Προς το περιεχόμενο

Κιθάρες Westsound

takislaw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου αρέσει πάντως που με ρωτάς και στη συνέχεια απαντάς για εμένα !!! Να 'σαι καλά !!!! Εγώ λέω να κάνεις θέματα "κλειστά"... να ρωτάς και στο επόμενο ποστ να απαντάς στον εαυτό σου !!! Και να δεις που στο τέλος θα διαφωνήσεις ακόμη και με σένα !!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μου αρέσει πάντως που με ρωτάς και στη συνέχεια απαντάς για εμένα !!! Να 'σαι καλά !!!! Εγώ λέω να κάνεις θέματα "κλειστά"... να ρωτάς και στο επόμενο ποστ να απαντάς στον εαυτό σου !!! Και να δεις που στο τέλος θα διαφωνήσεις ακόμη και με σένα !!!!!

Ρε φιλε αφου δεν  εχεις κανει παρομοιο τεστακι παρολα αυτα μου απαντας οτι θα τις ξεχωριζες ακομα και αν κουφαθεις.....θες να σε παρω στα σοβαρα?Ενας λογικος ανθρωπος θα ελεγε δεν ξερω,δεν το εχω δοκιμασει,δεν ορκιζομαι κιολας....εσυ βαζεις το χερι σου στη φωτια για κατι που δεν εχεις κανει ::).

Ρε φιλε αφου δεν  εχεις κανει παρομοιο τεστακι παρολα αυτα μου απαντας οτι θα τις ξεχωριζες ακομα και αν κουφαθεις.....θες να σε παρω στα σοβαρα?Ενας λογικος ανθρωπος θα ελεγε δεν ξερω,δεν το εχω δοκιμασει,δεν ορκιζομαι κιολας....εσυ βαζεις το χερι σου στη φωτια για κατι που δεν εχεις κανει ::).

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ;;; Αλλά και λογικός να ήμουν με εσένα απέναντι μου... σκάς ακόμη και γάιδαρο !!!! Ναι ρε το έχω δοκιμάσει !!! Και με Westsound και με Gerley που είχα... και με ένα σκασμό ρόπαλα !!!!

Μόνο εσύ είσαι ο κουφός εδώ μέσα !!!! Κατάλαβέ το έμεινες... ΜΟΝΟΣ !!!!

Όμως Dreamdancer ένα "κόλλημα" το έχεις φάει εδώ που τα λέμε...

Βρε συ για το διαταυτα διαφωνεις?Ακουστηκαν ροπαλα,καυσοξυλα,τοξα και πολλα αντιστοιχα.Αυτο οδηγει μονο του στην ερωτηση...αφου ειναι τοοοοσο χαλια, τοτε το να τις ξεχωρισει ηχητικα μονο καποιος, ειναι πραγματικα τοοοοσο ευκολο ωστε να βαζει το χερι του στη φωτια? Moνο ενα αντικειμενο blind test μπορει να απαντησει και ειναι αυτο που αποφευγουν ολοι γιατι πολυ απλα εκει φαινεται η "γυμνια" των απανταχου "γκουρου".

Κανενας δεν θελει να αποδειχθει οτι δεν καταφερνει να ξεχωρισει κιθαρες με χιλιαρικα ευρω πχ διαφορα.Οταν τις εχει διπλα διπλα, τις βλεπει,τις αγγιζει ξερει ποια ειναι ποια τοτε μπορει να μιλαει για ωρες.Οταν ομως εχει τεσσερα πχ ηχητικα δειγματα και πρεπει να βρει-και μαλιστα πανευκολα αφου ξεχωριζει τοσο Wink- την υπερκιθαρα του τι γινεται αν αποτυχει?Μηπως, λεω εγω τωρα...οι διαφορες δεν ειναι τοσο ηχητικες αλλα αφορουν περισσοτερο το playability και την συνολική αισθηση(που εκει υπαρχουν μεγαλες διαφορες οντως)?

Όμως Dreamdancer ένα "κόλλημα" το έχεις φάει εδώ που τα λέμε...

Και άσχημο.

-"Παιδιά, λένε τίποτα οι Westsound ;"

-"Όχι φίλε, είναι μάπα"

-"Για πείτε, όχι πείτε μου, πείτε μου τώρα αμέσως όλοι εσείς όμως, αν εγώ έπαιζα μία με Westsound και με Fender Custom θα καταλαβαίνατε τη διαφορά; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ !!!!"

Ηρέμησε βρε Dreamdancer. Κι αν έχεις Westsound και σ' αρέσει, μην ακούς κανέναν. Για σένα είναι η καλύτερη.

Όσο για αυτό που συζητάς, έχει επαναματαξανασυζητηθεί σε άλλα thread.

Πήγαινε ξαναξεκίνα τα αν έχεις αγωνία.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Βρε συ για το διαταυτα διαφωνεις?Ακουστηκαν ροπαλα,καυσοξυλα,τοξα και πολλα αντιστοιχα.Αυτο οδηγει μονο του στην ερωτηση...αφου ειναι τοοοοσο χαλια, τοτε το να τις ξεχωρισει ηχητικα μονο καποιος, ειναι πραγματικα τοοοοσο ευκολο ωστε να βαζει το χερι του στη φωτια? Moνο ενα αντικειμενο blind test μπορει να απαντησει και ειναι αυτο που αποφευγουν ολοι γιατι πολυ απλα εκει φαινεται η "γυμνια" των απανταχου "γκουρου".

Δεν είμαι γκουρού αλλά ούτε και κάφρος... ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ !!!!

Κανενας δεν θελει να αποδειχθει οτι δεν καταφερνει να ξεχωρισει κιθαρες με χιλιαρικα ευρω πχ διαφορα.Οταν τις εχει διπλα διπλα, τις βλεπει,τις αγγιζει ξερει ποια ειναι ποια τοτε μπορει να μιλαει για ωρες.Οταν ομως εχει τεσσερα πχ ηχητικα δειγματα και πρεπει να βρει-και μαλιστα πανευκολα αφου ξεχωριζει τοσο Wink- την υπερκιθαρα του τι γινεται αν αποτυχει?Μηπως, λεω εγω τωρα...οι διαφορες δεν ειναι τοσο ηχητικες αλλα αφορουν περισσοτερο το playability και την συνολική αισθηση(που εκει υπαρχουν μεγαλες διαφορες οντως)?

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!! ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

Ρε συ... έχεις ακούσει δίπλα δίπλα μια κουτσουροwestsound και μια Nocaster Custom Shop 51 ????  Είναι σαν να ακούς τον Pavarotti και την παράφωνη θεία μου δίπλα δίπλα !!! Θα μας τρελάνεις που δεν ακούς την διαφορά;;;;;;

Και άσχημο.

-"Παιδιά, λένε τίποτα οι Westsound ;"

-"Όχι φίλε, είναι μάπα"

-"Για πείτε, όχι πείτε μου, πείτε μου τώρα αμέσως όλοι εσείς όμως, αν εγώ έπαιζα μία με Westsound και με Fender Custom θα καταλαβαίνατε τη διαφορά; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ !!!!"

Ηρέμησε βρε Dreamdancer. Κι αν έχεις Westsound και σ' αρέσει, μην ακούς κανέναν. Για σένα είναι η καλύτερη.

Όσο για αυτό που συζητάς, έχει επαναματαξανασυζητηθεί σε άλλα thread.

Πήγαινε ξαναξεκίνα τα αν έχεις αγωνία.

Δεν μιλησα γιαυτες συγκεκριμενα μιλησα για τις westsound τυπου κιθαρες που θεωρουνται ροπαλα.Το ποιος ακουει η δεν ακουει πραγματα μονο με ενα τροπο αποδεικνυεται.Ο καθενας μπορει να λεει διαφορα και να πιστευει ακομα περισσοτερα το τι μπορει να αποδειξει ομως περα απο καθε αμφιβολια ειναι αλλο καπελο....

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ;;; Αλλά και λογικός να ήμουν με εσένα απέναντι μου... σκάς ακόμη και γάιδαρο !!!! Ναι ρε το έχω δοκιμάσει !!! Και με Westsound και με Gerley που είχα... και με ένα σκασμό ρόπαλα !!!!

Μόνο εσύ είσαι ο κουφός εδώ μέσα !!!! Κατάλαβέ το έμεινες... ΜΟΝΟΣ !!!!

Καλα αυτο ειναι γεγονος...το οτι προσπαθησα να χρησιμοποιησω λογικη μαζι σου ηταν λαθος μου.Οσο για το αν τις ειχες και τις δυο και τις δοκιμασες αυτο ΔΕΝ εχει σχεση με αυτο που λεμε.Μιλαμε να σου σερβιρει καποιος  ΑΛΛΟΣ τα δειγματα ετοιμα να μη ξερεις ουτε καν τι κιθαρες ειναι ουτε τιποτα και με τα...βιονικά αυτια σου να ξεχωρισεις το αγγελικο...ραβδι απο το ροπαλο.Και μαλιστα οχι μονο δυο ωστε να εχεις 50% πιθανοτητες να την βρεις απο τυχη αλλα 4 η 5.Μπηκες τωρα?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου