Προς το περιεχόμενο

Yamaha MOX6 ή Korg M50 ή Korg Krome ή Korg M3?

misiom91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ήδη ένα καταπληκτικό Kurzweil PC3x και θέλω να πάρω ένα καλό synthάκι εύκολο για μεταφόρα σε live και studio και φυσικά ως βοήθημα για το Kurzweil μου για τα lives! Το M3 προφανώς είναι κάτι παραπάνω από απλό synth, αλλά βρίσκωντας το μεταχειρισμένο σε χαμηλή τιμή το βάζω μαζί στον τίτλο! Προφανώς απ'τις επιλογές μου θέλω κάτι σχετικά οικονομικό...ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον φίλοι μου!!! Είμαι εδώ και καιρό σε τρομερό δίλημμα και ψάξιμο!

Kurzweil PC3x , Yamaha MOX6 , Yamaha PSR-GR200

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρα.

Ολα αυτα τα synths που ανεφερες ειναι αρκετα καλα με το korg M3 ομως ποιο ολοκληρομενο workstation το οποιο εχει sampler.

Δεν ξερω κατα ποσο εχσεις αναγκη το sambler αλλα ολα θα σε καλυψουν.

καλο ειναι να δεις καποια απο κοντα να παρεις μια γευση  ;)

Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα...ανάμεσα στα πρώτα 3 που ανέφερα, υπερέχει το mox? Τι πιστεύεις?

...ανάμεσα στα πρώτα 3 που ανέφερα, υπερέχει το mox? Τι πιστεύεις?

Καθαρα σαν synth engine, το ΜΟΧ ειναι μακραν το καλυτερο. Ειναι synth-τερας, οπως συνηθιζω να λεω. 8) Το Μ3 υπερεχει λογω του sampler και μονο, οποιοδηποτε synth με ενσωματωμενο sampler εχει τεραστιο αβανταζ εναντι των "απλων" synths και ολοι καταλαβαινουμε γιατι.

Το Μ50 ειναι ενα Μ3 χωρις το sampler, οπως και το ΜΟΧ ειναι ενα Motif XS χωρις το sampler.

Αν δεν χρειαζεσαι το sampler, θα σου προτεινα το ΜΟΧ.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Εγώ πάλι θα πρότεινα το m3.Οι τιμές στην αγορά είναι απίστευτα χαμηλές (για μεταχειρισμένο εννοείται) και γενικά είναι ένα συνθ που θα συμπληρώσει το kurzweil με τον καλύτερο τρόπο.Με την βοήθεια του sampler θα μπορέσεις να φορτώσεις και ότι θέλεις κάτι που δεν μπορείς να κάνεις ούτε στο ήδη υπάρχον συνθ σου.

Υπαρχουν πραγματικα καλες ευκεριες για korg M3 μεταχειρισμενο και σε πολυ καλη κατασταση ασε που παιρνει πανω και καρτα exb radias η αν παρεις το 72αρι βαζεις πανω το module του radias και εχεις φτιαξει ενα τρομερο συνολο  8)

Trance Live Performance

εμενα αυτος ηταν ο αρχικος στοχος μου αλλα δυστυχως το οικονομικο δεν συμφωνουσε και ετσι με το M50 και παλι ειμαι ευτυχισμενος  ;)

Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για το ενδιαφέρον...νομίζω το click  μού'χει κανει το mox6..θα το κουράσω αλλο λίγο και ελπίζω να καταλήξω καπου...:p

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου