Προς το περιεχόμενο

Roland gr-20....δουλευει με midi keybord?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα και καλη χρονια!Επειδη ειμαι ασχετος ,θελω να σας κανω μια ερωτηση,μηπως και λυσω ενα προβλημα.Εχω ενα roland gr 20 quitar synth.H ερωτηση μου ειναι η εξης:Αν αγορασω ενα midi keybord ,μπορουν αυτα τα δυο να δουλεψουν σαν ενα (περιπου )κανονικο synth ,σε μια προβα γκρουπ πχ?

Ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς; Να οδηγήσουν και τα 2 συγχρόνωs ένα softsynth? Nαι γίνεται.

Να παίξεις με το keyboard τους (audio) ήχους του Gr? δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ...ο Χναράκης θα ξέρει.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Λογικά πρέπει να γίνεται, αλλά δεν ξέρω τη συνδεσιμότητα που χρειάζεται. Από την άλλη... γιατί να το κάνεις; Με ένα midi keyboard έχεις πρόσβαση σε εκατομμύρια καλύτερους ήχους από του Gr20.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Eυχαριστω παιδια.Ο λογος που θελω να το κανω αυτο,ειναι για να παιξει ενας φιλος πιανιστας στο γκρουπ που δεν εχει ομως καποιο synth παρα μονο φυσικο πιανο...και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι ψαχνω αν θα μπορουσα να το λυσω καπως  ετσι...

Τωρα δεν ξερω πως θα ακουγονται οι ηχοι του Gr20 παιγμενοι απο πληκτρα, αλλα μια δοκιμη θα δειξει, ολο και καποιους ηχους θα εχει που να ταιριαζουν στο παιξιμο με πληκτρα.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου