notlrac Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 χεχε!! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Στα έξι του ο μικρός αυτός, έπαιξε live με τον Santana. Στα οχτώ του (αν δεν κάνω λάθος τόσο είναι στο video) ήταν ήδη endorser της Gibson. Το θέμα είναι πώς στο καλό μπορεί να συλλάβει, και να επεξεργαστεί τόσο πολύπλοκη αρμονία (παίζει πάνω στις αλλαγές ο διάολος, δεν κοροϊδεύει), ένας εγκέφαλος οχτάχρονου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Στην ηλικία του εγώ έπαιζα με μια πλαστικό ψεύτο-κιθάρα που βρήκε το τέλος της όταν η αδελφή μου την πέταξε στο γειτονικό κοτέτσι.... :'( Πάντως σίγουρα ο εγκέφαλος ενός παιδιού είναι πολύ πιο ικανός σε θέματα εκμάθησης και δεν έχει γεμίσει με σαβούρα όπως έχουμε γεμίσει εμείς οι παλιόγεροι :-\ :-\Από την άλλη ίσως να θελήσει να παίξει με πλαστικές κιθάρες όταν θα είναι αργά γι'αυτόν. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 τι ειναι οι varaντηδες? .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Πάω να πετάξω πρώτα τα δάχτυλα μου και μετά την κιθάρα μου.... :'( Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 τι ειναι οι varaντηδες? Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Tι είν'τούτοι ρε παιδιά! :P φαινόμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Που 'σαι Ηρώδη να γλυτώσεις τις κιθάρες μου... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση