Προς το περιεχόμενο

Πολιτικά σχόλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικα με τα out of the box thinking κτλ, να πω πως απογοητευομαι, που σε ενα φορουμ μουσικής, αντι να δημιουργουμε πραματα, γκρινιαζουμε γι'αυτα.

Η αφεντια μου, εκμεταλλευομενη την αδυναμια αυτή που πολλαπλασιαζεται στο στρατο, κοιμοταν επι ένα μήνα στον ξενωνα της λέσχης, θυμίζοντας κάθε βραδυ στους εποπτες οτι απαγορεύεται να κοιμαται μονος του ο συφάνταρος που ειχα επινοήσει, απο το λόχο στρατηγείου ;D

Αν η εκμεταλλευση της ευθυνοφοβιας ήταν τέχνη, θα ήμουν ο Πικάσο της, τοσο αντίκειμενικά το λεώ, κι ασ'τις φίλες σου να λενε το αντιθετό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Όσο για τον Ράμφο ναι μεν αλλά... Κάπου συμφώνησα με αυτά που άκουσα, κάπου με εκνεύρισε απίστευτα- αλλά και εδώ δεν θα επεκταθώ

Ρε συ  ;D είπα πως ΔΕΝ  συμφωνώ με όσα είπε ,αλλά στη τελική είπε κάτι με έναν λογικό ειρμό στην έκφραση και τη σκέψη του και αρκετά-τα περισσότερα- πράγματα  έχουν μια βάση ,έστω κι αν εμφανίζεται στο ΣΚΑΙ  ;D ;D.

Υποθέτω πως άνθρωποι λογικοί-και φίλοι- κάποια στιγμή θα βαρεθούν να μας παρουσιάζουν εδώ μέσα-κυνικά και με βάση την απόλυτη λογικη- ως παράλογους ,μόνο τους οπαδούς των Ολύμπιανς ;D και θα παραδεχθούν πως και αυτοί που πιστεύουν-δικαίωμά τους φυσικά- πως και οι κυβερνώντες που μας έφεραν ως εδώ, κρύβουν αντίστοιχα μπουμπούκια και δεν θα τα ονοματίσω ,αν και διάσημα για τα ανδραγαθήματά τους και πολύφερνα στα κανάλια .

Στη τελική και απ ότι είναι κοινώς παραδεχθώ επαέ  ;D νόμους έχουμε ,απλά εφαρμόζωνται επιλεκτικά και όπωτε γουστάρουμε . Δεν με νοιάζει αν τη πολιτική σήμερα την εφαρμόζει ο Τσίριζα ,ή ο ο Καυμένος και η ΝΔ ,με νοιάζει αυτό που εκφράζει το εφαρμόζει τηρώντας το νόμο και αυτό που ευαγγελίζεται πριν και μετά τις εκλογές.

Καθόσον οι μέχρι τώρα κυβερνωντες ,άλλα έλεγαν και άλλα έπρατταν και καθότι βουλιάζουμε ,οδηγούμε στο να πάρω τα όπλα ,σύμφωνα με το Σόλωνα και του εν γένει μπάχαλου ,οφείλω να μην μείνω αμμέτοχος ,αλλά να πιάσω ωσάν κομμουνιστής το τουφέκι και να τη πέσω ,επί δικαίων και αδίκων..................και αυτό θα γίνει στο τέλος και πάλι κατσαπλιάδικη κοινωνία θα φτιάξουμε ,δε πα να έρθει ο Γερμανός ,ο Δανός και ο Βέλγος . Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς που λένε δλδ ,τι να μας πει ο άλλος ,εγώ τα σκ@τωσα ,μόνος μου οφείλω να τα ισιώσω ,οι άλλοι απλά συμβουλές θα δώσουν και πάντα προφυλλάσωντας τα συμφέροντά τους 

No one wants an alien

Σχετικα με τα out of the box thinking κτλ, να πω πως απογοητευομαι, που σε ενα φορουμ μουσικής, αντι να δημιουργουμε πραματα, γκρινιαζουμε γι'αυτα.

Η αφεντια μου, εκμεταλλευομενη την αδυναμια αυτή που πολλαπλασιαζεται στο στρατο, κοιμοταν επι ένα μήνα στον ξενωνα της λέσχης, θυμίζοντας κάθε βραδυ στους εποπτες οτι απαγορεύεται να κοιμαται μονος του ο συφάνταρος που ειχα επινοήσει, απο το λόχο στρατηγείου ;D

Αν η εκμεταλλευση της ευθυνοφοβιας ήταν τέχνη, θα ήμουν ο Πικάσο της, τοσο αντίκειμενικά το λεώ, κι ασ'τις φίλες σου να λενε το αντιθετό.

Αυτό το ''off the box'' είναι ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ταλέντο ,μόνο που δεν μάθαμε ποτέ τι σημαίνει '' in the box'' και εσύ σαν νεώτερος από μένα -σα συμβουλή στο λέω- θα πρέπει κάποτε να το αποκτήσεις σαν ευαγγέλιο ,μπας και πάμε λίγο παραπέρα .

Φιλικά Νίκε ,έτσι?  ;)

No one wants an alien

Αυτό το ''off the box'' είναι ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ταλέντο ,μόνο που δεν μάθαμε ποτέ τι σημαίνει '' in the box'' και εσύ σαν νεώτερος από μένα -σα συμβουλή στο λέω- θα πρέπει κάποτε να το αποκτήσεις σαν ευαγγέλιο ,μπας και πάμε λίγο παραπέρα .

Φιλικά Νίκε ,έτσι?  ;)

Εγω απλά λέω πως μπορειτε να εκμεταλλευτειτε την ανικανοτητα των αλλων να σκεφτουν παραέξω...δε λεω ότι ειναι καλο...απλά για να την παλεψουμε λίγο μεχρι να γινουμε όλοι ραμφη ;D

Εγω απλά λέω πως μπορειτε να εκμεταλλευτειτε την ανικανοτητα των αλλων να σκεφτουν παραέξω...δε λεω ότι ειναι καλο...απλά για να την παλεψουμε λίγο μεχρι να γινουμε όλοι ραμφη ;D

Αν έχεις την ικανότητα να θεωρείς έναν Ράμφο λίγο -που εγώ το λέω δειλά και με το όποιο μυαλό υποθέτω πως έχω στα 47μου-τότε ναι πήγαινε μπροστά και απόδειξέτο με πράξεις και λόγους ,εγώ θα κάτσω να σας θαυμάζω και όπου χρειαστεί θα σας βοηθάω και το Ράμφο κι εσένα.

Προς ώρας όμως ο Ράμφος βγάζει πιο συντεταγμένο λόγο από εσένα ,παρά τις διαφωνίες μου και κάπου μου φαίνεται παράλογο ,αλλά απ την άλλη έχει και μια λογική ........ ::)

No one wants an alien

Νομιζω με παρεξηγησες λίγο Σαμυ ;D

Κάθόλου Νίκε ,είμαι της απόψεως πως παιδιά σαν εσένα πρέπει να απαιτήσουν ένα καλύτερο μέλλον -και το εννοώ -καθότι εγώ δεν έχω να προσφέρω τπτ πλην φιλολογίας -χρήσιμης μεν ,αλλά όχι πρακτικής .

Εγώ θα τσακώνομαι με το Τρόλει και τον ΣΦ -συγνώμη κιόλας που χρησιμοποιώ τα ονόματά τους- για τη Βάρκιζα ,το καπιταλισμό ,τη Παπαρίδα ,το Στάλιν,το Τσύριζα και τη Θάτσερ........και δεν μας αξιζει ,πίστεψέμε.

Κάποια στιγμή εμείς οι ''παλιοί'' πρέπει να τελειώσουμε  ,το οφείλουμε στους επόμενους, δεν είναι ηλικιακό το πρόβλημα ,είναι βιωματικό και δεν παλεύεται ,απ τη στιγμή που ούτε μυαλό δεν είχαμε και ήμασταν συναισθηματικοί ,αλλά ούτε κύριοι της πατρίδας υπήρξαμε για να υπερασπιστούμε αυτή και να ήμαστε καμαρωτοί και όχι καμαρώτοι  ;D  ;D ;D

Επαναλαμβάνω πως ζητώ συγνώμη που χρησιμοποίησα τα ονόματα ''φίλων'' ,στη τελική κουβεντα κάνουμε ,έστω κι αν δεν γνωρζώμαστε προσωπικά 

No one wants an alien

Παιδια χαλαρωστε!

Τα προβληματα μας ΛΥΘΗΚΑΝ....

ΓΙΑΤΙ?

Δείτε ΠΟΥ συντασεται πλεον η εφημεριδα της κυβερνησης!

Το ΟΝΕΙΡΟ μου εγινε πραγματικοτητα... ;D

(σελ.138 ,ή χτυπήστε 18/20 στο ψαχτηρι του pdf)

document2.pdf

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator

Φαντάζομαι θα ξέρεις ότι κάποιοι έχουν προσπαθήσει να παρουσιάσουν αυτό το "εύρημα" ως απόδειξη υποταγής κλπ ε?  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου