mad_nassos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Το Μάλλον του Ζακ Στεφάνου: //mods αν δεν είναι σε καλό σημείο το thread, μετακινήστε με αναλόγως (και ειδοποιήστε) ::) Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Πιο παλιό: Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Φρέσκο βιντεάκι, η εισαγωγή του κομματιού: Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Μετά από τόσο καιρό αποχή, είπα να συνεχίσω στις διακοπές μου με το "Δείξε μου τον τρόπο" του Ζακ Στεφάνου... Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2013 Ένα λίγο βιαστικό βιντεάκι, μιας και έγινε σε παραλία... Ο Πυροσβεστήρας του Λεωνίδα Μπαλάφα Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2013 Βρήκα λίγο χρόνο σήμερα και είπα να κάνω ένα ακόμη βιντεάκι επιτέλους... Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Δυστυχώς εδώ και καμιά 10αριά μέρες βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να πάρει φωτιά το σπίτι, με αποτέλεσμα, εκτός από την ανακαίνιση που χρειάζονται 4 δωμάτια, να καταστραφούν τελείως SLR φωτογραφικές και φακοί, MacBook Pro, audio recorder, ακουστικά, κιθάρες, φυσαρμόνικες, ρούχα παραστάσεων, ενισχυτές, stands, μεγάλο μέρος βιβλιογραφίας (βιβλία κιθάρας, σύνθεσης, αρμονίας, κτλ), υπολογιστής, εξωτερικοί σκληροί, και πολλά άλλα.... :'( Δυστυχώς μέσα σ'αυτά χάθηκαν και διάφορες δουλειές μου, όπως όλη η φωτογράφηση του Larry Goldings, Peter Bernstein, Bill Stewart (ήμουν φωτογράφος και του live στο gazARTE και αποκλειστικός φωτογράφος των 2 masterclass που ακολούθησαν στο guitarfor και στο Χυτήριο), καθώς και βίντεο που ετοίμαζα να ανεβάσω στο YouTube και εδώ στο NOIZ. Αν κάποιος εκτιμά τη δουλειά που έχω κάνει και θέλει να βοηθήσει με κάποια δωρεά, έστω και 2€, θα ήμουν ευγνώμων! :-[ Λόγω του τρεξίματος, μόλις που πρόλαβα να φτιάξω στο Paypal ένα donation, ελπίζω να λειτουργεί. Αν ενδιαφέρεται κανείς το link είναι αυτό: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=LP3GH5G26AJQE Αν βρω το χρόνο ίσως φτιάξω λογαριασμό και σε κανένα fundraising site... Ευχαριστώ! ΥΓ: Αν κάποιος mod πιστεύει ότι μπορεί να μπει και κάπου αλλού, παρακαλώ ας το προωθήσει, εγώ θα το βάλω και στα υπόλοιπα threads που έχω ανοίξει Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Κρίμα. Περαστική να' ναι η όλη φάση εύχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Νάσο, Έχω μείνει άφωνος! :( Πολύ κρίμα. Καταρχήν ελπίζω να είστε όλοι καλά! Η υγεία έρχεται πρώτη! Από 'κει και πέρα έστειλα μερικά ευρώ και μακάρι να μπορέσω και άλλα σε λίγες μέρες! Να πάνε όλα καλά εύχομαι και σύντομα να ανακτήσεις τα χαμένα! :) Και.. BUMP! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 Νάσο, Έχω μείνει άφωνος! :( Πολύ κρίμα. Καταρχήν ελπίζω να είστε όλοι καλά! Η υγεία έρχεται πρώτη! Από 'κει και πέρα έστειλα μερικά ευρώ και μακάρι να μπορέσω και άλλα σε λίγες μέρες! Να πάνε όλα καλά εύχομαι και σύντομα να ανακτήσεις τα χαμένα! :) Και.. BUMP! Ευχαριστώ πολύ, γενναιόδωρη κίνηση! :) Καλά είμαστε, η κοπέλα μου έχει κάψει το πόδι της βέβαια και έχει φύγει δέρμα απ' τη γάμπα... Και έχει πριστεί κιόλας μετά από τόσες μέρες γιατί τρέχει σε αρκετές δουλειές (παραστάσεις, γυρίσματα, κτλ), ελπίζω όμως όλα να πάνε καλά τώρα, με αντιβιώσεις φυσικά κτλ κτλ... Ευχαριστώ και πάλι! Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση