BASSKILLER Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα χρονια πολλλα κ καλη χρονια .Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για 2 ακουστικες TAYLOR 214E k GUILD D150 .Αν τις εχετε ακουσει η ακομα καλυτερα αν τις εχετε παιξει ,δυστυχως ειμαι αριστεροχειρας κ δεν εχω την δυνατοτητα να τις βρω να τις παιξω. Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες για εντελώς διαφορετικά ακούσματα... Πες μας τι παίζεις ή τι θες να παίξεις καθώς και αν σκέφτεσαι για fingerpicking ή strumming !!! Κατά τα άλλα κατασκευαστικά και οι 2 κιθάρες είναι εκπληκτικές !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BASSKILLER Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 επι το πλειστον παιζω rock ballads k blues, βασικα με πενα κ λιγοτερο με δαχτυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Τότε πας για GUILD D150!!! Καταπληκτική για strumming ballads κτλ, κτλ !!!! Η Taylor παίζει καλύτερα... δάκτυλα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση