Προς το περιεχόμενο

Aria Guitars&Bass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αουτς... Τοσο χαλια ε? :P Φτου να παρει και με ειχε συγκινησει η εμφανιση τους...

Νταξει, μην χαλιεσαι,

Ο ηχος ειναι υποκειμενικο πραμα, και το να ειναι μια κιθαρα παικτικα πολυ καλη και βολικη ειναι μεγαλο πλεονεκτημα.

Mε ενα μαγνητη, ενισχυτες, προενισχυτες κλπ , μπορει να κανεις μια squier να ακουστει σαν fender.

Εγω μια Aria που ειχα την ευτιχια να δοκιμασω (ηταν ενος φιλου) , μια χαρα την ακουσα μεσα απο εναν Roland Cube.

Γ@μιουνται οι ΠΑΕ - @στερα ολε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν πάρω την πρώτη μου κιθάρα ένας φίλος(να είναι καλά) μου είχε δώσει αυτήν

http://images02.olx.com.pk/ui/2/03/72/33770172_2.jpg

όπως την βλέπεις σε μαύρο με aria pro μαγνήτες απλά κολλάει το μυαλό μου στο αν ήταν με floyd ή όχι.

Και αυτόν τον ενισχυτή

http://images02.olx.com.pk/ui/14/13/34/1350652025_448090934_6-Aria-Pro-II-Guitar-Amp-Going-cheap-Islamabad-Capital-Territory.jpg

Πολύ μου άρεσε αυτή η κιθάρα και σε παίξιμο και σε ήχο τότε είχε 120,000 δραχμές και υπάρχει πιθανότητα να μην την είχε πάει για το πρώτο σετάρισμα.

Τότε ακούγοταν κάμπωσες βρώμες για τις aria αλλά από την συγκεκριμένη εγώ έχω  τις καλύτερες εντυπώσεις.

Flying High Again

Ευχαριστω παιδες για τις εμπειριες σας! Μαζευω γνωμες μπραβο. Ελπιζω να βρω και καμια στην αθηνα να δοκιμασω...

My spirit sighs in peace - Opeth

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου