Dreamdancer Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Μην φοβάσαι... Εγώ με εσένα σε blind test βάζω και τα α@@@@@α μου στη φωτιά !!!! Στοίχημα την Fender custom shop μου με την δική σου westsound !!! Kαι εδώ που τα λέμε ο χειμώνας είναι μακρύς και θα χρειαστώ κούτσουρα το συντομότερο για το τζάκι μου !!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν φοβαμαι μη ανησυχεις.Αλλωστε το οτι συνεχως αποφευγεις να απαντησεις στο πυρηνα της ερωτησης ,μου δινει εμμεσα μια απαντηση.Και μονο το οτι υποστηριζεις οτι ο ΙΔΙΟΣ!!! παικτης ειναι ο παραγοντας θα σε κανει να μαντεψεις τις διαφορετικες κιθαρες δειχνει ποσο σχετικος εισαι αλλα και ποσο εμπιστοσυνη εχεις στο οτι μπορεις να τις γνωρισεις μονο απο τον ηχο. Τα blind tests ειναι ο θανατος του υπερφιαλου gasakia γιαυτο και ολοι τα αποφευγουν.... ;) Αντε τσαγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν φοβαμαι μη ανησυχεις.Αλλωστε το οτι συνεχως αποφευγεις να απαντησεις στο πυρηνα της ερωτησης ,μου δινει εμμεσα μια απαντηση.Και μονο το οτι υποστηριζεις οτι ο ΙΔΙΟΣ!!! παικτης ειναι ο παραγοντας θα σε κανει να μαντεψεις τις διαφορετικες κιθαρες δειχνει ποσο σχετικος εισαι αλλα και ποσο εμπιστοσυνη εχεις στο οτι μπορεις να τις γνωρισεις μονο απο τον ηχο. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ!!! ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΟ !!! :o :o :o :o Τα blind tests ειναι ο θανατος του υπερφιαλου gasakia γιαυτο και ολοι τα αποφευγουν.... ;) Αντε τσαγια. ΟΤΑΝ ΛΕΣ GASAKIAS ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ??? Πάντως εσένα θα σε ξεχωρίσω παντού και ας αποφεύγεις να δεχτείς την απάντησή μου !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 ΟΤΑΝ ΛΕΣ GASAKIAS ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ??? Πάντως εσένα θα σε ξεχωρίσω παντού και ας αποφεύγεις να δεχτείς την απάντησή μου !!!! Νομιζω οτι και παλι δεν καταλαβες.Λες εμενα θα με ξεχωρισεις παντου.Αφου φωστηρα μου θα παιζω εγω(η οποιος κανει το τεστ τελος παντων) και στις δυο περιπτωσεις τι να ξεχωρισεις? θα το ξερεις ηδη :-X.Αυτο που συζηταμε εδω ειναι αν μπορεις με το χερι στη φωτια να ξεχωρισεις απο ηχο μονο,την κιθαρα που οπως λες ειναι κλασεις ανωτερη απο το κουτσουρο. Οποτε ακομα δεν εδωσες απαντηση εσυ απλα ειπες οτι θα ξεχωρισεις εμενα λες και ειπαμε οτι ο παικτης θα ειναι διαφορετικος ::). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Ε ρε κόλλημα που έχεις φάει !!! Ναι ρε θα την ξεχωρίσω !!! Και σε blind test και παντού !!! Ακόμη και σε τέστ κουφών !!!! Το ευχαριστήθηκες τώρα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Καταρχήν το προηγούμενο σχόλιο ήταν για πλάκα εξού και ;D ;D ;D ;D για όσους δεν το κατάλαβαν !!!! Ωστόσο η σκουάιερ μπομπ ο σφουγγαράκης πιστέψτε με είναι κλάσεις ανώτερη από μια westsound !!!! ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ !!!! Συμφωνώ πως η bob είναι σε άλλο επίπεδο αλλά είναι της Vintage UK και όχι της Squier. Έχει wilkinson ηλεκτρικά και μαγνήτη, και πράγματι έχει την πλάκα της σαν φθηνό κιθαρώνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ πως η bob είναι σε άλλο επίπεδο αλλά είναι της Vintage UK και όχι της Squier. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!! ΣΩΣΤΟΟΟΣ !!! Έχει wilkinson ηλεκτρικά και μαγνήτη, και πράγματι έχει την πλάκα της σαν φθηνό κιθαρώνι. Όλα τα όργανα της Vintage είναι τίμια και με αυτά παίζουν ακόμη και πολύ γνωστά ονόματα !!! Καμμία σχέση με καδρόνια δηλαδή !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Όλα τα όργανα της Vintage είναι τίμια και με αυτά παίζουν ακόμη και πολύ γνωστά ονόματα !!! Καμμία σχέση με καδρόνια δηλαδή !!! Nαι, καμιά σχέση! Τα καδρόνια που πέρναμε απ την Αθήνα τότε, δεν πιάνουν μία μπροστά σε εταιρίες όπως Vintage, JHS κλπ Είχα την τύχη να δοκιμάσω αρκετά Vintage Uk μοντελάκια στην Αγγλία και να φέρω δυο μαζί μου και ήταν πολύ τίμια. Αυτές που ξεχώρισα: V100 lemon drop που ήταν πολύ ωραία lp και τη V6 strat. Γενικά, οι Icon σειρές ήταν πιο προσεγμένες σε setup (και relic φινίρισμα φυσικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Ε ρε κόλλημα που έχεις φάει !!! Ναι ρε θα την ξεχωρίσω !!! Και σε blind test και παντού !!! Ακόμη και σε τέστ κουφών !!!! Το ευχαριστήθηκες τώρα;;;; Δεν εχω κολλημα εγω επειδη εσυ χρειαστηκες 100 ποστ για να δωσεις μια απλη απαντηση σε ενα απλο ερωτημα.Οσο για το αν καποιος ειναι τοσο σιγουρος ωστε να βαλει το χερι του στη φωτια ναι αμφιβαλλω τα...μαλλα 8).Γιατι οτι νομιζεις οτι ξερεις συνηθως εχει να κανει και με οπτικο ερεθισμα οποτε προκαταβαλλεσαι θετικα η αρνητικά. Οταν ομως υπαρχει μονο ηχος χωρις καμια πληροφορηση τοτε τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα. Οποτε οχι μονο αμφιβαλλω αλλα στοιχηματιζω οτι αν καποιος σου βαλει δειγματα απο πχ 4 κιθαρες και τις βρεις λαθος, αν σου βαλει τα ιδια δειγματα μετα πχ απο κανα μηνα οτι δεν θα μπορεσεις να εισαι σταθερος ακομα και στα λαθη σου. Επομενως απο τη στιγμη που δεν το εχεις κανει μην ορκιζεσαι κιολας ;).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Nαι, καμιά σχέση! Τα καδρόνια που πέρναμε απ την Αθήνα τότε, δεν πιάνουν μία μπροστά σε εταιρίες όπως Vintage, JHS κλπ Είχα την τύχη να δοκιμάσω αρκετά Vintage Uk μοντελάκια στην Αγγλία και να φέρω δυο μαζί μου και ήταν πολύ τίμια. Αυτές που ξεχώρισα: V100 lemon drop που ήταν πολύ ωραία lp και τη V6 strat. Γενικά, οι Icon σειρές ήταν πιο προσεγμένες σε setup (και relic φινίρισμα φυσικά). Tην strat δεν την έχω δοκιμάσει αλλά πραγματικά η Lemon Drop είναι φανταστική κιθάρα και φαντάσου δεν είμαι fun των LP !!! Πολύ ωραίος ήχος και πολύ πιο πρίμος από τις βαριές στάνταρντ Les Paul !!! Value for money.... !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν εχω κολλημα εγω επειδη εσυ χρειαστηκες 100 ποστ για να δωσεις μια απλη απαντηση σε ενα απλο ερωτημα.Οσο για το αν καποιος ειναι τοσο σιγουρος ωστε να βαλει το χερι του στη φωτια ναι αμφιβαλλω τα...μαλλα 8).Γιατι οτι νομιζεις οτι ξερεις συνηθως εχει να κανει και με οπτικο ερεθισμα οποτε προκαταβαλλεσαι θετικα η αρνητικά. Οταν ομως υπαρχει μονο ηχος χωρις καμια πληροφορηση τοτε τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα. Οποτε οχι μονο αμφιβαλλω αλλα στοιχηματιζω οτι αν καποιος σου βαλει δειγματα απο πχ 4 κιθαρες και τις βρεις λαθος, αν σου βαλει τα ιδια δειγματα μετα πχ απο κανα μηνα οτι δεν θα μπορεσεις να εισαι σταθερος ακομα και στα λαθη σου. Επομενως απο τη στιγμη που δεν το εχεις κανει μην ορκιζεσαι κιολας ;).... ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΕ ΧΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΜΟΥ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΦΑΘΩ !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση