lampros.ko Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Γεια χαρα συμφορουμητες...εχω μια carvin dc400t(http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/carvin/dc400t/index.html) και θελω να της αλλαξω τους μαγνητες ...ο προηγουμενος κατοχος ειχε πανω suhr ssv,ssv+ (πωλουνται)...παιζω μεταλ αλλα θελω και μερικα καθαρα (πιτα ολακερη κ σκυλος χορτατος σαν να λεμε) ...με ενδιαφερει η γεφυρα να εχει πολλα γκαζια (δεν με ενδιαφερουν ουτε στο ελαχιστο τα καθαρα εκει) και θελω ο μαγνητης του λαιμου να βοηθαει να παιζω σολο (δηλαδη να υπαρχει sustain) αλλα και για κομματια που εχουν πεντακαθαρη κιθαρα...προηγειται η γεφυρα...εχω δει μεχρι στιγμης κ απο βιντεακια κ απο κοντα διαφρους κ αυτοι που με εντυπωσιασαν περισσοτερο ειναι ο seymour duncan blackout (ahb 1 και ahb 2 ) και ο diMarzio dominion που παιζει ο Mark Morton των Lamb Of God που ειναι απ τις αγαπημενες μου μπαντες και θα ηθελα κατι κοντινο σε ηχο...απο ακουσματα γενικα μ αρεσουν οι children of bodom (ο signature του laiho δεν με εντυπωσιασε) ...arch enemy..αλλα οπως ειπα κ πιο γρηγορα κ οχι τοσο μεταλ οπως symphony x , dream theater , nevermore , malmsteen , paul gilbert ...ευχαριστω πολυ και καλη χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johninho Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Τσακο emg μαγνητες να βρεις την υγεία σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lampros.ko Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 εχω κοιταξει φιλε μου αλλα δεν με εχουν εντυπωσιασει...ειχε κ η προηγουμενη μου κιθαρα το active set 81/60 ..μαλλον προς seymour duncan με κοβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι του ειδους μου αλλα ειδα απο περιεργεια αυτο και τους γουσταρησα τους dimargio papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Για τα ειδη που θελεις στη γεφυρα πας για s.d invader,dimarzio x2n,ή ενα σετ blackouts θα σε καλυψει νομιζω... Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση