Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν πολλα site με guitar chords αλλα προσφατα (που με εχει πιασει το...τζαζιστικο μου ;D) ανακαλυψα αυτο http://chord-c.com/guitar-chord/A/major/ και νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 (που με εχει πιασει το...τζαζιστικο μου ;D) Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση! ;D ;D ;D Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η ένταξη της κιθάρας στη jazz, κατέστρεψε την jazz :P ;D ;D Εξαιρώ τον…….screw it ΔΕΝ εξαιρώ κανέναν. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Ελα μωρε μη γινεσαι κακος...ακομα και οι προσωπικοι μου θεοι στην κιθαρα (Peter Buck/REM,Grahan Coxon/Blur,The Edge/U2) παiζουν και κανα 9αρι,κανα sus & κανα aug....στη χαση και στη φεξη...... ;D...πλακα εχουν και δεν βαριεσαι μια ζωη να βαρας τη λα μινορε... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Έχεις δίκαιο…υπήρξα αυστηρός. ;D ;D Τον Tall Farlow πήγα να εξαιρέσω πάντως. ;D ;D edit: Ο οποίος ΞΕΡΕΙ και να ντύνεται ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Οι περισσότεροι κιθαρίστες παίζουν διάφορες επεκτάσεις στα ακόρντα τους. Απλώς, συνήθως, δεν ξέρουν να τις ονομάσουν. Όχι ότι έχει και καμιά πολύ μεγάλη σημασία δηλαδή. Κατά τ' άλλα: Λάκη, υβρίζεις παιδί μου. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Κατά τ' άλλα: Λάκη, υβρίζεις παιδί μου. ;D Ο Νίκος περνάει τη jazz φάση του....εγώ την PUNK ROCK! ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η ένταξη της κιθάρας στη jazz, κατέστρεψε την jazz :P ;D ;D Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που θα διαφωνήσω μαζί σου. Η ένταξη της κιθάρας στη jazz, κατέστρεψε την κιθάρα (τον τρόπο που την έβλεπαν κάποιοι). ;) Πάρε λοιπόν Punk Rock κιθάρα (αφού αυτή την φάση περνάς) σε jazz (εξαιρετική μπάντα οι Γερμανοί). :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που θα διαφωνήσω μαζί σου. Nταξ, ρε συ Στράτο…. προφανώς αστειευόμουν. :P :P Πάντως , ναι προτιμώ την ¨traditional” jazz be bop….κόντρα μπάσσο – πιάνο- τούμπανα- πνευστά ;D ;D ;D Φχαριστώ για την αφιέρωση πάντως. :-* Μου θύμισε έντονα Henri Texier, το "Mad Nomad(s) " ...το χει η ευρωπαϊκή σύγχρονη τζαζ (και εκεί είχε ωραίες κιθάρες..πιο main stream βέβαια) ;) Μετά το 3:19 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Nταξ, ρε συ Στράτο…. προφανώς αστειευόμουν. :P :P Πάντως , ναι προτιμώ την ¨traditional” jazz be bop….κόντρα μπάσσο – πιάνο- τούμπανα- πνευστά ;D ;D ;D Φχαριστώ για την αφιέρωση πάντως. :-* Μου θύμισε έντονα Henri Texier ...το χει η ευρωπαική σύγχρονη τζαζ Ρε φίλε το κατάλαβα ότι αστευόσουν. :D Απλά ήθελα να δείξω ότι υπάρχει και κάτι άλλο ίσως πιο ακραίο πάνω στο θέμα jazz κιθάρα. ;) Διάθεση για πειραματισμούς και φαντασία να υπάρχει και κολλάνε όλα παντού (υπό συνθήκες βέβαια). Και η αφιέρωση ισχύει βέβαια. 8) :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 ;) Πάντως για να μην με περνάς για φλώρo....με αυτά τα bebop... :P :P σΕ λέω ότι το Machine Gun από The Peter Brotzmann Octet ..κοσμεί τη δισκοθήκη μου... ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση