kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Υποταγή; Που τέτοια τύχη, ούτε στα πιό τρελλλά μας όνειρα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Φαντάζομαι θα ξέρεις ότι κάποιοι έχουν προσπαθήσει να παρουσιάσουν αυτό το "εύρημα" ως απόδειξη υποταγής κλπ ε? ;D που τετοια τυχη.... :'( μη με κανεις να ονειρευομαι...σε λιγο θα μου πεις οτι θα γινουμε και κρατιδιο της Γερμανιας...(αλλο ονειρο τρελλο,ονειρο απατηλο... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Διώτης κατέστρεψε το USB. Οπότε πλέον να αγοράζετε μόνο κάρτες ήχου firewire, εφ' όσον το USB έχει καταστραφεί. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Ο θωμάς έχει χαμηλώτερο όριο για δωρεάν μεταφορικά ντομέστικαλυ; ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Διώτης κατέστρεψε το USB. Οπότε πλέον να αγοράζετε μόνο κάρτες ήχου firewire, εφ' όσον το USB έχει καταστραφεί. Τα κατηγορητήρια και οι δίκες και που αφορούν "νέες τεχνολογίες" και διάπραξη αδικημάτων μέσω αυτών….είναι pure fun ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Τα κατηγορητήρια και οι δίκες και που αφορούν "νέες τεχνολογίες" και διάπραξη αδικημάτων μέσω αυτών….είναι pure fun ;D ;D ;D Οπως η γιαγια μου, που με πηρε να μου πει να της παω αντακτορα αρσεα τουσκαρ για το εμπεγκ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Αφτος ο Αρσεά Τουσκάρ που πέζει; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Οπως η γιαγια μου, που με πηρε να μου πει να της παω αντακτορα αρσεα τουσκαρ για το εμπεγκ :P Μπαρδόν;;;; ??? ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Μπαρδόν;;;; ??? ;D ;D ;D ;D ;D RCA to SCART Και μένα μου πήρε λίγο χρόνο για αποκωδικοποίηση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 RCA to SCART Και μένα μου πήρε λίγο χρόνο για αποκωδικοποίηση. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Α! ;D ;D ;D ;D ;D edit: @neeq Πάρε ρε συ τη γιαγιά μια TV με ενσωματωμένο mpg…τσιγκούνη :P, βάζεις τη γυναίκα να τραβάει καλώδια ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση