Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Όντως είχαμε ένα μεγάλο θρίαμβο του κ. Τσίπρα χθες. Κατάφερε να αποδείξει ότι ο κ. Βενιζέλος είναι εξυπνότερος του. Γιατί είχε τεθεί πότε τέτοιο θέμα;;;; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Γιατί είχε τεθεί πότε τέτοιο θέμα;;;; Ποστάραμε την ίδια στιγμή, και μάλλον δεν είδες το συμπλήρωμα στο προηγούμενο ποστ μου. Απαντώ: όχι, δεν είχε τεθεί, αλλά ρώτα και τις βουλευτίνες του... σα Μεσσία τον κοιτάγανε να λέει τις μαλακίες που έλεγε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ποστάραμε την ίδια στιγμή, και μάλλον δεν είδες το συμπλήρωμα στο προηγούμενο ποστ μου. opps ναι, δεν το είδα ;) αλλά ρώτα και τις βουλευτίνες του... σα Μεσσία τον κοιτάγανε να λέει τις μαλακίες που έλεγε. Καλά, αυτό είναι γνωστό για εμάς (τζάμπα tip για τους νεότερους).. Όσο μεγαλύτερες μαλακίες λες σε μια γυναίκα, τόσο πιο πολύ σε θαυμάζει. ;D ;D ;D ;D Επίσης. Α... και κάτι ακόμη (έτσι, επειδή γουστάρω να είμαι ο πρώτος που θα το γράψει, μάλλον σε όλη την Ελλάδα) θα του κλάσουν μία μάντρα σαβρίδια του Παπακ/νου. Μόνο ανυπολόγιστα ηλίθιοι που δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΕ από ψηφιακά αρχεία και ΤΙΠΟΤΕ από το καθεστώς που διέπει την ανταλλαγή τέτοιων πληροφοριών όπως η λίστα Σκατάρντ, πιστεύουν το αντίθετο. Θυμηθείτε το. Μα δεν είναι μόνο αυτό το θέμα (το ψηφιακό), είναι και το αναλογικό , δηλαδή το Νομικό ;D, για το οποίο συμφωνώ με την ανάλυση του Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος δεν ξέρω που ανήκει πολιτικά....αλλα Πασοκτζή δεν τον κόβω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Α... και κάτι ακόμη (έτσι, επειδή γουστάρω να είμαι ο πρώτος που θα το γράψει, μάλλον σε όλη την Ελλάδα) θα του κλάσουν μία μάντρα σαβρίδια του Παπακ/νου. ....... Αυτό είναι δεδομένο ....το καθεστώς που διέπει την ανταλλαγή τέτοιων πληροφοριών όπως η λίστα Σκατάρντ, πιστεύουν το αντίθετο. Αν θέλουν μπορουν. Αλλά καλύτερα να μιλάμε για ένα μήνα ποιός πρωτοκόλλησε τι και πότε για να καταλαβαίνει και το 60% του εργατικού δυναμικού της χώρας (βλ. ΔΥ) Θυμηθείτε το. Δεν το ξεχάσαμε ποτέ. Ταραντίνο και White Stripes είναι δύο από τις (κατά την άποψή μου) μεγαλύτερες σύγχρονες marketing απάτες στις οποίες αρνούμαι να ενδώσω. Παραδόξως, έχω και την συνήθως αισθητικώς διαφωνούσα σύζυγο μαζί μου. Ότι και να λέτε, το κάνει πιο εύκολο. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Πάντως παρόλο που δεν είμαι φαν της επιθεώρησης, η χθεσινή είχε πλάκα. Το μπαλέτο μόνο έλειπε. Νομίζω ότι το Αθηνόραμα πρέπει να το βάλει σαν πρόταση για βραδυνή απόδραση. Τελικά η βουλή έδωσε τελεσίδικη απάντηση στο ερώτημα που μας ταλανίζει όλους, το αναλογικό είναι καλύτερο απ' το ψηφιακό. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ταραντίνο και White Stripes είναι δύο από τις (κατά την άποψή μου) μεγαλύτερες σύγχρονες marketing απάτες στις οποίες αρνούμαι να ενδώσω. Παραδόξως, έχω και την συνήθως αισθητικώς διαφωνούσα σύζυγο μαζί μου. Ότι και να λέτε, το κάνει πιο εύκολο. ;D Δεν πειράζει, ενέδωσες στη Fender, αρκεί :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ταραντίνο και White Stripes είναι δύο από τις (κατά την άποψή μου) μεγαλύτερες σύγχρονες marketing απάτες στις οποίες αρνούμαι να ενδώσω. Εδω δεν σου αρεσει ο Cave.... ;D...(που εγραψε και το soundtrack & το σεναριο στην ΤΑΙΝΙΑΡΑ Lawless) Να το δεις το Django...μιλαμε για φοβερη ταινια! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν πειράζει, ενέδωσες στη Fender, αρκεί :P ;D ;D Στα πατενταρισμένα σχήματά της ναι, το ομολογώ. Στο όνομα, όχι απαραίτητα. ;) Να το δεις το Django...μιλαμε για φοβερη ταινια! Σαφώς. Κι άλλα βέλη στη φαρέτρα μου. Πάντως παρόλο που δεν είμαι φαν της επιθεώρησης, η χθεσινή είχε πλάκα. Το μπαλέτο μόνο έλειπε. Νομίζω ότι το Αθηνόραμα πρέπει να το βάλει σαν πρόταση για βραδυνή απόδραση. Ευτυχώς που δεν είχε το Borgen μετά. Η σύγκριση θα ήταν αυτοκτονικά θλιβερή. :'( Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν το ξεχάσαμε ποτέ. Άντε πάλι... βρε, η υπενθύμιση δεν απευθύνεται στους ελάχιστους σκεπτόμενους μπασίστες που παίζουν μπλουζ στην Ελλάδα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Άντε πάλι... βρε, η υπενθύμιση δεν απευθύνεται στους ελάχιστους σκεπτόμενους μπασίστες που παίζουν μπλουζ στην Ελλάδα. Όλοι οι μπλουζ μπασίστες είναι σκεπτόμενοι. Γιατί έχουν όοοοολον το χρόνο να σκεφτούνε. ;D Το ζήτημα είναι αν επέλεξαν το μπάσο για αυτό ή σκέφτονται επειδή επέλεξαν το μπάσο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση