DanAgg Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Ενα instrumental κομματι που εγραψα. Τις γνωμες σας παρακαλω.. Και να μην ξεχναμε τις παραδοσεις! Enjoy ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Ludovico Einaudi :D Ωραια ιδέα, με καλή αναπτυξη, αλλα μερικα "σκαλωματα", αλματάκια κτλ που μου χαλασαν τη ροή. Γνωμη μου ειναι να ασχοληθεις κι αλλο με το κομματι, αν εντοπιζεις τα "προβληματα" στη ροή και να το κανεις ενα πολυ ομορφο κομματι :) Το πιάνο τι ειναι? Vst? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Μου αρεσε πολυ, μπραβο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Η μουσική σου έπαιξε με τη διάθεση μου... Αρκετά καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DanAgg Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 thanks! @ neeq Τα vsti ειναι απο ableton που εκανα μια δοκιμη και μου ακουστηκε αρκετα καλο. Δεν εχω καλα πληκτρα οποτε θα ητανε τσαμπα κοπος να το ηχογραφουσα κανονικα! Ισως να εχεις δικιο σε αυτο με τη ροη, σε γενικες γραμμες παντως ειπα να το κανω minimal αυτη τη φορα για αυτο και δεν το εψαξα παραπανω. Τον Ludovico Einaudi δεν τον ηξερα, πες μου οτι δεν ειναι κλεμμενο! χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Οχι δεν ειναι κλεμμενο, απλα βγαζετε την ίδια αίσθηση. Να σου πω μαλιστα ότι και εκεινος εχει προβλήματα στη ροη του...χαχα :) Ισως ειναι αυτο που επελεξες, με τη συνεχη κίνηση, που «πρεπει» να προσεχεις, ποτε σταματαει, ποτε αλλαζει συχνοτική περιοχή κτλ. Ναι, ειναι πολυ καλός ο ήχος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 Ατμοσφαιρικό, γλυκό, πολύ πολύ μου άρεσε!Μπράβο σου! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DanAgg Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 @ neeq ε αφου εχουμε τοσα κοινα θα τον τσεκαρω! @ gkou thaaaaaanks :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Γλυκύτατο, παιγμένο και δοσμένο όπως πρέπει, και ταξιδιάρικο :) Επίσης μάρεσε πολύ που το κομμάτι κλείνει όπως ξεκινάει. Ευχαριστούμε :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 πάρα πολύ όμορφο, συγχαρητήρια :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση