Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Εγώ εχω ενα jazz bass που θα το αλλάξω χρωμα κ θα το κάνω μόνος μου. Αν είναι με maple μπράτσο, ρίχτου ένα burgundy mist και θα με θυμηθείς. Θα γίνει κούκλα 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Αν είναι με maple μπράτσο, ρίχτου ένα burgundy mist και θα με θυμηθείς. Θα γίνει κούκλα 8) Του Pratt είναι με rosewood ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Του Pratt είναι με rosewood ;) ;D Ω ναι... Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα είναι με rosewood. Αλλά η maple ταστιέρα IMHO το απογειώνει. «Λάμπει» το όργανο ;D 8) ΥΓ: Ευσεβείς πόθοι ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bs_ane Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Rosewood ειναι η ταστιερα,ειναι αταστη κ την εχω κάνει epoxy...πάντως ωραία ιδέα είχες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pagourix Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Για μένα, αν είναι να έχεις replica, πρέπει να έχεις το sparkle blue πάντως. t=1034887&page=1&pp=20]http://www.ultimate-guitar.com/forum/showthread.php?t=1034887&page=1&pp=20[/url] κοιτα και αυτο καλο ειναι το σκεφτομαι. αλλα δεν ξερω μαγαζια που να το κανουν αυτο! ποσο θα μου παει περιπου το sparkle blue? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση