μουσική, απλώς για τα δικά μου γούστα τελείωσε εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση