NemOOO Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους και όλες (επιτέλους)... Είχε πάει κανείς Placebo προχτές το βράδυ? Προσωπικά μου αρεσαν περισσότερο οι FILM (είμαι fan ti na κανουμε.. :lol:) Οι placebo μου φάνηκαν ότι η playlist τους ήταν ψιλοάκυρη...Εγινε και η βλακεία με το νερό και σταματησε η συναυλία (τεσπα...) Όσοι είχαν πάει τι εντυπώσεις έχετε? =============== "Until we re two cubes of sugar in a French coffee flood" Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή ? Τί έγινε ? Κουτσομπόλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Σχετικα με το νερό? Κάποιος μλκς πέταξε ένα μπουκάλι νερό στον Molco και μάλλον κάτι πήραξε τα μηχανήματα και τσαντίστηκε και αυτός και περιμεναμε μέχρι να ξαναβγούν.... ¶σε που το κοινό ήταν πολύ ηλίθιο....Ήταν ένας μπαμπάς που έψαχνε τα παιδιά του και κάτι άλλοι τύποι που μάς απηλούσαν (όχι εμάς τους διπλά) ότι και καλά θα δούμε που δεν αφήνουμε την γυναίκα του και την κόρη του να περάσουν μπροστά μας... Ρε δεν πάμε καλά... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέχρι τότε πόση ώρα είχαν παίξει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν θυμάμαι....:) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Η συναυλια ηταν γαματη αλλα ηταν λιγη.. Μονο 1¨30 ωρα... Α και το προγραμμα ηταν οντως ετσι... δηλαδη στο bitter end ηταν προγραμματισμενο το ενα εκ των 2 encore... το λεω επειδη ημουν στο καγκελο και μετα αραξα λιγο (κλασσικα) και οπως πεταγανε αυτοι που μαζευανε απο πανω μπαγγετες κλπ κλπ πεταξανε κ ενα χαρτι που ηταν η playlist των placebo κ το επιασε μια φιλη μου που ειχαμε παει μαζι... εγω το μονο που καταφερα να παρω ηταν ενα χαρτι που λεει "ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ CROWD SURFING ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ"... Αλλα ακουβησα μια μπαγγετα ρε σουστη... Αστα.. Η γευση που μου αφησε παντως ηταν οτι δεν με γεμισε κ θα ηθελα περισσοτερο.. Ισως γιατι ο waters επαιξε 2"45.... :D Παντως στο κοινο υπηρχαν οντως πολλοι μ*****ς...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diti22 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Νομίζω λίγο πολύ όλοι τις ίδιες εντυπώσεις έχουμε :wink:, εμένα ήταν βέβαια η πρώτη φορά που τους είδα live αλλά μου φάνηκε ότι υπήρχε μια βιασύνη, έγινε και το περιστατικό με το μπουκάλι και στράβωσε ο Molko αλλά από ερμηνεία έσκισε!! Το Playlist όντως ήταν άκυρο λίγο, θα έπρεπε να πουν λιγότερα απ' το MEDS και περισότερο ποτ-πουρί από τα παλιά (το αγαπημένο μου This picture δεν το είπαν :x), το κοινό ναι μεν ήταν ενθουσιώδες αλλά υπήρχαν και πολλοί βλάκες, ειδικά στο Bitter end κάποιοι δίπλα μου κάναν μαγκιές και με τίποτα δεν μπόρεσα να το απολαύσω :evil: Αλλά να μην γκρινιάζουμε και πολύ, ήταν μια αρκετά καλή εμφάνιση και χαίρομαι που πήγα ούτως ή άλλως :) και το πιο κουφό είναι ότι συμπάθησα τον Stefan περισότερο απ' ότι περίμενα, έκανε τις περισότερες γλύκες με το κοινό σε αντίθεση με τον Brian που είχε κολλημένο ένα μειδίαμα στα χείλη 8O Υ.Γ. ψιλοάσχετο :wink: αλλά στη δεύτερη σειρά δίπλα μου είχα κάποιον που θα έπρεπε να μάθω περισότερα γι' αυτόν αλλά δεν πρόλαβα :cry:, οπότε όποιος φόραγε μαύρο περικάρπιο στο δεξί χέρι και ασημένια ζώνη να απευθυνθεί στο...τμήμα απολεσθέντων γιατί τον ψάχνουν!! :oops: 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
afiltroi Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Παντως στο κοινο υπηρχαν οντως πολλοι μ*****ς...... Δυστυχως αυτή είναι η πικρή αλήθεια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!! Σχετικά με το playlist, το μοναδικό μελανο σημείο ήταν η απουσία του "Without you I’m nothing" :cry: :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά δεν είναι απίστευτο να μας απειλούν ότι θα μας βαρέσουν επειδή δεν αφησαμε να περάσουν μπροστά μας...Και μιλάμε να είμαστε αρκετα μπροστά και να έχει παίξει πολυ σπρώξιμο....Ήμαρτον...Δεν έχουν ξαναπάει σε συναυλίες....? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 εγω ημουν 1η σειρα.. Καγκελο αλλα το επιπεδο του κοινου φαινοταν απο τα βουκαλια και ΕΙΔΙΚΑ αυτο με το νερο... κ δν ειπε το καλυτερο σειμειο του bitter end... Αλλα πολλα τραγουδια-κομματαρες ελειπαν... Without u i'm nothing ηθελα τοοοοσο πλ να ακουσω... 36 degrees, english summer rain, pure morning, bruise pristine... τι λεμε τωρα... Βιασυνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση