Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρά;;;; Γιατί δεν μου είπες να στα πώ ...από χθες; ;) ;D ;D Εγώ πάλι μόλις γύρισα από Quentin Tarantino...να πα να το δείτε. Να σε πω; Την είδες την συνέντευξη του που αρπάχτηκε με έναν Άγγλο δημοσιογράφο, που τον ρώτησε αν με τις ταινίες του προάγει την βία; Απόλαυση... ;D @Neeq: Μα εσύ δεν είσαι με τους... άλλους; ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Με ποιους αλλους ειμαι? Μη μου λες τετοια... Βαζελοφερνω? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Να σε πω; Την είδες την συνέντευξη του που αρπάχτηκε με έναν Άγγλο δημοσιογράφο, που τον ρώτησε αν με τις ταινίες του προάγει την βία; Όχι, στείλε link με Pm, αν μπορείς/ έχεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Με ποιους αλλους ειμαι? Μη μου λες τετοια... Βαζελοφερνω? ??? Όχι βρε... ασπρόμαυρος ;D Λοιπόν τα νεότερα- παραπομπή για το... αφηρημένο αγόρι που έχασε το CD του Ατυχώς ο μπουχέσας ( ω, συγγνώμη μου ξέφυγε) δεν παραπέμφθηκε ;D Α, κ. συνήγορε για εσάς http://press-gr.blogspot.gr/2013/01/video_3619.html all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Α, κ. συνήγορε για εσάς http://press-gr.blogspot.gr/2013/01/video_3619.html Θεός. ;D ;D ;D ;D Και λογικό.. Πώς να συνεννοηθεί ένας βρετανός με έναν tennessean ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Θεός. ;D ;D ;D ;D Και λογικό.. Πώς να συνεννοηθεί ένας βρετανός με έναν tennessean ;D ;D Μονδελοπνύχτη ,λίγα είναι τα 24ωρά σου ,ήδη ο κολλητός σου Μπαραπέμφθηκε κκι εγώ αύριο ξεκινάω γυρίσματα του πρώου οβίνδεον ,που θα σε αποκαθηλώσει απ τα μάτια του κενού ;D ;D ;D Βενσερέμος συνιστώσσες ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Μονδελοπνύχτη ,λίγα είναι τα 24ωρά σου ,ήδη ο κολλητός σου Μπαραπέμφθηκε κκι εγώ αύριο ξεκινάω γυρίσματα του πρώου οβίνδεον ,που θα σε αποκαθηλώσει απ τα μάτια του κενού ;D ;D ;D Βενσερέμος συνιστώσσες ;D ;D ;D Ένα έχω να σου πώ! Ω!ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ! ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ένα έχω να σου πώ! Ω!ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ! ;D ;D ;D ;D ;D Είθε μικρόθ και τριανταφυλλένιοθ και οι μπάτθεθ που έφαγε ο Μπάνε στο τρίτο τελικό ,μάλλον θου είναι ανάμνηθη παλιά ,κίτρινο γράμμα θτο θυρτάρι ,με υπογραφή Γκάλη ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ατυχώς ο μπουχέσας ( ω, συγγνώμη μου ξέφυγε) δεν παραπέμφθηκε ;D Λιγα για την ετερη διανοια που ομολογησε κιολας την απυθμενη βλακεια του...ενημερωσε δημοσια οτι φυλαει κοπιες εθνικων σχεδιων αμυνας στο σπιτι του. Δυστυχως τελειωσε ο χρονος του και δε μπορεσε να πει και τις συντεταγμενες των αντιαεροπορικων ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Όντως είχαμε ένα μεγάλο θρίαμβο του κ. Τσίπρα χθες. Κατάφερε να αποδείξει ότι ο κ. Βενιζέλος είναι εξυπνότερος του. Ας μην συγχέουμε την παχυσαρκία με την παχυμυαλία. Α... και κάτι ακόμη (έτσι, επειδή γουστάρω να είμαι ο πρώτος που θα το γράψει, μάλλον σε όλη την Ελλάδα) θα του κλάσουν μία μάντρα σαβρίδια του Παπακ/νου. Μόνο ανυπολόγιστα ηλίθιοι που δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΕ από ψηφιακά αρχεία και ΤΙΠΟΤΕ από το καθεστώς που διέπει την ανταλλαγή τέτοιων πληροφοριών όπως η λίστα Σκατάρντ, πιστεύουν το αντίθετο. Θυμηθείτε το. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση