samy paraga Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Noizy, συγνώμη για το off-topic αλλά εσύ είσαι στη photo του avatar? Αν ναι είμαστε το εντελώς αντίθετο διότι εγώ έχω καράφλα στη μέση και μαλλιά γύρω γύρω. ;D Ο κολλητός του ΣΦ είναι απ της Λέλας Καραγιάννη, όχι ο Νόιζυ ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Πάντως μην χολοσκάτε. Το νερό έχει μπεί στο αυλάκι και το αν θα μουσκέψει λίγο τα αριστερά ή τα δεξιά δεν έχει καμία σημασία. Αν ξεπεράσουμε την άρνηση θα ηρεμήσουμε. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Το να αναμετρηθούμε για το ποιος είναι ο πιο προλετάριος του forum :P δεν ωφελεί.. Λίγο πολύ, απ ότι καταλαβαίνω, ζεις την κρίση όπως οι περισσότεροι.. Δε μίλησα για εσένα συγκεκριμένα στο προηγούμενο ποστ μου, ωστόσο δεν ξέρω αν όλοι όσοι έχουν υιοθετήσει το προφίλ του τεχνοκράτη/καπιταλιστή/(νεο)φιλελεύθερου στη συζήτηση περνούν τα ίδια με σένα.. Κι αν τα περνούν - πίστεψέ με - θλίβομαι ακόμα περισσότερο με τις απόψεις τους/σας... Δεν αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου ως προλετάριο (δες σε πρότερο ποστ το γιατί δεν έχω αφεντικό), αλλά επίσης απορρίπτω πλήρως την μαρξιστική ορολογία ως κατάλληλη για να περιγράψει τη μορφολογία της σύγχρονης ελληνικής οικονομίας. Επίσης, αν μου επιτρέπεις, είναι λάθος η οπτική που σε οδηγεί στο να θλίβεσαι διότι απέναντι σε μία καταστροφή είναι λογικό καθένας να έχει τη δική του άποψη για τα αίτια και για τις πιθανές εξελίξεις. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 είναι λογικό καθένας να έχει τη δική του άποψη για τα αίτια και για τις πιθανές εξελίξεις. ποσο μαλλον οταν τα αιτια ειναι ορατα δια γυμνου οφθαλμου και οι μελλοντικες εξελιξεις κατα 99% προδεδικασμενες.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 ποσο μαλλον οταν τα αιτια ειναι ορατα δια γυμνου οφθαλμου και οι μελλοντικες εξελιξεις κατα 99% προδεδικασμενες.... Ακριβώς. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Α, βλέπω πήρε και τους αναρχικούς η μπάλα! :D Δεν είμαι αναρχικός (ούτε δηλώνω τέτοιος), αλλά απ ότι φαίνεται γνωρίζω δυο πράγματα παραπάνω από άτομα που η μόνη κατάληψη που γνώριζαν πριν τα Χριστούγεννα ήταν αυτή του σχολείου της γειτονιάς τους! Για τα μπουκάλια στην Αμαλίας: Ελα τωρα Neeq, υποτιμας τον εαυτο σου αν το πιστευεις αυτο. Ακομα και οι γατες μου που δεν ζουν Αθηνα ξερουν τι τα κανουν αυτα τα μπουκαλια. Έχεις δίκιο Waterfall. 1600 μπουκάλια τα ετοίμαζαν για την επόμενη πορεία. Άλλωστε, σε κάθε πορεία πέφτει κανά διχίλιαρο μολότοφ! Θα τα ξέρεις εσύ με τόσες σόλες που έχεις λιώσει στις διαδηλώσεις. Τους κερατάδες όμως ε? Ξέρανε τι κάνανε, σιγά μην κρατούσαν τα μπουκάλια στα Εξάρχεια. Έχει εκεί στέκια και καταλήψεις? Μπα... Στο πιο στρατηγικό σημείο τα φυλάγανε! Στη Χέυδεν! Εκεί, δίπλα στα μπάχαλα. Αλήθεια, οι γάτες σου περπατάνε συχνά τη διαδρομή Χέυδεν-Σύνταγμα? Και τέλος πάντων μας κοροϊδεύουν? Άκου λέει, "λειτουργούσε ο χώρος σαν συναυλιάδικο". Εμένα κύριοι και στο Gagarin και στο ΑΝ και στο Terra Vibe και παντού, δε μου επέτρεψαν να μπω με την Αμστελ μέσα αλλά πλήρωσα μπύρα μέσα στο χώρο η οποία ήταν σε π λ α σ τ ι κ ο π ο τ η ρ ι. Άκου λέει 1600 μπουκάλια... το υπόλοιπο 99.9% βρίσκεται σε αυτούς τους χώρους για καθαρά ωφελιμιστικά κριτήρια, και στα τέτοια του αν η αναρχία στέκει λογικά. Παίζει τέτοια φάση? Και δε μου το λες να γίνω αναρχικός που έχω φάει τα cheapis και τα groupon και τα... Να σου πω, για να γραφτώ σε ποια κατάληψη πάω? Noizy, συγνώμη για το off-topic αλλά εσύ είσαι στη photo του avatar? Αν ναι είμαστε το εντελώς αντίθετο διότι εγώ έχω καράφλα στη μέση και μαλλιά γύρω γύρω. ;D Ο Joe Strummer είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Παίζει τέτοια φάση? Και δε μου το λες να γίνω αναρχικός που έχω φάει τα cheapis και τα groupon και τα... Να σου πω, για να γραφτώ σε ποια κατάληψη πάω? Εντάξει, πήγαινε από τη βίλα τότε, να πιεις τις... επαναστατικές σου μπύρες, ;D να ακούσεις τη μουσικούλα σου για να τη βρεις, πάντα... επαναστατικά, ;D να βρεις και καμιά άκρη για τίποτα , και εντάξει, για... την επανάσταση βλέπουμε ;D Άλλωστε όλη η κάψα των πιτσιρικάδων είναι να ενταχθούν σε μια ομάδα και να πάψουν να είναι losers, αυτό να καλυφθεί, και τα άλλα τα βρίσκουμε. Αν έχει και κάνα τζερντζελέ η υπόθεση, να ανάψουν τα αίματα, ακόμα καλύτερα. ;D Μιλάμε για την πιο άκυρη ιδεολογία όλων των εποχών, άνθρωποι που χωρίς εξουσία θα πέθαιναν στη στιγμή από έλλειψη τροφής και ασφάλειας, το παίζουν... αντιεξουσιαστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Μανο, απο γνώσεις περι μουσικής και τεχνολογιας είσαι σουπερ, αλλά πολιτικά πολυ κάθετοςκαι υπερβολικος βρε αδερφε ;D Και να πεις οτι περασαμε και τιποτα τρομακτικο απο τη μια ή την αλλη πλευρα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Έχεις δίκιο Waterfall. 1600 μπουκάλια τα ετοίμαζαν για την επόμενη πορεία. Άλλωστε, σε κάθε πορεία πέφτει κανά διχίλιαρο μολότοφ! Πες μας εσυ ποσες μολοτοφ πεφτουν πανω-κατω σε καθε πορεια, φαινεται οτι καθεσαι και τις μετρας απο τον καναπε σου και προφανως βρισκεις το παραπανω νουμερο μεγαλο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, πήγαινε από τη βίλα τότε, να πιεις τις... επαναστατικές σου μπύρες, ;D να ακούσεις τη μουσικούλα σου για να τη βρεις, πάντα... επαναστατικά, ;D να βρεις και καμιά άκρη για τίποτα , και εντάξει, για... την επανάσταση βλέπουμε ;D Άλλωστε όλη η κάψα των πιτσιρικάδων είναι να ενταχθούν σε μια ομάδα και να πάψουν να είναι losers, αυτό να καλυφθεί, και τα άλλα τα βρίσκουμε. Αν έχει και κάνα τζερντζελέ η υπόθεση, να ανάψουν τα αίματα, ακόμα καλύτερα. ;D Μιλάμε για την πιο άκυρη ιδεολογία όλων των εποχών, άνθρωποι που χωρίς εξουσία θα πέθαιναν στη στιγμή από έλλειψη τροφής και ασφάλειας, το παίζουν... αντιεξουσιαστές. Πώς να πάω στη βίλα ρε συ, αφού έχει κάνει κατάληψη η αστυνομία! (μη μου πεις ότι δεν το ξερες, αφού τη βίλα αμαλίας με την είσοδο της αστυνομίας την έμαθες) Έχει πλάκα πάντως που με βάπτισες αντιεξουσιαστή, πιτσιρικά, loser και ναρκωμανή χωρίς να με ξέρεις... Αν σου στάξω δεκάρικο θα μου πεις και το ριζικό μου? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση