holyjoy Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Satch Boogie για του σατριάνιδες ;), το έγραψα μες στις γιορτές γιατι πλέον μόνο τότε παίζω ;D, καλή χρονιά σε όλους. Satch_Boogie.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Είσαι καλός κιθαρίστας... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Είσαι πάρα πολύ καλός και άντε τώρα να το πιάσω εγώ αυτό >:( ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 thanks παιδια. έτσι για hobby παιζω τιποτα παρα πανω, και τωρα πολυ πιο λιγο έως καθολου. hyperpanos βγάλε το να το ακουσουμε και απο εσενα ;) εχω ακουσει τα κομματια σου, πολυ ωραια και ωραιος ηχος σε αντιθεση με εμενα :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Πάρα πολύ ωραίο, το ευχαριστήθηκα! :) www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 thanks παιδια. έτσι για hobby παιζω τιποτα παρα πανω, και τωρα πολυ πιο λιγο έως καθολου. hyperpanos βγάλε το να το ακουσουμε και απο εσενα ;) εχω ακουσει τα κομματια σου, πολυ ωραια και ωραιος ηχος σε αντιθεση με εμενα :'( Να είσαι καλά, αλλά δεν ξέρω εάν το "έχω" ακόμη αυτό το κομμάτι :-\ Πάντως είσαι καλύτερος κιθαρίστας από εμένα, το εννοώ :) Και εννοείται ότι για την ευχαρίστηση μας παίζουμε και αυτό θα ίσχυε ακόμη και εάν μπορούσαμε να το κάνουμε και επαγγελματικά :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Θα δώ καποια στιγμη μηπως βγαλω το the mystical potato head groove thing να ανεβασω, το επαιζα παλια αλλα το εχω ξεχασει τελειως :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι μοιραζόμαστε την ίδια "τρέλα" για την μουσική του Joe ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Είσαι... καλός κιθαρίστας... ;) ...πολύ... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 ....πάρα πολύ.... Έλα ρε Πάνο κι εσύ, μια απόφαση είναι. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση