STUDIOM13 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Επειδή τώρα διάβασα και κατάλαβα ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία όπου βλέπεις ακόρντο και να ακολουθεί 0, αυτό σημαίνει ντιμινουίτα. Δηλαδή Α0 = ΛΑ ντιμινουίτα κλπ. Επίσης maj7 σημαίνει μεγάλη εβδόμη. Και τέλος sus4 σημαίνει τετάρτης, αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να δω αν θα πει ευχαριστώ στον Studio από πάνω... ;) Γιατί συνδεμένος είναι τοση ώρα... Και τέλος πάντων, βρε OP, όπως είπα, λίγη ευγένεια δεν βλάπτει, και φυσικά αν είχες δώσει το δικό σου μέρος στο κομμάτι μπορεί πιο γρήγορα να είχε βρεθεί το υπόλοιπο. Λογικό δεν είναι; Τώρα πάμε στα υπόλοιπα: Λάκη: Πίσω μου γιατί σε έφαγα! Τόσες γκόμενες έχεις εσύ ο δικηγόρος, θέλω κι εγώ μια! ΩδείοΚώστα: Σοβαρέψου παιδί μου. Ποιό ΑΪ ΦΩΝΗ λες; Τον Μάραθο τον ρώτησες Όλοι: Άντε με χ... μέρα που είναι (Δευτέρα και γιορτάζει και το αφεντικό να ούμε)... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Δυσκολη παιδικη ηλικια 2πακ? :P Μη γραφεις με κεφαλαια, ειναι σα να φωναζεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Enuff'zenuff. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις