Προς το περιεχόμενο

Κιθάρες Westsound

takislaw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχήν το προηγούμενο σχόλιο ήταν για πλάκα εξού και  ;D ;D ;D ;D για όσους δεν το κατάλαβαν !!!!

Ωστόσο η σκουάιερ μπομπ ο σφουγγαράκης πιστέψτε με είναι κλάσεις ανώτερη από μια westsound !!!! ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Νομίζω τις έφερνε κάποτε ο Αρμάος στην Αθήνα.

Μπα σε καλό σου, μου θύμισες τις Gerley. :D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Καταρχήν το προηγούμενο σχόλιο ήταν για πλάκα εξού και  ;D ;D ;D ;D για όσους δεν το κατάλαβαν !!!!

Ωστόσο η σκουάιερ μπομπ ο σφουγγαράκης πιστέψτε με είναι κλάσεις ανώτερη από μια westsound !!!! ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ !!!!

Παλι ξεφευγεις απο το ερωτημα εγω δεν ασχοληθηκα καν για το ποια ειναι ειναι η θεωρειται ανωτερη εγω ρωτησα αν θα μπορουσες να ξεχωρισεις την....κλασεις ανωτερη οπως λες απο το...ροπαλο ΜΟΝΟ με τον ηχο σαν οδηγο.

Θα εβαζες εσυ(η ο οποιοδηποτε) το χερι σου στη φωτια αναμεσα σε μερικα δειγματα παιγμενα απο τον ιδιο παικτη για το ποια ειναι η κλασεις ανωτερη,η μεσοβεζικη και το ροπαλο?Και οταν λεω το χερι στη φωτια το εννοω κυριολεκτικα ;)....αν οι διαφορες ειναι τοσο φοβερες δεν θα υπαρχει ρισκο να....καεις 8), σωστα ;)?

Εγω παντως δεν θα το βαζα ;)....

Παλι ξεφευγεις απο το ερωτημα εγω δεν ασχοληθηκα καν για το ποια ειναι ειναι η θεωρειται ανωτερη εγω ρωτησα αν θα μπορουσες να ξεχωρισεις την....κλασεις ανωτερη οπως λες απο το...ροπαλο ΜΟΝΟ με τον ηχο σαν οδηγο.

Θα εβαζες εσυ(η ο οποιοδηποτε) το χερι σου στη φωτια αναμεσα σε μερικα δειγματα παιγμενα απο τον ιδιο παικτη για το ποια ειναι η κλασεις ανωτερη,η μεσοβεζικη και το ροπαλο?Και οταν λεω το χερι στη φωτια το εννοω κυριολεκτικα ;)....αν οι διαφορες ειναι τοσο φοβερες δεν θα υπαρχει ρισκο να....καεις 8), σωστα ;)?

Εγω παντως δεν θα το βαζα ;)....

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ !!!! ΕΙΠΑΜΕ ΠΛΑΑΑΑΑΚΚΚΚΑΑΑΑΑ !!!! ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ  ;D ;D ;D ;D ;D

Για όποιον εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει τι σημαίνει η λέξη πλάκα στα ελληνικά.... ας αγοράσει μια westsound να στρώσει "χαρακτήρα" και να γίνει ο νέος Satriani !!!!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ !!!! ΕΙΠΑΜΕ ΠΛΑΑΑΑΑΚΚΚΚΑΑΑΑΑ !!!! ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ  ;D ;D ;D ;D ;D

To ερωτημα το εθεσα την πρωτη  φορα εκανες πλακα.Οπως ειδες ξαναρωτησα αλλη μια φορα οποτε η δικαιολογια της πλακας τελειωσε...εχεις κανονικη απαντηση η οχι?

To ερωτημα το εθεσα την πρωτη  φορα εκανες πλακα.Οπως ειδες ξαναρωτησα αλλη μια φορα οποτε η δικαιολογια της πλακας τελειωσε...εχεις κανονικη απαντηση η οχι?

Επειδή έχεις φάει κόλλημα και το πας φιρι-φιρι θα σου απαντήσω χωρίς πλάκα!!!

Αν έπαιζες ΕΣΥ με μια westsound και με μια fender θα τις ξεχώριζα με κλειστά μάτια !!!! Και για αυτό βάζω και το χέρι μου και τα πάντα μου στην φωτιά !!!!!!

Επειδή έχεις φάει κόλλημα και το πας φιρι-φιρι θα σου απαντήσω χωρίς πλάκα!!!

Αν έπαιζες ΕΣΥ με μια westsound και με μια fender θα τις ξεχώριζα με κλειστά μάτια !!!! Και για αυτό βάζω και το χέρι μου και τα πάντα μου στην φωτιά !!!!!!

Γιατι τσαντιζεσαι εγω μια απλη ερωτηση εκανα.Αυτο που σου διαφευγει βεβαια ειναι οτι η ικανοτητα του παικτη δεν αλλαζει επειδη καρφωνει αλλη κιθαρα στον ενισχυτη επομενως θα ημουν το ιδιο καλος η  το ιδιο κακος και στις δυο περιπτωσεις(οπως ο καθε παικτης αλλωστε) ;).Παλι λοιπον θα επρεπε να αναγνωρισεις το ηχητικό δειγμα και απο την στιγμη που ο παικτης ειναι ιδιος αυτο οχι μονο ΔΕΝ σε βοηθαει αλλα ειναι εναντιον σου γιατι το touch του καθενος ειναι μοναδικο πανω στο οργανο,επομενως μενεις μονο με τον ηχο σαν οδηγο...γιαυτο σου λεω μη το βαζεις στην φωτια, πολλοι ειπαν μεγαλα λογια και σε blind τεστ γιναν ρεζιλι ;).

Μην φοβάσαι... Εγώ με εσένα σε blind test βάζω και τα α@@@@@α μου στη φωτιά !!!! Στοίχημα την Fender custom shop μου με την δική σου westsound !!! Kαι εδώ που τα λέμε ο χειμώνας είναι μακρύς και θα χρειαστώ κούτσουρα το συντομότερο για το τζάκι μου !!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου