marathon Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 το να αποχωρείς θιγμένος από κάθε (σχεδόν) φόρουμ που ανεβάζεις βίντεό σου δε σε βάζει να σκεφτείς το λόγο που συμβαίνει αυτό? καλά και εσύ...τον κυνηγάς από forum σε forum? ;D http://forum.kithara.gr/index.php?topic=86004.msg642927;boardseen#new Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχως όμως παιδια, οταν εγω θα εχω φτάσει σε ενα Α επίπεδο σε 1-2 χρονια με οσα βλέπετε τώρα, δυστυχως όλοι εσεις που με ειρωνεύεστε θα εχετε ήδη χάσει της εκτίμησης μου. το να φτάσεις την τεχνική του Baker δε σε κάνει αυτόματα ίνδαλμα για όλους τους άλλους.... εγώ μπορεί να προτιμώ να με εκτιμάει ένας που βαράει 3 ακόρντα αλλά μπορώ να συνεννοηθώ.... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ PC και τη ΚΙΘΑΡΑ!!! με 10Ε αγοράζεις αυτό και ηχογραφείς με 10 φορές καλύτερη ποιότητα την κιθάρα σου....http://www.ebay.de/itm/USB-Interface-Guitar-PC-MAC-Link-Audio-Cable-Kable-Recording-record-/220743991458?pt=Allgemeines_Musikinstrumente_Zubeh%C3%B6r&hash=item33655e00a2 πρώτες κριτικές που είχα (όλες αρνητικές) οι οποίες όμως με βοήθησαν, γιατί εισέπραξα τα θετικά και δεν άφησα εγωισμούς να τυφλώσουν την ορθή μου κρίση. αυτό ακριβώς! ΔΕν εχω Φυγει απο κανενα site φιλος. Μονο το Noiz.gr εχει ατομα με ''τρόπους'' τα αρχικά MH λένε τίποτα? ή να το αναλύσω? καλά και εσύ...τον κυνηγάς από forum σε forum? ;D αφού δεν απαντάει στο άλλο... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Τεσπα παιδιά χάρηκα. Τα ξαναλέμε ελπίζω σε λίγους μήνες που ίσως εχω ετοιμα τα δικα μου tracks. Χαιρετώ :) καλησπέρα φίλε μου, καλύτερα να ανεβάσεις το κομμάτι σε mp3 ή κάτι αντίστοιχο, από βιντεάκι youtube φυσικά και ο ήχος είναι χειρότερος, ίσως για αυτό το λόγο να μην μας ακούγονται καθαρά κάποια σημεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Randime Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα φίλε μου, καλύτερα να ανεβάσεις το κομμάτι σε mp3 ή κάτι αντίστοιχο, από βιντεάκι youtube φυσικά και ο ήχος είναι χειρότερος, ίσως για αυτό το λόγο να μην μας ακούγονται καθαρά κάποια σημεία Η διαφορα στον ηχο ειναι χαώδης.. Σε 10 λεπτα θα το ανεβασω σε mediafire και θα βάλω το link στο show more section στο ηδη υπαρχον βίντεο στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Randime Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 http://www.mediafire.com/?23z6qml9cboqajt To κομματι σε καλυτερο ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω ότι τώρα που είναι όντως καλύτερος ο ήχος φαίνονται περισσότερο τα λαθάκια σου και η παικτική "ανωριμότητα" . Αυτά και κλείνω εδώ γιατί ούτε τατιάνα του νοιζ είμαι, ούτε και ειρωνεύτηκα. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν σημεια που μου αρεσουν καποια οχι...αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο... Ακουγονται πολυ καλυτερα οι νοτες σου σε συγκριση με το γιουτουμπ... Αρκετα καθαρο παιξιμο ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Γιατι φαινεται? Γιατι ειναι κακος ο ηχος σου...δε ξερω ποιος τον εχει ρυθμισει και γιατι αλλα ακουγεσαι απιστευτα "χαμενος" και πνιγμενος στο κομπρεσσαρισμα...Δωσε μας πληροφοριες για τον εξοπλισμο ηχογραφησης... Αν εχει γινει με reamping,δοκιμασε αλλες ρυθμισεις... Εκτος απο καλος τεχνιτης(που εισαι) πρεπει να εχεις και ΚΑΛΟ ηχο(χωρις να εχεις ακριβο εξοπλισμο).Απο το podfarm(προγραμματακι ηχογραφησης)εχω καλυτερο ηχο απο αυτο(δε στο λεω με κακια,ειμαι πολυ χειροτερος παικτης απο σενα) Δουλεψε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Τεχνικη αρχαριου, μονιμως εκτος ρυθμου, φτωχο μουσικο περιεχομενο, vibrato δεν υπαρχει, ο ηχος πολυ κακος...εχω ακουσει κιθαριστες που παιζουν μερικους μηνες και παιζουν πολυ καλυτερα...και μαλιστα με δυο χορδες λιγοτερες :) . Και κυριως, με πολυ καλυτερη αισθητικη στο τι ανεβαζουν, αλλα και με πολυ περισσοτερη διαθεση για αυτοκριτικη και μαθηση. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Τεχνικη αρχαριου, μονιμως εκτος ρυθμου, φτωχο μουσικο περιεχομενο, vibrato δεν υπαρχει, ο ηχος πολυ κακος...εχω ακουσει κιθαριστες που παιζουν μερικους μηνες και παιζουν πολυ καλυτερα...και μαλιστα με δυο χορδες λιγοτερες :) . Και κυριως, με πολυ καλυτερη αισθητικη στο τι ανεβαζουν, αλλα και με πολυ περισσοτερη διαθεση για αυτοκριτικη και μαθηση. ;) Τωρα.......το αποτελειωσες :D :D Εγω γιατι διαβαζω αλλα εδω και αλλα στο αλλο φορουμ ? Μηπως κατι δεν παει καλα ? Anyway Προσωπικα να πω οτι μου αρεσε σαν ιδεα το σολο σου γιατι "σολο" ηταν και τιποτα παραπανω.Τωρα αν εσυ θες να βαλεις μελωδικα στοιχεια μεσα σε αυτο που παιζεις αυτο ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο. Στο σολο τωρα. Απορω πως με δασκαλους γυρω σου (οπως ειπες) δεν παρατηρησες οτι σε μερικα σημεια εισαι εκτως χρονου.Γιατι εισαι.Στο 0,30 μεχρι το 0,35....και επισης στο 0,46 μεχρι το 0,51 Επισης το πρωτο πραγμα που θα πρεπει ενας κιθαριστας/σολιστας ειναι να ξερει που φαλτσαρει,και η κιθαρα φαλτσαρει επειδη ακριβως ειναι "ασεταριστη" πραγμα ανεπιτρεπτο για καποιον που κανει αυτο που "θελεις" να κανεις εσυ. Στο 0,41 μεχρι το 0,42 πατας φαλτσα.Επισης και στο 0,57 με 0,58...Στο 1,00 μεχρι το 1,04 που κανεις το tapping Αυτα απο εμενα περι τεχνικης. Επειδη "το χεις" δεν παει να πει και οτι πρεπει να καβαλησεις και το καλαμι.καλα κανεις και χαιρομαι ιδιαιτερα που ενας συμφορουμητης λαμβανει μερος σε τετοιους διαγωνισμους αλλα τα παραπανω που σου επεσημανα ειναι λογος για να μην σε παρει καποιος απο τους κριτες "στα σοβαρα" Ελπιζω να βοηθησα χωρις να θελω να θιξω καταστασεις.Γιατι αν εσυ ηχογραφεις με εναν Α εξοπλισμο καποιοι αλλοι εδω μεσα ηχογραφουν με -Γ και παλι εχουν καλυτερα αποτελεσματα. think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Λεπον... Φιλε παναγιώτη... Μια χαρα ειναι το σολο σου σε γενικές γραμμες...με άλλα λόγια τρελά καλύτερο απότι το 80% των "παιχταράδων" εδω μέσα... τωρα...λιγες παρατηρήσεις για το μέλλον και παντα φιλικα... ακουσα το σόλο σου 3 φορές και 2 χωρις να κοιταω την σκατα ..βιδεογραφηση..για να μην ασχολειται ο νους μου ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ με αυτην... SO... 1) ενα πραγμα που με χαλασε ειναι οτι σχεδον καθε τμήμα του σολο..ακουγεται κάπως σαν άσκηση...παραδειγμα το σημειο που κανεις sweep arrpeggio -> tapping...και μετα το ΞΑΝΑκάνεις ακριβος...και αυτο αν παρατήρησα καλα..το κανεις και σε άλλα σημεια... 2) ενα μπράβο για τα αρκετα καλα arpeggi...ενα οχι τοσο μπραβο για το μετριο string skipping.. 3) κατι που υπόθηκε για την δομή..γενικα έχει δομή..φαινεται οτι δεν jamαρεις..απλα ξερω γω ίσως ειναι λιγο επαναλμβανόμενη...dld...ξεκινας με μπεντ...μετα arpeggio..μετα σκιπινγκ..φτου κι απ'την αρχή... 4) φιλος...μήπως αφησες το wha σου ανοιχτό και ακουγετε τοσο λάσπη?? 5) κατι έχει και η τεχνική σου...αλλα χεστο...αυτο ειναι θέμα χρόνου παραπάνω ...μια χαρα! ;D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση