ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Θελω βοηθεια ??? Ειχα ενα PC με xp και αποφασισα να αγορασω εναν εξωτερικο σκληρο (seagate) για να αποθηκευω φωτογραφιες, τη μουσικη μου, ηχογραφησεις κτλ και κρατησα τον εσωτερικο σκληρο του υπολογιστη μονο για τα προγραμματα, εφαρμογες κτλ Μετα εβαλα τα W7 και συνεχισα χωρις προβλημα. Καποια στιγμη ο υπολογιστης τα παιξε και πηγα για αναβαθμιση, εβαλα καινουριο εσωτερικο σκληρο, μητρικη επεξεργαστη και μου τοποθετησαν παλι τα xp. Οταν στο σπιτι συνδεσα παλι τον seagate εβλεπα τα αρχεια (φωτο, μουσικη κτλ) μεχρι μια συγκεκριμενη ημερομηνια, απο κει και περα τιποτα. Επισης ξαναειδα και καμια 10αρια φωτο τις οποιες πριν δεν εβλεπα. Ξαναεγκατεστησα παλι τα W7 αλλα και παλι τιποτα. Γνωριζει κανενας τι μπορει να συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 δεν είμαι σίγουρος αν η "επαναφορά συστήματος" θα επηρέαζε τον εξωτερικό...αν το κάνει πάντως εξηγεί ό,τι συνέβη.... ρώτα αν αυτός που σου "τοποθέτησε" τα XP έκανε κάτι τέτοιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnfox07 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασες σε αλλο υπολογιστη τον εξωτερικο ? Γιατι αν δεν βλεπεις ουτε εκει τα αρχεια ισως να ειναι σε αυτον το προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Τον εξωτερικο τον ειχα σπιτι μου,δεν τον πειραξε κανενας αλλος. Δοκιμασα και σε αλλο pc και δεν τα βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση