georgekz750 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει (ας σβηστει αν υπαρχει) αλλα μου εκανε εντυπωση... ;D ΥΓ: Πολυ ψοφιος ο μπασιστας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 "Σταθερη" αξια ο μπασιστας... :P Θα ηθελα να μαθω ποιος εδωσε τα ωραια του λεφτα γι αυτο το project... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Ο ντραμερ ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Ο ντραμερ ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ;D Μου θυμηζει τον ντραμερ των def leppard ;D Οντως ωραια φαση think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Μου θυμηζει τον ντραμερ των def leppard ;D Not funny... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Κοντα στο 1 μιση εκατομμύριο views μεσα σε 4 μερες! :o :o :o My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Not funny... Στην ζωη πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τα υπερ και τα κατα.Εγω ας πουμε που εχω μια Α αναπηρια το διασκεδαζω οδο μπορω ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Καλα,αυτος ο κοντος που κανει headbanging κατω απ το χαϊ χατ δεν εχει κουφαθει? ;D Παντως αμα μου φτιασουν ρομποτ που να τραγουδα το Ace... τοτε να τους παραδεχτω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 πετάξτε έξω τους βρωμό Cylons ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Ε ρε WD-40 που τους χρειάζεται :P ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση