lgbesios Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Στον ''θρύλο'' λένε για Μίτσελ .... παίζει κάτι rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 η βδομάδα ξεκινάει με γέλια...και χαρά! :'( Ζωή-Κασιδιάρης-Αδωνις: Η τριπλέττα που θα αναζητήσει την αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ http://www.iefimerida.gr/node/86985#ixzz2Igpn7h8Y Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 η βδομάδα ξεκινάει με γέλια...και χαρά! :'( Ζωή-Κασιδιάρης-Αδωνις: Η τριπλέττα που θα αναζητήσει την αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ http://www.iefimerida.gr/node/86985#ixzz2Igpn7h8Y Γιατί δεν συμμετέχει ο ίδιος ο Αλέξης; Αλλά θα μου πεις για τη λίστα Λαγκάρντ ψάχνουν, όχι για τη λίστα Lacoste. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Σαν δεν βαριόσαστε να συμφωνείτε λέω εγώ. Επί 142 σελίδες κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 - Δε θα μπορούσε το ινστιτούτο να γίνει σε άλλο κτήριο? Είναι μερικά επιχειρήματα όμως βρε παιδί μου, που πραγματικά σε κολλάνε στον τοίχο... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Γιατί δεν συμμετέχει ο ίδιος ο Αλέξης; Είναι στην Αμερική για εκπαίδευση...και είναι και πολλές οι ώρες του ταξιδιού :P Tο Βήμα εναντίον Τσίπρα: «Ταξίδεψε με πρώτη θέση στο αεροπλάνο» http://www.iefimerida.gr/node/86990#ixzz2IgyXe2kg Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Είναι στην Αμερική για εκπαίδευση... Προς αποφυγήν ανόητων και κακόβουλων παρεξηγήσεων, ΑΥΤΟΣ εκπαιδεύει τους αμερικάνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Είναι μερικά επιχειρήματα όμως βρε παιδί μου, που πραγματικά σε κολλάνε στον τοίχο... :-\ -Μα με έκλεψε σας λέω. -Και τι με νοιάζει κυρία μου, να πηγαίνατε από άλλο δρόμο. Σαν δεν βαριόσαστε να συμφωνείτε λέω εγώ. Επί 142 σελίδες κιόλας. What? Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Προς αποφυγήν ανόητων και κακόβουλων παρεξηγήσεων, ΑΥΤΟΣ εκπαιδεύει τους αμερικάνους. Κάνεις λάθος! Αυτούς τους εκπαίδευσε ο ΓΑΠ στο Harvard. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Κάνεις λάθος! Αυτούς τους εκπαίδευσε ο ΓΑΠ στο Harvard. λογικό...γι αυτό χρειάζονται τον Δαλάι Λάμα για το τέλος!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση