mustafank Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 εγω τον θελω για το δωματιο, να μην τον παρω? γιατι ομως υπαρχει διαφορα? εχει να κανει με χαρακτηριστικα? εχω ενα κεφαλι 120βατ σε μια καμπινα 1χ12 κ θελω ενα κομπρ. για το καθαρο καναλι πιο πολυ... να παρω το jam? ευχαριστω ! :D Έχω λίγο καιρό, που αγόρασα τον εν λόγω κομπρέσσορα. Σε σχέση με τον marshall ed1, που είχα παλαιότερα, και τους κομπρέσσορες των διαφόρων multi effects, που είχα κατά καιρούς είναι ΠΟΛΥ καλύτερος, ωστόσο, να έχεις υπόψιν σου ότι χρωματίζει το σήμα (εμένα μ'αρέσει αυτό). https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 απορια... (ελπιζω οχι ασχετη) οι modelling κ γενικα οι solid state ενισχυτες εχουν κομπρεσσορα πανω τους? κ εαν ναι σε σε τι ποσοστο περιπου? γυρω στο 50? *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 σε σε τι ποσοστο περιπου? γυρω στο 50? Αν και αυτό δεν το καταλαβαίνω :P, ο Fender Mustang v1 που έχω (και μιλάω μόνο γι'αυτόν), έχει δύο εξομοιώσεις κομπρέσορα (απλό και σύνθετο ;D) σε δύο τύπους, πεταλάκια για μπροστά και "φέτες" για το fx loop των "ενισχυτών". Αμφότεροι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Με μονοπήνιους και καθαρό ήχο, επιβάλλονται.... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Όποιος έχει ένα τεταρτάκι διαθέσιμο, μπορεί να δει κι αυτό εδώ: Είναι αρκετά διαφωτιστικό και χρήσιμο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση