georgekz750 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 http://odigosagoras2.wordpress.com/2013/01/15/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ψέματα. Κάτι μπάχαλοι και κάτι εξαρτημένοι μαζεύονται και πίνουν. Απλά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Εμένα , αν μου κάνει εντύπωση κάτι στις φώτο, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι επί της ουσίας, είναι ότι κρύβουν τα πρόσωπα των ενηλίκων και όχι των παιδιών. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 ναρκοτικάκηδεσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Εμένα , αν μου κάνει εντύπωση κάτι στις φώτο, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι επί της ουσίας, είναι ότι κρύβουν τα πρόσωπα των ενηλίκων και όχι των παιδιών. Eλα βρε Λακη, πλακα κανεις? Τι θες δηλαδη, να δειξουν τις φατσες τους και να τους φακελωσει η επαρατη Δεξια? :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Eλα βρε Λακη, πλακα κανεις? Τι θες δηλαδη, να δειξουν τις φατσες τους και να τους φακελωσει η επαρατη Δεξια? :P To λογικό είναι να "κρύψουν" τα πρόσωπα των παιδιών. Το πως θα διαχειριστούν το θέμα των ενηλίκων , είναι δικό τους. Αν κρίνουν ότι πρέπει να τα κρύψουν και αυτά, εμένα μου περισσεύει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 ναρκοτικάκηδεσ Όχι, post-doc είναι της κοινωνικής ψυχολογίας. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Μουσική βραδιά στη Βίλα Αμαλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Φιλαράκι μήπως έχεις ένα ευρώ; Έκλεισαν τη Βίλα και έχω ξεμείνει, καταλαβαίνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα πω ημερομηνία για να μην παραπέμψω σε συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά δεν είναι πολλά χρόνια πριν. Κάποτε υπήρχε ένα πολύ καλό σχέδιο. Ένα παλιό νεοκλασικό - κόσμημα, ιδιοκτησίας του Δήμου, θα μετατρεπόταν σε ένα πρότυπο Πανεπιστημιακό ινστιτούτο. Κάποια μικρή ομάδα είχε δουλέψει, είχαν βρεθεί τα Ευρωπαϊκά χρήματα για τα κτηριακά και τις λοιπές υποδομές, είχαν γίνει οι μελέτες και ήταν κοντά στο να γίνουν οι συμβάσεις. Οι άνθρωποι που είχαν δεσμευτεί να αφιερώσουν τη ζωή τους για να γίνει το ινστιτούτο το καλύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη ήξεραν ότι μπορούσαν να το κάνουν. Υπήρχε μια τελευταία λεπτομέρεια, η κατάληψη. Βγήκαν όμως οι αποφάσεις, εκδόθηκε η εισαγγελική παραγγελία και ο Πρύτανης, ο Δήμαρχος, ο εισαγγελέας, ο Διευθυντής της αστυνομίας και 5-6 "όργανα" πήγαν να ενημερώσουν τους λίγους που ήταν μέσα ότι σε λίγες μέρες το κτήριο θα εκκενωθεί και σύντομα θα αρχίσουν κάποιες εργασίες για την αξιοποίησή του. Εκείνη την ώρα ένας Υπουργός πήρε τηλέφωνο κάποιον από τους "επισήμους" και τον παρακάλεσε να αναβάλλει την "επιχείρηση". (Το τηλέφωνο έγινε όταν βρίσκονταν πρακτικά στην πόρτα) Για να μην "καεί η πόλη", για να μην "έχουμε φασαρίες και αντιδράσεις" και με πιέσεις από media (κάποια χρόνια αργότερα διέπρεψε στις ίδιες εκπομπές και ο ΖΑΚΕΤΑΣ) με αναφορές της αντιπολίτευσης σε "χώρους εναλλακτικής έκφρασης και πολιτισμού" το εγχείρημα πάγωσε μετά αναβλήθηκε και τελικά πέθανε. Από εκείνους που ήθελαν να αφιερώσουν τη ζωή τους κάποιοι τελικά έφυγαν στο εξωτερικό. Σήμερα στο κτήριο βρίσκονται 4-5 μαλάκες και 2 σκύλοι. harilatron, τα bold (εγώ τα έκανα bold) στο παραπάνω ποστ σου συνιστούν ένα κείμενο που μοιάζει βουτηγμένο στην υπερβολή.. Μου κάνει εντύπωση, έχοντας διαβάσει πολλά ποστ σου στο συγκεκριμένο θέμα, άσχετα αν διαφωνώ στα περισσότερα από αυτά που λες.. Έχω άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα, οπότε δε μπορώ να σε διαψεύσω κι ούτε είναι κι ο στόχος μου.. Θα σου ζητούσα όμως να γίνεις πιο συγκεκριμένος, αναφέροντάς μας χρονολογία, το κτήριο, το ινστιτούτο.. Κι ο λόγος είναι ότι μου γεννούνται κάποια ερωτήματα: - Δε θα μπορούσε το ινστιτούτο να γίνει σε άλλο κτήριο? Προτίμησαν να πάνε χαμένοι οι κόποι τους? - Τι είδους ινστιτούτο ήθελαν να δημιουργήσουν? Δώσε λίγα στοιχεία παραπάνω για την υπόθεση γιατί έχει ενδιαφέρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση