samy paraga Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Εχω ακουσει εκατομμυρια φορες αυτη τη συλλογιστικη και οφειλω να πω οτι δεν με ικανοποιει. Ε, εμενα δεν μου αρκει το επιχειρημα του τυπου "επειδη τοσα χρονια εβαζα τα χερια μου στη φωτια και καιγομουν αυτη τη φορα λεω να τα βαλω στην πριζα". Δυστυχως εχω ικανοτατες ενδειξεις-αποδειξεις, απο την ποιοτητα του πολιτικου της προσωπικου, του πολιτικου της λογου, και των πολιτικων της πρακτικων, οτι και η πριζα θα εχει τα ιδια, αν οχι χειροτερα λογω ιστορικης συγκυριας, αποτελεσματα. Προς θεού δεν διαφωνώ με αυτό που λες ,ούτε με ικανοποιεί το υπάρχον πολιτικό δυναμικό των άλλων χώρων,ή και τα λεγώμενά τους . Απ την άλλη όμως μεριά έχω βαρεθεί να βλέπω τους ίδιους φουρναραίους 40 χρόνια να καίνε συνέχεια τα ψωμιά και κάθε φορά να μου λένε ,ότι ναι κάναμε λάθος ,αλλά τώρα βρήκαμε τη σωστή θερμοκρασία και δεν θα τα ξανακάψουμε . Εκ του αποτελέσματος και της συγκυρίας συνάγεται εκ των αποτελεσμάτων πως αυτοί που μας έφεραν ως εδώ και εξαιτίας του γεγονότος πως αρνούνται να πουν την αλήθεια ακόμα και σήμερα ,αποκλείεται να μας οδηγήσουν ομαλά σε μια λογική λύση ,όποια πολιτική σκοπιά κι αν πρεσβεύει αυτή .................και επαναλαμβάνω ,δεν τρέφω ψευδαισθήσεις πως στον ορίζοντα οι οποιοιδήποτε άλλοι θα λύσουν το πρόβλημα ,ή θα με βάλουν στη πρίζα . Τελικά ας καώ και στα καζάνια της κολάσεως ,το προτιμώ απ το να νοιώθω άτιμος και αναξιοπρεπής και δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια αυτοί οι κύριοι με έσυραν με το ζόρι στην αναξιοπρέπεια,εμένα και ανθρώπους γύρω μου. Το πράμα θα πάρει χρόνια και θα σιγοκαιγόμαστε ,είτε προς το καλό,είτε προς το χειρότερο. Εκτός αν κάποιοι αποφασίσουν πως αρκετά τράβηξε το παραμύθι με την Ελλάδα ,ας τους φέρουμε μια Άνοιξη ,όπως στους μουσουλμάνους και τελειώσουμε μια και καλή με συνοπτικές διαδικασίες. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Η πόρωση του έλληνα με το δημοσιοϋπαλληλίκι φαίνεται όταν μια ιδιωτική εταιρία απολύει εργαζομένους μετά από πολλά χρόνια εργασίας Τους βλέπεις στην τηλεόραση να ωρύονται "μα δουλεύω εδώ 17 χρόνια, πώς με απολύουν;;;" Είναι 100% βέβαιοι πως είχαν πλέον μονιμότητα! Νταξει, μη φτανουμε σε σημειο να κατηγορουμε ανθρωπους που μετα απο 17 χρονια χανουν τη γη κατω απο τα ποδια τους. Μετα απο 17 χρονια, οπουδήποτε αισθανομαστε σαν το 2ο σπιτι μας. Λογικο ειναι να παραξενευτει. Το να θελει ενας ανθρωπος σιγουρο εργασιακο περιβαλλον δεν ειναι παραλογη απαιτηση. Μην τα ισοπεδωνουμε όλα και τα κρινουμε υπο το ψυχρο ματι του αδυσωπητου ανταγωνισμου και αλλες τετοιες υπερβολες. Ειπαμε, ολα ειναι ελευθερα. Απολυεται κοσμος, χωρις αποζημιωση αβερτα και φταιει και απο πανω. Ας τους αφησουμε τουλαχιστον το δικαιωμα να ωρύονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 οσο η συζητηση παραμενει σε κοσμια επιπεδα και κυριαρχουν τα επιχειρηματα,αποτελει ενα σημαντικο θεμα για το φορουμ!Προσωπικα διαβαζω ολες τις αποψεις με πολυ ενδιαφερον ασχετα αν συμφωνω η οχι...! Η απορια μου ειναι η εξης (καταρχην να ξεκαθαρισω οτι ουτε εγω ειμαι,ουτε κανενας κοντινος μου συγγενης,Δ.Υ) Αν απολυθουν 500.000 Δ.Υ,χωρις πρωτα να εχουν δημιουργηθει θεσεις εργασιας στον ιδιωτικο τομεα,τι θα κανω εγω που ηδη ψαχνω για δουλεια κανα 6μηνο περιπου και χωρις φοβερη εργασιακη εμπειρια?Τα πραγματα κ η μιζερια θα γινουν ακομα χειροτερα! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 οσο η συζητηση παραμενει σε κοσμια επιπεδα και κυριαρχουν τα επιχειρηματα,αποτελει ενα σημαντικο θεμα για το φορουμ!Προσωπικα διαβαζω ολες τις αποψεις με πολυ ενδιαφερον ασχετα αν συμφωνω η οχι...! Η απορια μου ειναι η εξης (καταρχην να ξεκαθαρισω οτι ουτε εγω ειμαι,ουτε κανενας κοντινος μου συγγενης,Δ.Υ) Αν απολυθουν 500.000 Δ.Υ,χωρις πρωτα να εχουν δημιουργηθει θεσεις εργασιας στον ιδιωτικο τομεα,τι θα κανω εγω που ηδη ψαχνω για δουλεια κανα 6μηνο περιπου και χωρις φοβερη εργασιακη εμπειρια?Τα πραγματα κ η μιζερια θα γινουν ακομα χειροτερα! Ποια δουλεια βρε νοε, αν απολυθουν 500.000 ανθρωποι δε θα υπαρχει κρατος την επομενη μερα :P Εμεις που εχουμε συγγενεις ΔΥ να ντρεπομαστε δηλαδη? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 ......χωρις πρωτα να εχουν δημιουργηθει θεσεις εργασιας στον ιδιωτικο τομεα,τι θα κανω εγω που ηδη ψαχνω για δουλεια κανα 6μηνο περιπου και χωρις φοβερη εργασιακη εμπειρια?Τα πραγματα κ η μιζερια θα γινουν ακομα χειροτερα! Με τι ασχολείσαι, αν επιτρέπεται, στο ρωτάω μήπως και μπορώ να δώσω κάποια tips. Στο λέω, γιατί μιλάς με έναν , που άρχισε να βγάζει κάποια λεφτά από τη Δικηγορία, μετά από επτά συναπτά έτη στο γραφείο....και ούτε διακοπές και ούτε σου-ξου μούξου....διάβασμα/ pr/ ...dress code...όλα μόνος μου... ;D ;D ;D Εν μέρει τη δουλειά τη δημιουργείς και μόνος σου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Ποια δουλεια βρε νοε, αν απολυθουν 500.000 ανθρωποι δε θα υπαρχει κρατος την επομενη μερα :P Ενώ το 1.200.000 του ιδιωτικού τομέα, μάλλον είναι κότες που δεν διέλυσαν το κράτος, ε; Εμεις που εχουμε συγγενεις ΔΥ να ντρεπομαστε δηλαδη? ;D Όχι, ας ντρέπονται άλλοι. ---- Σ.Σ. Δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να απολυθούν μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Δε γουστάρω. Θέλω να συνεχίσουν να είναι μόνιμοι και οι μισθοί τους να προσαρμόζονται ανάλογα. Όπως άλλωστε συμβαίνει, αν δεν το έχετε προσέξει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Αν απολυθουν 500.000 Δ.Υ,χωρις πρωτα να εχουν δημιουργηθει θεσεις εργασιας στον ιδιωτικο τομεα,τι θα κανω εγω που ηδη ψαχνω για δουλεια κανα 6μηνο περιπου και χωρις φοβερη εργασιακη εμπειρια? τα εχεις μπερδεψει λιγακι....αν ΔΕΝ απολυθουν ΔΥ (δεν ξερω αν ειναι 500 χιλ ή 120 χιλ) δεν προκειται να δημιουργηθει ουτε ΜΙΑ θεση εργασιας στον ιδιωτικο τομεα...απλα διαβασε τον προΰπολογισμο για να καταλαβεις...γιατι... να στο πω και αλλοιως αν ο ΓΑΠ ειχε απολυσει 100 χιλιαδες και εκανε και κατι για τη φοροδιαφυγη πριν απο 2 χρονια ουτε μνημονιο ,ουτε κριση θα ειχαμε...ουτε 1 εκατομμυριο ανεργους στον ιδιωτικο τομεα η επιμονη στη συντηρηση ενος τεραστιου και αντιπαραγωγικου δημοσιου μας εφερε ως εδω που μας εφερε...οχι οι...Γερμανοι και τα μνημονια...απο τη στιγμη που ..αντικαθιστας τις απολυσεις στο δημοσιο με την υπερφορολογηση,την περικοπη των μισθων και τον πληρη στραγγαλισμο της οικονομιας....η συνεχεια ειναι προδεδικασμενη Ποια δουλεια βρε νοε, αν απολυθουν 500.000 ανθρωποι δε θα υπαρχει κρατος την επομενη μερα χαιρομαι που υπαρχει εστω και ενας Ελληνας που πιστευει οτι....υπαρχει..κρατος... ;D δεν απομενει παρα να μας εξηγησεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ κανει...και με τι ασχολειται ;D παντως σιγουρα οχι με την παταξη της...φοροδιαφυγης...πριν απο λιγο ακουσα τον προεδρο των εφοριακων να λεει οτι "δεν ειναι αρμοδιοτητα μας η παταξη της φοροδιαφυγης,ΕΜΕΙΣ θα πιάσουμε τους φοροφυγαδες?"....προς θεου μεγαλε...σιγα μη πιασουν οι εφοριακοι τους φοροφυγαδες..τρελλος εισαι?οι...κομμωτριες και οι οικοδομοι θα τους πιασουν οπως σε ολο τον κοσμο... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 χωρις πρωτα να εχουν δημιουργηθει θεσεις εργασιας στον ιδιωτικο τομεα,τι θα κανω εγω που ηδη ψαχνω για δουλεια Θα βρείς δουλειά στο δημόσιο...ακούγεται ότι θα χρειαστούν πολλούς οικονομικούς εισαγγελείς ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis_K Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Η Ελλαδα εχει παψει χρονια τωρα να παραγει.Αρα 0 εξαγωγες.αν δεν αρχισουμε να παραγουμε σαν χωρα δεν υπαρχει ευημερια,ταπεινη μου αποψη. Οσο για την ειδηση που ειπε πιο πανω ο φιλος για τουσ εφοριακους,σιγα μην μας κανει εντυπωση. Τι να πουν δηλαδη?Δεν προκειται οσο μας επιτρεπεται σαν Ελληνες να πιασουμε κανεναν,διοτι τους μικρους τους πιανουμε,ενω τους μεγαλους δεν μας αφηνουν να τους ακουμπησουμε γιατι ειναι τα αφεντικα μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 διοτι τους μικρους τους πιανουμε Ας αρχίσουν (και) από αυτούς...και βλέπουμε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση