Προς το περιεχόμενο

Πολιτικά σχόλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αα ναι, και οι αλλοδαποί. Αυτοί ειδικά τόσα που έφαγαν, μίζες, επιδόματα, υψηλοί μισθοί, δεν τους βλέπεις όλοι με τις καγιέν.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αα ναι, και οι αλλοδαποί. Αυτοί ειδικά τόσα που έφαγαν, μίζες, επιδόματα, υψηλοί μισθοί, δεν τους βλέπεις όλοι με τις καγιέν.

Ναι ρε συ δεν το ξερεις?ΑΥΤΟΙ ρε μας ΕΠΑΙΡΝΑΝ τις δουλειες..για ενα ...κομματι ψωμι.... ::)

Αν τους...διωξουμε θα χεσθουμε στις δουλειες και στο χρημα....

κανας αλλος ρε παιδια εμεινε?

Α ναι...οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ,αυτες φταινε για ολα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Α ναι...οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ,αυτες φταινε για ολα.

Ναι ρε φίλε πως τις ξεχάσαμε αυτές. Ακούς εκεί να πληρώσω το δάνειο και τις πιστωτικές κάρτες. Και πως θα αγοράσω κύριε calvin klein σώβρακο αφού δεν έχω δουλειά και ούτε λεφτά στην άκρη, εε; Άντε τώρα τα θυμήθηκα και νευρίασα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Εκει ακριβως ειναι το προβλημα, οτι δεν αντιλαμβανομαστε το ποσο εχουμε συμμετεχει ολοι μας σε αυτην τη κατασταση και γιαυτο το λογο μας φταινε ολοι οι υπολοιποι (δεξιοι,αριστεροι,τουρκοι,αμερικανοι,γερμανοι φυσικα,σιωνιστες,λαθρομεταναστες κτλ)!

Έχεις οποιοδήποτε δικό μου γραπτό που να λέει ότι για τα προβλήματα της Ελλάδας φταίνει αυτοί που (ως παράδειγμα) ανέφερες; Όχι δεν έχεις.

Πάντως, κάποιοι φταίνε, έτσι δεν είναι;

Επίσης, αυτοί που φταίνε είναι σίγουρα έλληνες, έτσι δεν είναι;

Το ότι είμαι και εγώ έλληνας, δε σημαίνει ότι σκέφτομαι απαραιτήτως με τον ίδιο τρόπο, ούτε ότι αισθάνομαι με τον ίδιο τρόπο, ούτε ότι δρω με τον ίδιο τρόπο. Άλλωστε - όπως σίγουρα παρατήρησες - εκείνοι που αισθάνονται υπερήφανοι για τις απόψεις και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους, το "φωνάζουν" περιχαρείς μέσα από αυτό το φόρουμ (και πολλά άλλα).

Δέχομαι ότι στην ρίζα του γραπτού σου, υπάρχει μία λογοτεχνική προσπάθεια για να στρέψεις τον αναγνώστη σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης, αλλά - την ίδια ώρα - του στερείς οποιοδήποτε κίνητρο για να το κάνει, υιοθετώντας ένα - επίσης λογοτεχνικό - ύφος επικήδειου. Θα έπρεπε - τουλάχιστον - να κατανοείς ότι ένας νέος άνθρωπος δεν μπορεί να ταυτιστεί με αυτό το ύφος προσέγγισης, και τέτοιους (νέους σε ηλικία) έχουμε πολλούς εδώ στο noiz, οι οποίοι - δικαίως κατά τη γνώμη μου - θα θεωρήσουν ότι "εμείς δε φταίμε σε τίποτε, άσε τα γερόντια, τα κάνανε σα τα μούτρα τους και τώρα ψάχνουν λογοτεχνίζοντα αποφθέγματα για εξηγήσουν τα χάλια".

Είπε ο Σαββόπουλος (σε μία εκπομπή πριν λίγες εβδομάδες) ότι "εγώ πιστεύω ότι σε δέκα χρόνια η Ελλάδα θα είναι μία κούκλα, μόνο που αυτό πρέπει κάποιος να το εξηγήσει στους νέους ανθρώπους".

Ανεξάρτητα από το αν είναι κάποιος τόόόόσο αισιόδοξος (εγώ είμαι), αναγνωρίζω την αλήθεια του δεύτερου σκέλους σε αυτό που είπε, ότι δηλαδή κάποιος πρέπει να εξηγήσει την κατάσταση στους νέους ανθρώπους. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που συμμετέχω σε αυτή (και παρόμοιες συζητήσεις), ώστε να προσφέρω και τη δική μου άποψη ανάμεσα στις τόσες που ακούν, στις σχολές τους, στις παρέες τους, στο χαζοκούτι κλπ.

Ελπίζω ότι συμφωνούμε.

Mea Culpa

@SUPERFUNK :Καλη χρονια και ελπιζω τα λεγομενα σου να πιασουν τοπο (δυσκολο βεβαια αλλα ποιος ξερει;)

@Μanosx :+1000.

Mε εχετε καλυψει απολυτα . ;)

και ελπιζω τα λεγομενα σου να πιασουν τοπο (δυσκολο βεβαια αλλα ποιος ξερει;)

Κοιτα,γνωριζω καλα οτι οι..αντιρησεις εδω μεσα (αλλα και εξω απο εδω στην κοινωνια) για το χρεος (και το ελλειμα) προερχονται απο την πληρη αγνοια του τι ειναι,πως μετριεται,απο που προερχεται,τι το επηρεαζει και ποσο σημαντικο ειναι σε σχεση με τη δυναμικη της χωρας ...και να σου πω και την αληθεια δεν ειναι και ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο κοσμακης να τα γνωριζει αυτα,ειναι ομως υποχρεωμενοι οι διαχειριστες της κρισης (το ΠΟΛΙΤΙΚΟ μας συστημα δηλ.,αυτο που εχουμε...μια και δεν μπορουμε να αποκτησουμε αλλο) να εξηγησει τα ΒΑΣΙΚΑ και να πει και 3 αληθειες και οχι μονο να χαϊδευει αυτια......και να αμολαει μπαρουφες και μαλιστα μπαρουφες που μετα ενστερνιζονται οι.....αρνητες του χρεους και τις παρουσιαζουν ως....ακραδαντες θεωριες.... (δεν θα ξεχασω ποτε μου τη συνεντευξη του..ΖΑΚΕΤΑ οπου ισχυρισθηκε οτι τα...ομολογα ΔΕΝ ειναι χρεος!! :o..Και τι ειναι ρε μεγαλε?Ραπανακια για την ορεξη?)

Καθημερινα ακουμε σοφιστιες (η λαμβανουμε ΗΛΙΘΙΑ e-mails) του στυλ «και η Γερμανια εχει μεγαλο χρεος ,γιατι δεν τη σκιζουνε και αυτη?», «η Νορβηγια εχει το ιδιο ποσοστο ΔΥ με την Ελλαδα και εκει οι ΔΥ παιρνουν μισθο 5000 ευρω το μηνα», ««και οι ΗΠΑ κοντευουν να χρεοκοπησουν»....κτλ,και ουτε μια ΣΟΒΑΡΗ προσπαθεια εξηγησης των facts (οχι των θεωριων) δεν εχει γινει απο κανενα σε αυτη την χωρα....(με τροπο απλο και κατανοητο και απευθυνομενο σε μαζικο ακροατηριο,οχι στο κοινο του...ΝΟΙΖ....)  ...αυτο ειναι το τραγικο...

Μεχρι και....αναλυση μου εστειλαν με e-mail οτι και καλα  η ΙΑΠΩΝΙΑ (for crying out loud) εχει...μεγαλυτερο χρεος απο εμας  και παρολα αυτα  δεν την...ενοχλει κανεις..... «μεγαλοκαπιταλίστης φονιας των λαων γιατι την προστατευει το..σιωνιστικο και Αμερικανικο ...κεφαλαιο....γιατι ξανα-κερδισανε τις εκλογες οι...εθνικιστες δεξιοι που θα τριξουν τα δοντια στην...Κινα »,λες και 50 χρονια τωρα την κυβερνουσε ο Μαο Τσε Τουνγκ...την Ιαπωνια και οχι...εθνικιστες δεξιοι ;D  

Και ναι  εχει τεραστιο χρεος ρε μεγαλε αλλα ειναι κατα 90% εσωτερικο (οποτε ΠΟΙΟΙ θα την ενοχλησουν...οι Γιαπωνεζοι για να αυτοκτονησουν σαν τους Σαμουραϊ?) ,αλλα εχει και μηδενικα επιτοκια,θετικη International Investment Position,αστεια ανεργια,εμπορικο πλεονασμα,ισχυρη παραγωγη και βιομηχανια,μηδενικο πληθωρισμο και...υπερτιμημενο νομισμα...και ...πολλα αλλα..........και στην τελικη ρε  μεγαλε ΕΣΥ που μου εστειλες το e-mail και εισαι μαγκας,γνωστης και μερακλης σε ΤΙ ομολογο θα εβαζες τα λεφτακια σου?Ιαπωνικο ή Ελληνικο?

Αει σιχτηρι πια.... ;D

Το αστείο (διόρθωση, τραγικό) ξέρεις που είναι; Όλοι αυτοί που κάνουν αυτές τις συγκρίσεις/ερωτήσεις "αφού αυτοί έτσι, εμείς γιατί αλλιώς;", ταυτόχρονα (και δικαίως) παραπονιούνται ότι όλα στην Ελλάδα είναι σκατά και τίποτα δεν δουλεύει. Έτσι, χωρίς να το καταλάβουν δίνουν απάντηση στο ερώτημά τους. Αφού "όλα στην Ελλάδα είναι σκατά και τίποτα δεν δουλεύει" ενώ εκεί δεν είναι, που ακριβώς είναι η απορία; Τι δεν καταλαβαίνεις;

παραπονιούνται ότι όλα στην Ελλάδα είναι σκατά

ενταξει οχι και ολα εμεις εχουμε ΗΛΙΟ (ολοι οι ξενοι ΔΕΝ εχουν ως γνωστον για αυτο εχουν γινει βαμπιρ και θελουν να μας πιουν το αιμα),ξερουμε να..ζουμε τη ζωη μας (οι ξενοι δεν ξερουν) και ζουμε και στην ωραιοτερη,κατα τον..ΕΟΤ, χωρα του κοσμου (οι ξενοι ζουν σε ασχημες χωρες)

Ρε συ..μηπως τελικα βρηκαμε την πραγματικη αιτια που μας μισουνε? ;D

και ζουμε και στην ωραιοτερη,κατα τον..ΕΟΤ, χωρα του κοσμου (οι ξενοι ζουν σε ασχημες χωρες)

Θυμάμαι τον Κακλαμάνη ως δήμαρχο στην τηλεόραση να ισχυρίζεται πως η Αθήνα ειναι κορυφαία σε ομορφιά πρωτεύουσα και να σιγοτραγουδάει και το σχετικό παλιό τραγούδι που συγκρίνει την Αθήνα με βορειοευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Όταν υπάρχουν άτομα που τα χαύουν αυτά τι διάλογο να κάνεις μετά...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου