trolley Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Τρολευ να μην κάνουμε ένα λάθος αγοράρα μου; Το ξέρει το αφεντικό σου ότι παίζεις στο Ιντερνέτ ενώ θα έπρεπε να δουλεύεις ωρέ; Δεν έχω αφεντικό. Αφεντικό έχουν μόνο οι σκύλοι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Τι σου ειναι κι αυτοι οι αναρχικοι,καταστρεψενε την Ελλαδα με τις μιζες που τσεπωνανε και τα αφορολογητα εκατομμυρια που εβγαζαν στις Ελβετιες τοσα χρονια,ασε που δεν κρατουσαν και βιβλια εσοδων-εξοδων στις βιλες. Εχει δικιο η tv που ασχολειται μονο μαζι τους,αυτοι φταινε. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω αφεντικό. Αφεντικό έχουν μόνο οι σκύλοι. (A) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Πάντως, πρέπει να το πω... οι αριστεροί που έχουμε στο φόρουμ είναι πέντε κλάσεις πιο πάνω από τους.. έξω. Εδώ ο άλλος ανέφερε την Ραντ, που έτσι και ρωτήσεις στάνταρ κνήτη ποια είναι, παίζει να λιποθυμήσει. Και ο neeq (που έχει και χιούμορ) μια χαρά είναι ο άνθρωπος, και ο astraxan έχει ανοίξει και πέντε βιβλία, και βέβαια ο δικός μου - ο 750 - πως.. όλοι τους είναι πολύ καλύτεροι και πολύ πιο συζητήσιμοι από τους κάφρους που έχω συναντήσει στην ιδιωτική μου ζωή. Άσε δηλαδή που έχουν και τα δίκηα τους: Τι σου ειναι κι αυτοι οι αναρχικοι,καταστρεψενε την Ελλαδα με τις μιζες που τσεπωνανε και τα αφορολογητα εκατομμυρια που εβγαζαν στις Ελβετιες τοσα χρονια,ασε που δεν κρατουσαν και βιβλια εσοδων-εξοδων στις βιλες. Τώρα, το ότι διαφωνούν με εμένα, ε.. εντάξει δεν είναι και τόσο σοβαρό.. σημασία έχει να παραμένουν τίμιοι απέναντι στις απόψεις τους, και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πάρτη τους. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω αφεντικό. Αυτό είναι νεοφιλελεύθερο; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Πάντως, πρέπει να το πω... οι αριστεροί που έχουμε στο φόρουμ είναι πέντε κλάσεις πιο πάνω από τους.. έξω +1000 το πρωϊ ενας απο αυτους τους καθυστερημενους ουρλιαζε στο ραδιοφωνο για τον αγωνα των "χαμηλομισθων" του ΜΕΤΡΟ (4000 μεσος μισθος )... Τώρα, το ότι διαφωνούν με εμένα, ε.. εντάξει δεν είναι και τόσο σοβαρό.. σημασία έχει να παραμένουν τίμιοι απέναντι στις απόψεις τους, και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πάρτη τους. μια χαρα παιδια ειναι οι περισσοτεροι...αλλωστε πρεπει να αγαπαμε τους φιλους μας με τα ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ τους... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ειναι τα παιδια δεν ειναι δα και ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ;D Και εγω εχω ενα φιλο που πινει ολη μερα....παραμενει ομως φιλος μου και τον βοηθαω να ξεπερασει το ΣΟΒΑΡΟ προβλημα του..ετσι και εμεις πρεπει να τους βοηθησουμε να ξεπερασουν το σοβαρο προβλημα τους και να βαδισουν στον ΣΩΣΤΟ δρομο του καπιταλισμου...για ΑΥΤΟ ειναι αλλωστε και οι φιλοι... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Τι σου ειναι κι αυτοι οι αναρχικοι,καταστρεψενε την Ελλαδα με τις μιζες που τσεπωνανε και τα αφορολογητα εκατομμυρια που εβγαζαν στις Ελβετιες τοσα χρονια,ασε που δεν κρατουσαν και βιβλια εσοδων-εξοδων στις βιλες. Ο καθένας καταστρέφει με τα μέσα που διαθέτει. Οι αναρχικοί διαθέτουν και προτιμούν λοστάρια, μολότωφ, σφυριά, πέτρες, τόξα, σφενδόνες, γκαζάκια και ζελατινοδυναμίτιδα. Πάντως είμαι βέβαιος πως οι αναρχικοί αν είχαν μεγάλη περιουσία θα ήταν τύπος και υπογραμμός με την Εφορία λέμε και κάνα αστείο να γελάμε λιγάκι, μη φωνάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Αυτό είναι νεοφιλελεύθερο; Εντελώς ειλικρινά, δεν ξέρω. Μου το είπε ένας πενηντάχρονος μάστορας φωτογραφικών, πριν τριάντα χρόνια περίπου όταν είχα πιάσει την πρώτη μου δουλειά και μου είχε δώσει ο εργοδότης μου 3.000 δραχμές (μυθικό ποσό στα μάτια μου) για να κατέβω στο Κέντρο και να παραλάβω ένα φωτογραφικό φακό που είχε αφεθεί για φτιάξιμο. Ανέβηκα στον τρίτο όροφο και μέσα ήταν τρεις άντρες που κάπνιζαν και μιλάγανε, οπότε απευθύνομαι στον άνθρωπο πίσω από τον πάγκο και του λέω "με έστειλε το αφεντικό μου για να πάρω το φακό". Αυτός με κοίταξε αυστηρά και μου είπε " μην το ξαναπείς αυτό, αφεντικό έχουν μόνο οι σκύλοι". Ε.. και δεν το ξαναείπα. Νομίζω ότι ο όρος "νεοφιλελεύθερος" δεν υπήρχε τότε, άσε δε που ο τεχνικός δεν μου φάνηκε για δεξιός, δεν έμοιαζε καθόλου με τους δεξιούς μπακάληδες που είχαμε στη Κυψέλη. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 μια χαρα παιδια ειναι οι περισσοτεροι...αλλωστε πρεπει να αγαπαμε τους φιλους μας με τα ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ τους... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ειναι τα παιδια δεν ειναι δα και ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ;D Και τι το κακό έχει δηλαδή ο κομμουνισμός; Για παράδειγμα, προσωπικά βρίσκω την 2η και 3η συλλαβή του χάρμα. Οκ, το υπόλοιπο δεν τρώγεται, αλλά θα πρέπει να προσπαθούμε να βλέπουμε το θέμα θετικά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ο καθένας καταστρέφει με τα μέσα που διαθέτει. Οι αναρχικοί διαθέτουν και προτιμούν λοστάρια, μολότωφ, σφυριά, πέτρες, τόξα, σφενδόνες, γκαζάκια και ζελατινοδυναμίτιδα. Θα σ'ακουσει κανας Βοριδης και θα γελάει :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση