samy paraga Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 @ΣΑΜΥ, δεν σε θεωρώ "κρυφοκομμουνιστή", αλλά κομμουνιστή. Με βάση όσα έχεις γράψει πάντα, όχι επειδή έτσι μου 'ρθε. Εσύ νομίζεις πως κρύβεσαι, όχι εγώ. Και φυσικά είναι δικαίωμά σου. Το πολιτικό σύστημα που έχουμε (και όχι εγώ προσωπικά, όπως δήθεν κατάλαβες) σου επιτρέπει να είσαι κομμουνιστής και να δρας ως τέτοιος. Σύντροφοι και συντρόφισσες ,δεν μπορώ να κρύβομαι άλλο ,έγινα αντιληπτός ,από τούδε θα δρω απροκάλυπτα Να το πάρω διαφορετικά ,λίγο προς το αστείο ,γιατί αλλιώς δεν παλεύεται ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα δεν πρότεινα να απαγορευτεί κάτι, ούτε έχω καμια τέτοια δίαθεση. Έχω όμως δικάιωμα να πω την άποψη μου για την αισθητική του πράγματος. Αν αυτό σε ενοχλεί, είσαι απλά φασίστας. Και εγώ για το αισθητικό μέρος της τοποθέτησης σου είχα ένσταση. Δεν με ενοχλεί, ούτε μου αρέσει. Την ανέχομαι και εγώ, όπως οφείλω. Κατά τα άλλα είμαι και Φασίστας και Πάοκ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Κατά τα άλλα είμαι ΠάΣοκ. ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Βρε kpeyos χαλάρωσε λίγο να χαρείς. Δεν τρεχει και τίποτα, έχεις την γνώμη σου επί του θέματος και τέλος. Μην πετάς έτσι αψήφιστα τέτοιους χαρακτηρισμούς, όχι γιατί δεν είναι γενικά σωστό (ποιός είμαι εγώ άλλωστε για να σου πω τι είναι σωστό γενικά), αλλά γιατί χαλάει μια κατ' άλλα ήρεμη και ενδιαφέρουσα (το λιγότερο) συζήτηση. Αν δεν σ' αρέσει μην την χαλάς στους άλλους που τους αρέσει. :) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον Laughαζάνη, το απόσπασμα που παραθέτει ο Χαρίλαος είναι απόλυτα συνεπές με τις τοποθετήσεις του ανδρός όσα χρόνια τον θυμάμαι. Απ' ό,τι ξέρω, οι τοποθετήσεις αυτές δεν εκφράζουν την κεντρική γραμμή του κόμματός του, ούτε είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην (πασοκογενή) εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε, όσο εξωφρενικά και να είναι αυτά που γράφει, δεν χρειάζεται να τους δίνεται ιδιαίτερο βάρος. Όπως δεν πρέπει να θεωρεί κανείς την ΝΔ χουντικό ή εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα επειδή κάποια στελέχη της (και σύμβουλοι του πρωθυπουργού, παρακαλώ) επιδίδονται συχνά σε εθνικιστικά και ρατσιστικά παραληρήματα τα οποία θα ζήλευε και ο Κασιδιάρης. Με άλλα λόγια, όσο πιθανό είναι η ΝΔ να επιβάλει στρατιωτικό νόμο και να ανοίξει τα ξερονήσια, τόσο πιθανό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιήσει την διγλωσσία του ως τέχνασμα για να επιβάλει κομμουνισμό. Ψυχραιμία. Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Μαζί με το σύριζα θα έρθουν όλα τα "καλά" του κομμουνισμού, ότι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε, μιλάμε για επίπεδο γκουλαγκ και δεν κάνω ΚΑΜΙΑ πλάκα. Εϊναι σα να δώσεις την κυβέρνηση στη χρυσή αυγή, τι περιμένετε να γίνει μετά; Και, ΝΑΙ, χρυσή αυγή και χειρότερα είναι ο σύριζα, με καλόπαιδα αριστερούς έτοιμους να εξαφανίσουν τους "εχθρούς". Το ξέρω ότι ακούγεται κουφό. Το κρίμα σε αυτούς που ψηφίζουν σαν αρνιά "για διαμαρτυρία", οι από μέσα είναι τουλάχιστον πραγματιστές μακιαβελικού τύπου, και με κοχόνες μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ για το αισθητικό μέρος της τοποθέτησης σου είχα ένσταση. OK να το συζητήσουμε το θέμα. Τί θεωρείς αντιαισθητικό λοιπόν; Ξεκαθάρισα στις ενστάσεις του theoctapus τη συλλογιστική μου. Από κει και πέρα δεν θεωρείς ότι όντας κάποιος που δεν τον ενδιαφέρει η ουσία του ιστότοπου υπάρχουν χίλια μύρια καλύτερα μέρη όπου μπορεί να κάνει πολιτικές αναλύσεις; Επειδή αναφέρεσαι στη διαχείριση, θα αναφερθώ και εγώ σε παλιότερα post του Yameth ο οποίος έχει κάνει την παράκληση να αποφεύγεται η χρήση του noiz ως chatroom και έχει επισημάνει ότι οι πολιτικές συζητήσεις γίνοται υπό καθεστώς ανοχής λίγο ως πολύ. Θα σε παραπέμψω επίσης στους σαφείς κανόνισμούς του forum. Όσο για τα υπόλοιπα, εννοείται πως εκλαμβάνω ως αστείο το είσαι ΠΑΟΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Μου είναι αδύνατο να φανταστώ ότι αν μια τέτοια κρίση ξεσπούσε κάπου αλλού θα γινόταν σοβαρή συζήτηση περί κομμουνισμού, εθνικοποιήσεων κλπ. Όταν ένα σύστημα διακυβέρνησης έχει εφαρμοστεί σε πάνω από 40 κράτη και έχει αποτύχει σε όλα, θα έπρεπε να είναι προφανές ότι η αποτυχία του δεν οφείλεται σε κακή εφαρμογή της θεωρίας ή σε εξωτερικούς παράγοντες, αλλά σε εγγενή προβλήματα της ίδιας της θεωρίας. .... Μα ο καπιταλισμός κατέρρευσε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Μαζί με το σύριζα θα έρθουν όλα τα "καλά" του κομμουνισμού, ότι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε, μιλάμε για επίπεδο γκουλάγκ και δεν κάνω ΚΑΜΙΑ πλάκα. Εϊναι σα να δώσεις την κυβέρνηση στη χρυσή αυγή, τι περιμένετε να γίνει μετά; Και, ΝΑΙ, χρυσή αυγή και χειρότερα είναι ο σύριζα, με καλόπαιδα αριστερούς έτοιμους να εξαφανίσουν τους "εχθρούς". Το ξέρω ότι ακούγεται κουφό. Το κρίμα σε αυτούς που ψηφίζουν σαν αρνιά "για διαμαρτυρία", οι από μέσα που ξέρουν τι παίζεται είναι τουλάχιστον πραγματιστές μακιαβελικού τύπου, και με κοχόνες μάλιστα. Φρίκη, Φόβος, TROMOS ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Μαζί με το σύριζα θα έρθουν όλα τα "καλά" του κομμουνισμού, ότι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε, μιλάμε για επίπεδο γκουλαγκ και δεν κάνω ΚΑΜΙΑ πλάκα. Δεν το λεω επικριτικά, αληθεια. Αλλά για να βλέπεις τον ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό κόμμα, θα πρέπει να καθεσαι πολυυυυ δεξια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση