Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Με σόκαρες... περίμενα τον Νέστορα να δώσει την λύση ;D ΥΓ: Μάλλον έχεις αρχίσει να κάνεις πολύ παρέα με τον Sir και έχεις πάρει από τη χάρη του... ;D ;) P.S. Το Regiment ειναι ισως το highlight του δισκου, ακουσε τον ομως ολοκληρο με τη σειρα οποτε εχεις την ευκαιρια, αξιζει. Βεβαίως, όπως και το άλλο συνδημιούργημά τους το Remain in light υπό το όνομα των Talking Heads. ;) Talking Heads Born Under Punches (The Heat Goes On) (HQ) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 ....... υπό το όνομα των Talking Heads. ;) "Καπιταλιστική" μπάντα......full soundtrack στο wall street ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 "Καπιταλιστική" μπάντα......full soundtrack στο wall street ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Κρίμα και σας είχα για κομμουνιστάς εσένα και τον κριτικό τέχνης ,αλλά μου βγήκατε εμαγιέδες και ουχί γιεγιέδες ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Κρίμα και σας είχα για κομμουνιστάς εσένα και τον κριτικό τέχνης ,αλλά μου βγήκατε εμαγιέδες και ουχί γιεγιέδες ;D ;D ;D Εγώ το παραδέχθηκα ότι είμαι communist .....αφού το είδες και το σχολίασες.... ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Εγώ το παραδέχθηκα ότι είμαι communist .....αφού το είδες και το σχολίασες.... ;D ;D ;D ;D ;D Αν δεν υπήρχαν αριστεροί τραπεζίτες, θα μασούσαμε μόνο από δεξιά. Αν δεν υπήρχαν κομμουνισταί δικηγόροι, δεν θα μασούσαμε καθόλου. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν υπήρχαν κομμουνισταί δικηγόροι, Στο Δικηγορικό Σύλλογο με λένε "τσε γκεβάρα", ΑΦΟΥ! ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Εγώ το παραδέχθηκα ότι είμαι communist .....αφού το είδες και το σχολίασες.... ;D ;D ;D ;D ;D Το σίγουρο είναι ότι είμεθα comμουνιsts. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Το σίγουρο είναι ότι είμεθα comμουνιsts. ;) Ουυυυυυυυυυυυυ 666 ,ήρθαν να μας φαν τας γυναίκας με τα κονσερβοκούτια ,οι αλήται εκδηλώθηκαν ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση