Προς το περιεχόμενο

Πολιτικά σχόλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ή δεν θυμάσαι, ή τρολάρεις ή συκοφαντείς.

Ο Ninja ποτέ δεν βρέθηκε υπόλογος. Η Ελληνιά της μορφής "σώπα μωρέ" συζητήθηκε.

Η βιασύνη δεν ειναι αρετή για τη διαχείριση, που υποκυπτει στα προσωπικά της πάθη, τα οποια παρεμποδίζουν την απροσκοπτη λειτουργια του φορουμεως.

[κουότε από το θεμα για τα μακ]Στη συνέχεια όσων γράφτηκαν, θα επιστρέψω σε ένα μικρό (όπως προκύπτει) αλλά σημαντικό ζήτημα: ας μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο OP αναζητούσε πληροφορίες για φοροδιαφυγή, παρά τους σαρκασμούς που ακολούθησαν και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να παίξει με την όλη ιδέα.

Γιατί; Διότι αν δεν προτίθεσαι να αποπειραθείς φοροδιαφυγή, δεν υπάρχει κανένας (μα κανένας) λόγος να "φέρεις" ένα Mac από τον Καναδά, καθώς με τους φόρους η τιμή θα φτάσει (και μάλλον θα ξεπεράσει) την τιμή στην οποία το Mac ήδη διατίθεται στη χώρα μας.

Αυτός είναι ο λόγος που ο νους όλων μας πήγε στη πιθανότητα φοροδιαφυγής, απλά ο OP συμμαζεύτηκε απότομα όταν είδε ότι έγινε θόρυβος. Και βέβαια, υπό αυτή την αντίληψη πραγμάτων, καθίσταται ακόμη πιο σαφές ότι η απάντηση του Harilatron ήταν η αρμόζουσα. [/κουοτε από το θεμα για τα μακ]

Αλλά δεν ήταν αυτό το θεμα. Το θεμα ειναι, αυτοι που εγραφαν +1000 για το λιθοβολισμο που αξίζει στους "μαζι-τα-φαγαμε-σαλεπιτζηδες-που δεν κοβουν αποδειξη", τωρα λένε έεεελα μωρε πως κάνεις, εξαπατησαν και μερικα εκατομμυρια κοσμο και τι έεεεγινε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Το θεμα ειναι, αυτοι που εγραφαν +1000 για το λιθοβολισμο που αξίζει στους "μαζι-τα-φαγαμε-σαλεπιτζηδες-που δεν κοβουν αποδειξη", τωρα λένε έεεελα μωρε πως κάνεις, εξαπατησαν και μερικα εκατομμυρια κοσμο και τι έεεεγινε...

Εσυ τελικα η δεν καταλαβαινεις ή ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν καταλαβαινεις...ελπιζω να ειναι το δευτερο.... ;D 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εσυ τελικα η δεν καταλαβαινεις ή ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν καταλαβαινεις...ελπιζω να ειναι το δευτερο.... ;D  

Δεν το κανω απο κακία, αλήθεια.

Απλά διαβαζω αυτο:

ειναι απαραδεκτο αλλα και παλι ΑΣΤΕΙΟ σε σχεση

και αναρωτιεμαι γιατι εχει διαφορα με το "αλλα και παλι" του τυροπιτα που δεν εκοβε όλες τις αποδειξεις που επρεπε.

Τι δεν καταλαβαινεις καλε μου ανθρωπε?

Η χωρα χρεοκοπησε γιατι ενω λεγαμε οτι ειχαμε ελλειμα 6% το ελλειμα ηταν διπλασιο (κοντα στο τριπλασιο)  .

Αν ΔΕΝ ηταν διπλασιο ΔΕΝ θα χρεοκοπουσαμε...

Τωρα το αν ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο απο τριπλασιο..αυτο μας μαρανε?

Νομιζεις δηλ. οτι ΔΕΝ θα χρεοκοπουσαμε αν λεγαμε οτι το ελλειμα ηταν 2 μοναδες λιγοτερο?

Και σου ειπα κι ολας αν ΟΝΤΩΣ (μετα τη δικη) αποδειχτει οτι δωσανε ξανα λαθος νουμερα,να πανε μεσα...

...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Νομιζεις δηλ. οτι ΔΕΝ θα χρεοκοπουσαμε αν λεγαμε οτι το ελλειμα ηταν 2 μοναδες λιγοτερο?

Δεν ειναι ότι δεν καταλαβαίνω, είναι ότι δεν τα λέω καλα.

Αυτό που λες παραπάνω, δεν ειναι ακριβως αντιστοιχο του "αν εκοβε ο Στελιος ο μπουγατσατζης αποδειξεις δε θα είχαμε οικονομικό πρόβλημα σημερα?"

Αν όχι, τότε όντως δεν καταλαβαινω, το παραδέχομαι ειλικρινως...

Για το υπολοιπο ποστ σου, δεν αμφισβήτησα ποτε ότι κι εσυ όπως και ολοι μας εδω μέσα θελουμε δικαιοσύνη...Ο Κεδικογλου δε νομιζω να παιζει κιθαρα ;D

[κουότε από το θεμα για τα μακ]

Το quote είναι από δικό μου γραπτό.

Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι περιέγραφε με ακρίβεια αυτό που είχε συμβεί.

Mea Culpa

• Moderator

Αλλά δεν ήταν αυτό το θεμα. Το θεμα ειναι, αυτοι που εγραφαν +1000 για το λιθοβολισμο που αξίζει στους "μαζι-τα-φαγαμε-σαλεπιτζηδες-που δεν κοβουν αποδειξη", τωρα λένε έεεελα μωρε πως κάνεις, εξαπατησαν και μερικα εκατομμυρια κοσμο και τι έεεεγινε...

Δεν ξέρω πως ο αντιλήφθηκε ο καθένας, αλλά μπορώ να σου πω την δική μου άποψη.

Ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι) διώκεται για κακούργημα

Οπότε για να φτάσει η δουλειά σε αυτό το σημείο (μάλλον) υπήρχε και φωτιά εκτός του καπνού.

Το γεγονός ότι μια (κατά την άποψη μου ή τουλάχιστον από αυτό που είδα) ευσυνείδητη κυριούλα, που ήταν προσωπική φίλη του ΓΑΠ, είναι το μόνο παρήγορο..

Δεν είναι όλοι σάπιοι...

Τώρα, το ήμασταν για φούντο (μέσες- άκρες) δεν το συζητώ, όμως το σπρώξαμε το θέμα να πάει μια ώρα αρχύτερα.

Μόνο που δεν θεωρώ τον εαυτό μου αφελή για να καταπιώ- όταν θα έρθει ή ώρα- ότι ο Γεωργίου... το σπάσε μόνος του το στικάκι  ;) ;D ;D ;D

Στα δικά μου τα μάτια- (άντε και στου Στρος Καν και του Ρουμελιώτη)- το τρόικα ΔΝΤ ήταν επιλογή ΓΑΠ- ΠΑΣΟΚ

Διορθώστε αν κάνω λάθος, αλλά προεκλογικά δεν θυμάμαι να είχε εκστομιστεί κάτι τέτοιο από τα «πράσινα συντρόφια». ΔΝΤ ας πούμε...

Και για να μην το κλωθογυρίζω, αυτό που απαιτώ να δω μετά από αυτές τις τόσο ενδιαφέρουσες εξελίξεις, είναι η «πράσινη ακρίδα» να τσακιστεί και φύγει από την κυβέρνηση.

Προσωπικά και μόνο ότι υπάρχουν, με προσβάλει και με προκαλεί...  

all this has happened before and will happen again

• Moderator

Η βιασύνη δεν ειναι αρετή για τη διαχείριση, που υποκυπτει στα προσωπικά της πάθη, τα οποια παρεμποδίζουν την απροσκοπτη λειτουργια του φορουμεως.

[κουότε από το θεμα για τα μακ]Στη συνέχεια όσων γράφτηκαν, θα επιστρέψω σε ένα μικρό (όπως προκύπτει) αλλά σημαντικό ζήτημα:

......

Όπως αναφέρθηκε αυτό δεν ήταν δικό μου κείμενο (μα τι έπαθες, ξέχασες να κάνεις quote?) αλλά η άποψη του trolley.

Όποιος θέλει ας διαβάσει το θέμα και θα διαπιστώσει ότι άλλοι ήταν αυτοί που πήγαν τη συζήτηση στα πολιτικά (my ass).

Επίσης πέθανε ένας άστεγος.

Τα φιστίκια είναι 12 - μην το ξεχνάμε.

Διορθώστε αν κάνω λάθος, αλλά προεκλογικά δεν θυμάμαι να είχε εκστομιστεί κάτι τέτοιο από τα «πράσινα συντρόφια». ΔΝΤ ας πούμε...

Σε διορθώνω. Εκστομίστηκε. Με χαμόγελο.

ο χρόνος αρκετός 

• Moderator

Αν έχει γίνει λανθασμένη αποτύπωση του ελλείμματος αυτό είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να τιμωρηθούν.

Ένα πράγμα δεν μου κολλάει στη θεωρία ΓΑΠ + Παπακωνσταντίνου συνωμοτούν για να πάμε στο ΔΝΤ.

Η επιλογή αυτή ειδικά μετά το "λεφτά υπάρχουν" αποτέλεσε το τέλος της πολιτικής τους καριέρας και τους έριξε από την εξουσία σε 2 χρόνια. Το κόμμα τους καταστράφηκε και ίσως την επόμενη φορά δεν βγουν καν βουλευτές.

Επίσης η σκληρή εποπτεία δεν τους άφησε (εκτιμώ) περιθώριο για τη συνηθισμένη "μάσα" των πολιτικών.

Γιατί να το κάνουν?

Δεν θα προτιμούσαν να φάνε και να κονομήσουν 4 χρόνια και μετά να πασάρουν το πρόβλημα στον επόμενο?

Η αίσθησή μου είναι ότι έκαναν τεράστια λάθη. Μεταξύ αυτών επικοινωνιακά, οικονομικά και πολιτικά. Και μετά τη διαχείριση της χρεωκοπίας (μετά το Καστελόριζο) τα λάθη συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς.

(Δεν ξέρω π.χ. πόσοι θα θυμούνται ότι είχε μια "ντεμέκ αντιμνημονιακιά" νυν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) στο υπουργείο Ανάπτυξης και μετά στο Εργασίας η οποία έκανε εσωτερική αντιπολίτευση την ώρα που έπρεπε να γίνεται δουλειά. Δεν ξέρω αν θυμάστε την περίφημη ΥΠΕΚΑ με τις νέες προδιαγραφές κάθε βδομάδα στις ΑΠΕ και τους κουκουρούκου συμβούλους. )

(Τωρα, βέβαια.... νταξ... μπορεί να μη σαν νοιάζουν αυτά και να λέτε ότι ο ΓΑΠ ήταν χαζός επειδή έπεσε με το ποδήλατο.  ::) ::) )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου