otto## Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Χτες αγόρασα ένα wah dunlop original gcb95 αλλά παρατήρησα κάτι που με ξένισε. Όταν δεν το πατάω είναι "νεκρό", δηλαδή δεν φαίνεται να έχει κάποιο ελατήριο ώστε να κρατάει το πετάλι στην πάνω θέση ή σε μία fixed. Είναι φυσιολογικό; Δεν έχω ξαναπάρει ή παίξει με τέτοιο πετάλι και δεν ξέρω οπότε αν θέλετε πείτε τι γίνεται; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Οσα έχω παίξει μένουν συνήθως στην θέση που το αφήνεις οταν σηκώνεις το πόδι σου. Αν εννοείς αυτό είναι φυσιολογικό, αν εννοείς ότι πέφτει αμέσως μόνο του στην τερματισμένη μπροστά θέση τότε όχι. Μεσα έχει ένα γρανάζι με μια ειδική πάστα που ρεγουλάρει την κίνηση του πεταλιού , ψαξε να δεις αν και πως ρυθμιζεται μπας και λύσεις το πρόβλημα σου. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 όντως...μπορεί να έχει κάποια βίδα (ο άξονας του πεταλιού ίσως) που να έχει χαλαρώσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostdouk Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Είναι φυσιολογικό. Το πετάλι δεν έχει κανένα ελατήριο που όταν βγάζεις το πόδι σου από πάνω του να το επαναφέρει στην πάνω θέση. Αν εννοείς κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Όλα έτσι είναι δηλ . όπου το αφήσεις εκεί μένει εκτός από wah που δεν έχουν switch on/off τα οποία επαναφέρουν προς τα επάνω και ενεργοποιούνται μόνο με την κίνηση της "παντόφλας ;D" χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις εξτρά switch για να ανοίξει η Dunlop έχει το 95Q http://www.thomann.de/gb/dunlop_crybaby_95q_wahwah.htm Δες και ένα βιντεάκι σε περίπτωση που σε μπέρδεψα Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Οσα έχω παίξει μένουν συνήθως στην θέση που το αφήνεις οταν σηκώνεις το πόδι σου. Αν εννοείς αυτό είναι φυσιολογικό, αν εννοείς ότι πέφτει αμέσως μόνο του στην τερματισμένη μπροστά θέση τότε όχι. Μεσα έχει ένα γρανάζι με μια ειδική πάστα που ρεγουλάρει την κίνηση του πεταλιού , ψαξε να δεις αν και πως ρυθμιζεται μπας και λύσεις το πρόβλημα σου. Πέφτει αμέσως λόγο βάρους. Όπως έγραψα είναι εντελώς καινούργιο και θέλω να ξέρω αν εχει πρόβλημα ή οχι. Είναι εντελώς χαλαρό και υπακούει στην κινηση του ποδιού χωρίς καμια απολύτως αντισταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 κανονικά θα έπρεπε να στέκεται εκεί που το αφήνεις...όχι να πέφτει κάτω.... έλεγξε αυτό που σου πα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 το πετάλι πρέπει να μένει εκεί που το αφήνεις άμα δεν το κάνει γύρνα το πίσω και πάρε και ένα μοντέλο με true bypass.off topic :πλέον υπάρχουν πολύ καλύτερα και φτηνότερα wah. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Όλα έτσι είναι δηλ . όπου το αφήσεις εκεί μένει εκτός από wah που δεν έχουν switch on/off τα οποία επαναφέρουν προς τα επάνω και ενεργοποιούνται μόνο με την κίνηση της "παντόφλας ;D" χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις εξτρά switch για να ανοίξει η Dunlop έχει το 95Q http://www.thomann.de/gb/dunlop_crybaby_95q_wahwah.htm Δες και ένα βιντεάκι σε περίπτωση που σε μπέρδεψα Οπότε εμένα που είναι χαλαρο και δε μενει στη θεση του θεωρειται ελλαττωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Οπότε εμένα που είναι χαλαρο και δε μενει στη θεση του θεωρειται ελλαττωμα; Ναι :( Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση