Προς το περιεχόμενο

Πολιτικά σχόλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα το Θεό...θα τρελλαθώ τελείως!!!!

http://www.iefimerida.gr/news/86393/από-70-έως-500-δολάρια-το-εισιτήριο-για-την-ομιλία-παπανδρέου-στο-ορεγκον

Αυτό λες εσύ? Ή ότι βρέθηκαν άνθρωποι που έλεγαν πως οι Στόουνς είχαν ακριβά εισουτήρια στη τελευταία τουρνέ?  ;D ;D ;D

Τώρα για το γκαντέμη,τον ελιά και το ΓΑΠ ,θα τραβήξει μακριά η κουβέντα ,αλλά δεν τους λες και ξουράφια .Ευγενικά πολύ θα τους έλεγα μέτριους και αν ένας ηγέτης είναι μέτριος..............θκατά με φράουλες που έλεγε και ένας φίλος

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Σιγουρα ντιπ χαζους δεν τους λες, ειναι αφελες.

Απο την αλλη, καθε φορα που βλεπω/διαβαζω δηλωσεις του ΓΑΠ μου ερχεται στο μυαλο η φραση που χρησιμοποιουσε ο Hunter Thompson για να αναφερθει στον G. Bush Jr - "the goofy child president". Δουλευει και για τον ΓΑΠ, σε τοσα επιπεδα...

Ο άνθρωπος προσπάθησε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατό του... ενώ ήταν πάνω του και οδηγούσε ρε παιδιά, τι να λέμε τώρα... ;D

Ο άνθρωπος προσπάθησε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο του ενώ ήταν πάνω του και οδηγούσε ρε παιδιά, τι να λέμε τώρα... ;D

Δεν αντιλαμβανεσαι το στοχασμο? :P

Aν στοχαστης ειναι αυτος που βαζει την αλυσιδα στο ποδηλατο εν κινησει, μαλλον πρωτος θα είναι...

Δεν πιανεις την καινοτομια Neeq που εκανε ο ΓΑΠ, λυπαμαι που στο λεω. Αυτο που σκεφτηκε και εκανε ηταν πολυ μπροστα. Απλα θελει μερικες προβες για να τελειοποιησει την τεχνικη του. ;D

Τώρα για το γκαντέμη,τον ελιά και το ΓΑΠ ,θα τραβήξει μακριά η κουβέντα ,αλλά δεν τους λες και ξουράφια .

Κοιτα, πολλα μπορεις να πεις για τους δυο πρωτους, αλλα χαζους δεν τους λες με τιποτα. Ιδιαιτερα τον πρωτο.

Για τον τριτο.....οτι και να πουμε λιγο ειναι.

Πραγματικα, One-Of-A-Kind! ;D ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator

Πάντως είναι μεγάλη επιτυχία του ΓΑΠ που ενώ έκανε κάποια κολοσσιαία λάθη, ο κόσμος τον έχει ταυτίσει απλά με τη σαβούρα που έφαγε με το ποδήλατο.

Ίσως (ο κόσμος) πιστεύει ότι η παρουσία και ο ρόλος του πρωθυπουργού είναι ασήμαντος ή διαδικαστικός και το σύστημα πάει "στον αυτόματο" καθοδηγούμενο από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων/την πλουτοκρατία/τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ κλπ

Φλου φίλε μου όλα είναι φλου.

Κοιτα, πολλα μπορεις να πεις για τους δυο πρωτους, αλλα χαζους δεν τους λες με τιποτα. Ιδιαιτερα τον πρωτο.

Για τον τριτο.....οτι και να πουμε λιγο ειναι.

Πραγματικα, One-Of-A-Kind! ;D ;D

Ας μη το πάρουμε με τη μεταφυσική έννοια του όρου γκαντέμης και χωρίς να θέλω να θίξω τους νοσταλγούς του νομίζω δρέπει τους καρπούς της πολιτικής του καρριέρας ,έχοντας μπροστά του πρωθυπουργό τον άνθρωπο που τον έριξε και έφαγε στην ''επετηρίδα'' τη σειρά της κόρης του . Αν έχω κάτι να θυμάμαι απ τη πρωθυπουργία του είναι εκεί στα 89 τη κουβέντα του κουμπάρου μου .......''Αφού είδαμε το Κώστα πρωθυπουργό ,τα έχουμε δει όλα '' ,κατά πως φαίνεται είπε μεγάλη κουβέντα γιατί οι επόμενοι ,ήταν ακόμη χειρότεροι ;D ;D. Ναι επίσης και τη τιμή της βενζίνης ,σε μια νύχτα ,από 75 δρχ τη πήγε 150 .

Το ότι και οι 3-γκαντέμης,ελιάς,Γαπ,βάζω και το Κωστάκη εγώ ,ήταν ''ευγενικά'' μέτριοι φαίνεται και απ το τρόπο με τον οποίο έφυγαν ........εντάξει ο Ελιάς και ο Κωστάκης παρέδωσαν με όλο το εθυμοτυπικό κρατώντας τους τύπους .

Καλοί ή κακοί-για μένα κάκιστοι, καταστροφείς αμφότεροι για διαφορετικούς λόγους,μαζί με το Γέρο έβαλαν ταφόπλακα στη χώρα -ήταν ο Κωνσταντίνος και ο Ανρτέας,ήταν ηγέτες ,άλλων εποχών? Μπορεί ,αλλά ο λόγος τους μέτραγε ,οι τελευταίοι είναι τζούφιοι ,μέτρια ανθρωπάκια ,ίσα για να κάνουν τη ''δουλειά'' με συνεργάτες χειρότερους απ αυτούς ,που δεν μπορούν να κουλαντρίσουν με αποτέλεσμα να πηγαίνουν και νάρχονται κατά το δοκούν. Όχι τυχαία βέβαια ,αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα οι ηγέτες είναι ''ευγενικά'' μέτρια ανθρωπάκια ,χωρίς προσωπικότητα ,ίσα για να κάνουν τη ''δουλειά''.

Στα σίγουρα οι ισχυρές ηγετικές φυσιογνωμίες ,δεν είναι ότι καλύτερο ,πολλάκις οδηγούν λόγω ματαιοδοξίας σε αδιέξοδα χωρίς συνέχεια ,αλλά και αυτή η ομογενοποιημένη παγκόσμια συμπεριφορά των ''νέων'' πολιτικών ,μάλλον προς μαριονέτες μοιάζει ,παρά σε συγκροτημένες προσωπικότητες, που παράγουν έργο για τις πατρίδες τους .

Το να βλέπεις ''συνταξιούχους'' προέδρους-πρωθυπουργούς-καγγελαρίους ,σε θέσεις κλειδιά στον ιδιωτικό τομέα ,μόνο κατάντια για τη πολιτική και τα πολιτεύματα αποτελεί και σίγουρα ,όχι τιμή για τα πρόσωπα και τους πολίτες .

Κάπου διάβαζα χτες -σε άσχετο σάιτ και για άσχετο λόγο -περί του αγγλικού idiot ........΄Οχι ο ΓΑΠ ,δεν ήταν χαζός,εμείς είμαστε idiots, έτσι χλευαστικά όπως και ο όρος ιδιώτης στην αρχαία ελληνική . 

No one wants an alien

Πάντως είναι μεγάλη επιτυχία του ΓΑΠ που ενώ έκανε κάποια κολοσσιαία λάθη, ο κόσμος τον έχει ταυτίσει απλά με τη σαβούρα που έφαγε με το ποδήλατο.

Με το "λεφτά υπάρχουν" τον έχει ταυτίσει.

Ίσως (ο κόσμος) πιστεύει ότι η παρουσία και ο ρόλος του πρωθυπουργού είναι ασήμαντος ή διαδικαστικός και το σύστημα πάει "στον αυτόματο" καθοδηγούμενο από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων/την πλουτοκρατία/τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ κλπ

Προσπαθώ να μην συμμετέχω ποτέ σε πολιτικά threads,αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να μην κάνω μιά εξαίρεση...  :-\

Εσύ πιστεύεις ότι οι ρόλοι πρωθυπουργών (ειδικά των "μικροσκοπικών" χωρών σαν την δική μας) είναι σημαντικότατοι και άκρως καθοριστικοί,το "σύστημα" της χώρας τους πάει στο "manual" και τα καλά και αξιοσέβαστα παιδιά της "Λέσχης" μαζεύονται για να παίξουν scrabble και να πιούν τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι;

Και για να κλείσω,το δυστύχημα είναι ότι όλοι (φυσικά και εμού συμπεριλαμβανομένου για να μην με παρεξηγήσεις και νομίζεις ότι σου παριστάνω τον έξυπνο) έχουμε μαύρη νύχτα λέγοντας το μακρύ μας και το κοντό μας (που μπορεί και -κυρίως- κατά τύχη να είναι κάποιες φορές αληθές...) ενώ συγχρόνως ελάχιστοι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη είναι σε θέση να γνωρίζουν τι ισχύει,τι δεν ισχύει και τι θα επακολουθήσει (Θετικό ή αρνητικό και όχι επειδή είναι...Merlins,αλλά λόγω των στρατηγικών/καίριων θέσεών των) και δεν πιστεύω ότι συχνάζουν σε forums...Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων λόγω ενός μίγματος εγωισμού,ανασφάλειας μα κυρίως ΦΟΒΟΥ (θέλουν να) πιστεύουν ότι γνωρίζουν τι τους γίνεται."Αλίμονό τους" και ο Θεός βοηθός...  :-\

Kατά την ταπεινή μου γνώμη μου πάντα...

Καλή συνέχεια στη συζήτησή σας.

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου