trolley Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Το μελλον δεν το ξερουμε ,τι θα κανει ο Αλεξης.Γι'αυτο μην προδικαζεις.Μπορει να μας σωσει ,μπορει να μας παει εκει που μας παν κι αλλοι(το τριο Στουντζες)...Μαλλον κατι θα γινει,γι'αυτο κανει αυτα τα ταξιδια. Ειδικά για τον Αλέξη, δεν χρειάζεται να είναι μάντης κάποιος για να αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται. Όσο για τα ταξίδια, νομίζω ότι τους αποδίδεις σπουδαιότητα που δεν έχουν. Π.χ. χωρίς να υπάρχει επίσημη (ή άλλη) πρόσκληση, ο Αλέξης πήρε τέσσερις ανθρώπους του, νοικιάσανε ένα πουλμανάκι και πήγανε στο Βερολίνο (δηλαδή.. πήγανε και το νοικιάσανε εκεί, υποθέτω). Παρ' ότι έκανε απίστευτο ψοφόκρυο (και κανονικά δε θα έβγαιναν από το αυτοκίνητο παρά μόνο αφού έφθαναν στον προορισμό τους), κατέβηκαν και περπάταγαν πάνω από κάτι γέφυρες προκειμένου να δώσουν πόζες στον κάμεραμαν που τους παρακολουθούσε, κάνοντας κοντινά πλάνα ώστε να μην προδίδεται (εκ' πρώτης όψεως) ότι πρόκειται για τέσσερα άτομα. Ο Σόϊμπλε ήταν υποχρεωμένος να τιμήσει το πρωτόκολο και να δώσει στον αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης τα λεπτά (ναι) που δικαιούται. Αυτό ήταν ΟΛΟ. Προσωπικά γέλαγα που έβλεπα ότι πραγματικά οι τέσσερις άνθρωποι κρύωναν (έχω βρεθεί σε γερμανικό κρύο και δεν είναι ότι καλύτερο), αλλά παρ' όλα αυτά επέμεναν να περπατάνε για να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακές ανάγκες. Δεν μιλώ λοιπόν για κανένα μέλλον, μιλώ για το φαιδρό τους παρόν. Παρόμοιες πλάκες (μείον το κρύο) θα γίνουν και στο NYC όπου έχω ανθρώπους και μπορώ να σου πω πολύ σοβαρά ότι τον έχουν σε μάλλον χαμηλή εκτίμηση (οι ομογενείς τους οποίους - και καλά - θα συναντήσει), και όπου επίσης πήγε χωρίς καμία πρόσκληση, ελπίζοντας ότι σύντομα θα γίνουν εκλογές. Αλλά δεν θα γίνουν, οπότε χαλάλι τα καύσιμα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Kι εγω αυτο λεω, νεο παιδι ειναι ο Αλεξης, εχει και μια σπιρταδα η ματια του, δεν μπορει, καποιο ασσο εχει στο μανικι. Superfunk πολλους αριθμους γραφεις ορε παιδι μου, διαολικα πραματα, με αυτες τις αλχημειες τα σιντιες και τους διαολους ο ΓΑΠ μας την εσκασε. Αntipaleuon 200500mg υπογλωσσιο. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Αν έχει γίνει λανθασμένη αποτύπωση του ελλείμματος αυτό είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να τιμωρηθούν. ;D ;D ;D ;D ;D Βρε Χαρίλατρε... ε, δεν είναι έτσι απλά μια... λανθασμένη αποτύπωση- δεν είναι ας πούμε, έριξα πολύ αλάτι στο φαγητό... φτου λανθασμένη ενέργεια, γιατί μου έγινε λύσσα ;D Εδώ μιλάμε για μια χώρα, για τους ανθρώπους της και μια καταστροφή. Και όχι ότι δεν πηγαίναμε ντουγρού για εκεί... Όχι όμως «ε, ένα λαθάκι 3 μονάδες κάναμε δεν άνοιξε και μύτη». Εδώ προκλήθηκαν παγκόσμιες οικονομικές αναταράξεις καθώς το ευρώ πήγε και ήρθε... Θυμήσου απλά τι έγινε όταν ο π@π@ρ@ς ποδηλάτης, επέστρεψε από την σύνοδο κορυφής «πακέτο διάσωσης ΙΙ»... Ξαμόλησε την ρουκέτα Δημοψήφισμα και έγινε της Καημένης στην Ευρώπη. Τι έλεγαν οι Γάλλοι- Εγκεφαλικό πήγε να πάθει ο Σαρκοζί μόλις το άκουσε... Η Μέρκελ; Ατμούς... Τα ξεχνάμε αυτά ή ήταν άλλος ένας «λανθασμένος χειρισμός»; Λάθη σε αυτό το επίπεδο- συγνώμη- αλλά δεν παίζουν... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Terry κανε τον κοπο να διαβασεις προσεκτικα αυτα που γραφω παραπανω... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Terry κανε τον κοπο να διαβασεις προσεκτικα αυτα που γραφω παραπανω... ;) Νίκο μου ευχαρίστως, αλλά δεν μου λες και σελίδα- γιατί έχουμε χάσει λίγο την μπάλα με τόσες σελίδες ;D ΕΔΙΤ: Νομίζω ότι το βρήκα all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αντέγραφε... τον Μπομπ Ντίλαν http://www.iefimerida.gr/node/87121#ixzz2IjXG3AqE Χρηστούλη μου νύχτιάτικα...Το κόβω το...όργανο, τώρα! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mwahmilt Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Ειδικά για τον Αλέξη, δεν χρειάζεται να είναι μάντης κάποιος για να αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται. Όσο για τα ταξίδια, νομίζω ότι τους αποδίδεις σπουδαιότητα που δεν έχουν. Π.χ. χωρίς να υπάρχει επίσημη (ή άλλη) πρόσκληση, ο Αλέξης πήρε τέσσερις ανθρώπους του, νοικιάσανε ένα πουλμανάκι και πήγανε στο Βερολίνο (δηλαδή.. πήγανε και το νοικιάσανε εκεί, υποθέτω). Παρ' ότι έκανε απίστευτο ψοφόκρυο (και κανονικά δε θα έβγαιναν από το αυτοκίνητο παρά μόνο αφού έφθαναν στον προορισμό τους), κατέβηκαν και περπάταγαν πάνω από κάτι γέφυρες προκειμένου να δώσουν πόζες στον κάμεραμαν που τους παρακολουθούσε, κάνοντας κοντινά πλάνα ώστε να μην προδίδεται (εκ' πρώτης όψεως) ότι πρόκειται για τέσσερα άτομα. Ο Σόϊμπλε ήταν υποχρεωμένος να τιμήσει το πρωτόκολο και να δώσει στον αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης τα λεπτά (ναι) που δικαιούται. Αυτό ήταν ΟΛΟ. Προσωπικά γέλαγα που έβλεπα ότι πραγματικά οι τέσσερις άνθρωποι κρύωναν (έχω βρεθεί σε γερμανικό κρύο και δεν είναι ότι καλύτερο), αλλά παρ' όλα αυτά επέμεναν να περπατάνε για να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακές ανάγκες. Δεν μιλώ λοιπόν για κανένα μέλλον, μιλώ για το φαιδρό τους παρόν. Παρόμοιες πλάκες (μείον το κρύο) θα γίνουν και στο NYC όπου έχω ανθρώπους και μπορώ να σου πω πολύ σοβαρά ότι τον έχουν σε μάλλον χαμηλή εκτίμηση (οι ομογενείς τους οποίους - και καλά - θα συναντήσει), και όπου επίσης πήγε χωρίς καμία πρόσκληση, ελπίζοντας ότι σύντομα θα γίνουν εκλογές. Αλλά δεν θα γίνουν, οπότε χαλάλι τα καύσιμα. Δεν ξερω αν στις επομενες εκλογες αν και ποτε γινουν θα βγει ο Αλεξης η ο Καμμενος η δεν ξερω ποιος,παντως το τριο Στουντζες αποκλειεται να ξαναβγει μαυτα που κανει. Δηλ. καθε φορα λενε :τα τελευταια μετρα,ειναι τα τελευταια,κοσμε κανε κουραγιο,και μετα απο 2 μερες 3,λενε: ομως αν δεν πιασουμε τους στοχους τοτε ξανακοβονται μισθοι και συνταξεις.Αμα αυτοι ειναι αχρηστοι να μαζεψουν φορους και δεν φορολογουν και κανα πλουσιο,τοτε θα βγει ο Αλεξ.Εκτος αν υπαρχει μεγαλο ποσοστο μαζοχισμου στο λαο και τους ξαναψηφισουν. Παντως διαβαστε κι αυτο προς προβληματισμο: http://www.inews.gr/96/syndikato-ota-attikis-den-echoume-den-boroume-den-antechoume-na-plironoume-forous-kai-charatsia.htm Οσο για το γελιο που εριξες βλεποντας τους στο κρυο,δηλ. ο Σαμαρας ειχε υψηλοτερο αιματοκριτη και δεν κρυωνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Νίκο μου ευχαρίστως, αλλά δεν μου λες και σελίδα- γιατί έχουμε χάσει λίγο την μπάλα με τόσες σελίδες ;D cosmopolitan σελ 345 ,πως οι μπράβοι του Τ.λη έριξαν μερικές ψιλές στο μπήχτη Γ ,ένα απογευματάκι,που έκανε ποδήλατο στη Νάουσα Πάρου για τα μάτια της συζὐγου του και βουλευτίνας-υπουργού Α.Γ. ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 ;D ;D ;D ;D ;D Βρε Χαρίλατρε... ε, δεν είναι έτσι απλά μια... λανθασμένη αποτύπωση- δεν είναι ας πούμε, έριξα πολύ αλάτι στο φαγητό... φτου λανθασμένη ενέργεια, γιατί μου έγινε λύσσα ;D Εδώ μιλάμε για μια χώρα, για τους ανθρώπους της και μια καταστροφή. Και όχι ότι δεν πηγαίναμε ντουγρού για εκεί... Όχι όμως «ε, ένα λαθάκι 3 μονάδες κάναμε δεν άνοιξε και μύτη». Εδώ προκλήθηκαν παγκόσμιες οικονομικές αναταράξεις καθώς το ευρώ πήγε και ήρθε... Θυμήσου απλά τι έγινε όταν ο π@π@ρ@ς ποδηλάτης, επέστρεψε από την σύνοδο κορυφής «πακέτο διάσωσης ΙΙ»... Ξαμόλησε την ρουκέτα Δημοψήφισμα και έγινε της Καημένης στην Ευρώπη. Τι έλεγαν οι Γάλλοι- Εγκεφαλικό πήγε να πάθει ο Σαρκοζί μόλις το άκουσε... Η Μέρκελ; Ατμούς... Τα ξεχνάμε αυτά ή ήταν άλλος ένας «λανθασμένος χειρισμός»; Λάθη σε αυτό το επίπεδο- συγνώμη- αλλά δεν παίζουν... ... terrymou, δεν ξέρω που διαφωνούμε. Ειδικά όταν κι εσύ διαπιστώνεις ότι όντως δεν τίθεται θέμα ένταξης ή μη στο μηχανισμό. Πάντως όντως αν σε τόσο μια κρίσιμη στιγμή φούσκωσαν το έλλειμμα είτε λόγω ανοησίας (π.χ. για να ενοχοποιήσουν την προηγούμενη κυβέρνηση όπως γινόταν πάντα) είτε από υπερβολική "πρεμούρα" νοικοκυροσύνης τότε πρέπει να καταδικαστούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Οσο για το γελιο που εριξες βλεποντας τους στο κρυο,δηλ. ο Σαμαρας ειχε υψηλοτερο αιματοκριτη και δεν κρυωνε? Κοίταξε, είναι φανερό ότι είσαι "συμπαθών" προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ή - τουλάχιστον - απάδεις του τρίο Στούντζες, όπως το λες). Μην κάνεις όμως το λάθος να νομίζεις ότι εγώ είμαι δεξιός (όπως το κάνουν άλλοι στο φόρουμ), διότι δεν συμβαίνει. Κατ' επέκταση, μην κάνεις το λάθος να με ρωτάς απαξιωτικά προς το Σαμαρά, διότι θα σου απαντήσω ως αριστερός και θα σου πω ότι από την αριστερά περιμένω ακριβώς να μην υιοθετεί τα μαρκετινίστικα/γελοία επικοινωνιακά κόλπα του κάθε Σαμαρά. Τυχόν αποτυχία της να το κάνει, αποτιμάται από εμένα προσωπικά ως κάτι αισχρότερο από την οποιαδήποτε δεξιά καραγκιοζιά, διότι ακριβώς περιμένω περισσότερα σε ανθρώπινο (τουλάχιστον) επίπεδο. Έχοντας πει όλα αυτά, και επειδή είσαι νέος στο φόρουμ, να πω και σε 'σένα ότι είμαι φιλελεύθερος και ότι θεωρώ τους δεξιούς και τους αριστερούς εξίσου άσχετους με τις πολιτικές μου πεποιθήσεις. Όμως, πιστεύω ότι η εποχή των μονοκομματικών κυβερνήσεων στην Ελλάδα, επιτέλους τελείωσε. Λέω "επιτέλους" διότι πίσω από κάθε ισχυρή μονοκομματική κυβέρνηση της τελευταίας 35ετίας υπάρχει ένας πολιτικός αρχηγός-μεσσίας ο οποίος χρησιμοποιώντας λαϊκίστικα επιχειρήματα υφαρπάζει την ψήφο του εκλογικού σώματος και τους κοροϊδεύει (κάτι με το οποίο ήδη συμφώνησες). Στο μέλλον, ας έχουμε κυβερνήσεις συνεργασίας: αυτό άλλωστε είναι και το πνεύμα του πολιτεύματος που έχουμε (και του Συντάγματος), και όχι το να υπάρχει ΕΝΑΣ μάγκας και καραμπουζουκλής αρχηγός που να "παραιτεί" υπουργούς από το αεροπλάνο (έτσι, για να θυμηθούμε και τον πρώτο διδάξαντα). Το ότι η πρώτη κυβέρνηση συνεργασίας που έχουμε δεν είναι δα και η καλύτερη οφείλεται κυρίως στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο δόθηκε η ευκαιρία να είναι αρχηγός αυτής της κυβέρνησης και την αρνήθηκε. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι, ότι μέσα σε λίγους μήνες δε θα ήταν δυνατόν να υπάρξει εντελώς νέο και άμεμπτο πολιτικό προσωπικό - θα γίνει και αυτό όμως. Μέχρι τότε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ας παραδεχθεί επιτέλους τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και του κόμματός του, ας αποφασίσει τις συμμαχίες του σε περιβάλλον ειλικρίνειας και ας απορρίψει κάτι γελοίους που έχει υπό τη στέγη του (αναπόφευκτο για έναν τόσο νέο αρχηγό). Αν τα κάνει αυτά, θα πάρει την κυβέρνηση της χώρας. Αν όχι, μην έχεις καμμία αμφιβολία ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι πολύ παρόμοια με τη σημερινή: ο άνθρωπος που θα σταθεί μπροστά στο γερμανικό κοινοβούλιο και θα πει "παιδιά, θυμάστε που είχαμε δώσει κάτι δανεικά στην Ελλάδα;.. ε, ξεχάστε τα...." απλώς δεν έχει γεννηθεί ακόμη. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση