Προς το περιεχόμενο

Εξωτερική κάρτα ήχου για Laptop.

kafetzis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα Midi drums θα γραφτούν μέσω MIDI, οπότε μένουν τέσσερα όργανα, με μια κάρτα ήχου με τέσσερις εισόδους και ένα καλά ρυθμισμένο μηχάνημα δεν θα έχετε πρόβλημα.

Η συνδεσμολογία έτσι θα είναι λογικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε kafetzis,ριξε μια ματια και στις καρτες PreSonus.Εχω την firebox (firewire συνδεση,κι οχι usb) σε PC οχι σε laptop,και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Συνδεω απο πληκτρα με καλωδιο MIDI στο MIDI IN της καρτας,απο καρτα με καλωδιο firewire στο PC και στο cubase.H εξοδος Line out της καρτας παει σε εισοδο ενισχυτη.Στην εγγραφη,στο παιξιμο καθολου latency.βεβαια εχω 3 giga RAM.Καλο ψαξιμο.

Οικονομικές κάρτες usb (περιπου 150) που μπορουν να γραψουν 4 οργανα ταυτοχρονα, ειναι η Lexicon Omega και η Tascam US600. Η πρώτη ειναι καπως ντερέκι, τη 2η δεν την εχω δει απο κοντα.

Πιο πολλά ταυτοχρονα κανάλια, παμε σε αλλη τιμή και δεν ειμαι σιγουρος αν κατι τετοιο θα ειχε καλη αποδοση με συνδεση usb.

Σωστή η συνδεσμολογία που εγραψες.

Οικονομικές κάρτες usb (περιπου 150) που μπορουν να γραψουν 4 οργανα ταυτοχρονα, ειναι η Lexicon Omega και η Tascam US600. Η πρώτη ειναι καπως ντερέκι, τη 2η δεν την εχω δει απο κοντα.

Πιο πολλά ταυτοχρονα κανάλια, παμε σε αλλη τιμή και δεν ειμαι σιγουρος αν κατι τετοιο θα ειχε καλη αποδοση με συνδεση usb.

Σωστή η συνδεσμολογία που εγραψες.

Exω την Lexicon Ω αν και δεν εχω γραψει ταυτοχρονα σαν καρτα γενικα ειμαι ευχαριστημενος.

η OMEGA εχει 4 buses σε 8 inputs, ετσι οπως την βλεπω και με πλεονεκτημα για τα λεφτα της το direct monitoring ανεξαρτητα με την εγγραφη και την ακροαση απο το DAW νομιζω οτι θα κανει για τη δουλεια σου. Εγω παντως χρησιμοποιιωντας την αντιστοιχη λειτουργια της lambda δεν εχω αποκλιση απο το monitorig και την εσωτερικη engine, δεν εχω latency στα 9ms περιπου, δεν την βαζω πιο tight στο rate γιατι δεν μου χρειαζεται και ετσι να μην ρισκαρω dropouts. Οι asio drivers της lexicon ειναι μια χαρα, δεν πηγα στην λυση asio for all γιατι δεν χρειαστηκε μεχρι στιγμης. Δεν εχω ουτε ενα dropout μεχρι στιγμης, Εγω ειμαι πολυ ευτυχισμενος με την lexicon. Παντως ταυτοχρονη εγγραφη 4 πηγων δεν εχω κανει, δεν μπορω να ξερω τι γινεται στην πραξη..... Θα τα καταφερει άραγε? Ποιος ξερει... μάλλον. Μια δοκιμη θα σε πεισει, αφου καλυπτεσαι απο τα specs της καρτας δεν νομιζω να εχεις προβλημα αμα την παρεις. Παρτη, μια ψυχη θα βγει που θα βγει

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου