stamkosk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω αν αυτό το video έχει ξαναπαρουσιαστεί στο forum, ο άνθρωπος και η ορχήστρα του είναι ένα απίστευτο μείγμα rockabily τρέλας, τεράστιας γνώσης του αντικειμένου, απαράμιλλου ταλέντου και κυρίως χαράς και διασκέδασης! Μιάμιση ώρα Brian Setzer Orchestra live στην Ιαπωνία: Από προχθές που το είδα κατά τύχη, μου ομορφαίνει τη ζωή και θέλησα να το μοιραστώ. Καλή χρονιά σε όλους! Κώστας Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Τεράστιος παιχταράς. Ευχαριστούμε για το βίντεο... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Καλη χρονια και σε σενα κι ευχαριστουμε! Μας εφτιασες! Πριν μερικες μερες διαβαζα ενα αρθρο για το πως "εγραψε" το Dirty Boogie με την ορχηστρα,οπου λεει πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα. Ελεγε οτι δεν περιμενε να χει τοσο μεγαλη ανταποκριση η Big Band κι οτι σ ολη την περιοδεια που εκαναν για την προωθηση του δισκου εκαναν καθε βραδυ 5-6 ανκορ. Οσο εχω δει ως τωρα παντως,σκοτωνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 ΠΟΛΎ ωραίο live! ευχαριστούμε που το μοιράστηκες! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Ωραιότατος o Setzer! Thanks!!! ΥΓ: Είμαι ο μόνος στον οποίον η αριστερή τραγουδίστρια θύμισε τη Nicole Kidman (με μερικά κιλά παραπάνω) και ο ίδιος ο Setzer τον Gallagher στα ...παχιά του; ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση